Bus greit 30k pravaziuota po siu darbu ,ir viskas normaliai,greitis(Max)sumazejo kokiais 8km.bandziau,posukiuose vartosi i sonus irgi daugiau ,bet man didelio skirtumo nesijaucia,po to kai apipjaustem posparnius ir su kuvalda biski perejau padangos niekur nesiekia,benzo ryja aisku daugiau ,.bet tai as taip vairuoju,zmonai gal kokiu litru +,buvau priekinius ratlankius sulanstes,islygino ir ok,padangos visgi navarkes,todel ner ko noret kaip is nauju,bet kaina ju irgi tik220. ju pliusai gali pusti 3 atm ,gali vazinet su 1.5 atm. purvynai,smelynai no problem . dugno apsauga l.patenkintas,halai irgi sviecia

,lankai man labai patinka, sakos beli kas buvau i pora bordiuru atsiremes,pofik ,slenkciai,vamzdziai ten isvis liuks daiktai ,nieko sonais nekabini,nuciuozi.Labai daug pernai vazinejau rudeni i kaima purvunais,viskas ok,zmona irgi patenkinta foriku.minusai reikejo perdazyt lankus ir slenkscius,bet cia jau dazytojas suchalturino,plius keiciau stab,traukytes,buvo apie 52k praejes,taip viskas ok.Po 2 sav vel varysiu pas Jona,reikia servisa daryt 61k ant laikrodzio,plius viska prapurtyt.
Vienareiksmiskai daugiau pliusiu nei minusu.
P.S. darant 2 tech .apziuras ,garantines,Kaune Subaru centre del perdarymu niekas nesikabinejo,ten Jono darbus zino.