Jei pokatuškėms, tai rinkčiausi MT.
Jei daugiau miestui tai AT (tokį vairuoju dabar).
AR turbo ar ne turbo, čia jau pagal skonį. Man smagesnis turbo, bet ir kuro jis nori daugiau.
Stentor rašė:tai kiek turbo jama, jei legacis apie 30L/100km
Arūnas rašė:Vasarą 14 ltr
Žiemą 14,6 ltr

vicinas rašė:Arūnas rašė:Vasarą 14 ltr
Žiemą 14,6 ltr
duok stentorui ir jis tau irodys kad klysti,kad is tikruju ne 14 ir 14,6 o 24 ir 24,6

Stentor rašė:vel jus..
as tikrai graziai vazineciau jei padovanotumet man XT forika

Karolis rašė:FSTI jau man per brangu (biudžetas 20-25k LTL su dujom) - dujas įdėt arba nesigaus arba egzotika gausis, draudimas išprievartaus, o jeigu sugalvos prabangos mokestį pagal kw, tai ir šitas paskutinius litus atims
Yra skelbimuose vienas http://auto.plius.lt/skelbimai/subaru-f ... 26556.html 60k...

Karolis rašė:Sveiki,
Renkuosi foresterį (pirmasis subaru ir japonas), teko nemažai domėtis apie jų patikimumą, pravažumą, o kalbant apie 2.5T ir trauką. Trauka turbūt pagrindinis kriterijus, kol esu jaunas norisi ir paspausti, o po bmw M57 variklio į silpnesnį sėsti nesinori.
Variantai buvo tokie:
OBK 3.0 H6 (-tik automatas, -biški lėtokas pagal KW, +grandinė)
Legacy 2.5GT 2005 - (-ne universalas, -sunku gaut, +išvaizda)
Forester 2.5XT 2004 - 2005 (+++....), naujesnių ir senesnių išvaizda nelabai limpa.
Dėsiu dujas arba pirksiu jau su įdėtomis - ar yra kokių bėdų turbo forike su dujomis be to, kad reikia reguliuot vožtuvus ir nuo 5k rpm persimeta ant benzo? Ar su visom įrangom tas permetimas, gal kas turi stabiliai ant dujų traukiantį? Ar stipriai traukia skiriasi nuo benzo? Ar yra dar kokių brangiai kainuojančių turbo aptarnavimo išlaidų be vožtuvų?
Grįžti į Techninė konsultacija
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių