http://www.subaruklubas.com/index.php

Kažkaip netikiu kad atvažiuos i susitikimus
man kiek juokingas toks postas, nes jam 100.000 daug, o man 10.000 daug, ir vienodai sugadint nenorim, bet važiuojant su protu, subaru nesugadinsi.

O ta zodi galima gal jau ir mesti, atrodo vis tik apsisprendem, nors ir truputi baisu. Reik pradeti tvarkyti lizinginius reikalus. Kai jie susitvarkys, tada ta zodi ir ismesiu
O jusu reikalus po truputi galima pradeti judinti kad ir dabar.jaroslavas rašė:jie nenori, kategoriškai. Matai aš idėjau kad subaru klubas draugai, o iš jų pusės - tik žemina., šalina nuorodos ir pan.
Bet aš darau kitaip - siunčiu i PM apie mūsų egzistavimą. Dar tu šaunuolis - drasiai dedi nuorodos ir kol kas nešalina. Kol kas sunkiai, nauju Foriku savininkai kažkaip sedi ten, matyt susibendravo tarpusavyje. Na nieko, kol kas jie tik internautaiKažkaip netikiu kad atvažiuos i susitikimus
Ir man tikrai smagiau būti čia, nei bendram subaru katile
Manau pakankamai efektyvu yra klubo atributika ant mašiniukų, tokių kaip numerio rėmeliai, lipdukai... Juk paskui važiuodamas tikrai atkreipi dėmesį į tokius dalykus 

jaroslavas rašė:jo, dėkui kad važinėsi su atributika.
Reikia, kad visi žinotų, jog yra toks klubas 

vicinas rašė:mano nuomone mums kad tik su esamais dalyviais susitvarkyti,kiek ju yra,o aktyviu gal 10-15%.o zmones kas nores manau mus susiras,dar lipdukus uzsikabinsim,dar vizitkes,numeriai-ko gero reklama pakankama.
vadinas mieste jų laaaabai mažai

Grįžti į Draugai iš Lietuvos ir užsienio. Foreign friends. Зарубежные друзья
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių