rymka » 2011.02.13, 5:37 pm
Vazineju subaru legacy 95m. 2.2 mechanine,sedanas.Kiek suprantu parejo reduktorius,deze sneka.Vasara pavazinejau skirtingu rastu padangomis ,tai yra priekyje vienoks,gale kitoks,nors ismatavimai identiski.Sutapimas ar ne,bet pravazevus apie 1000 km. atsirado lyg dezes,lyg reduktoriaus garsas.Pakeiciau vienodas padagas.Tas pats.Dar kiek pavazinejus pamaciau kad reduktoriaus salnikas pramustas.Pravaziuoti galejau gal irgi iki 1000km.Sedano reduktoriaus negavau,imetem nuo 99-00m. legasio karavano.Garsas reduktoriaus lyg ir dingo,dezes ne.Bet krito greitis,170 ieli ieli datraugdavo,kaip su senuoju autostradoje 200 buvau pasiemes,dar butu daugiau ejiusi,bet zmona uzbludo.Taigi meistrai megejai nusprendeme,kad sedanu deziu pavaros ilgesnes,o karavano reduktorius galetu pjautis perdavimas.Lupom lauku vel,supjaustem karavano reduktoriu,iseme salnika idejome atgal i mano senaji,uzpyleme tepalus lygtai 75/90 ir idejom. Na paprastu plentu 190 buvau isukes.Bet garsas vis tik buvo.Sakom guolis.Viena pakeitem naudota,tas pats,kita nauja,tas pats.Gal chebryte zvengsit,sakysit KAUSAI,bet kadangi ji negali stoveti,su ja TAKSAUJU,nelabai galiu ilgai issiskleides ekspirementuoti.Sventes siaip ne taip atidirbau,o dabar pries kelias dienas pradejo juodai kaukti su girgzdesiais.Todel staciau,emiau nemokamu ir ieskau.Sedanui reduktoriaus,kad butu nuo 2.2 variklio intike nera.Nuo senesnio pusasiai netinka.Karavanu 2.0 deziu,reduktoriu kaip prisikta,deze apie 150,red.100 lt.Bet kadangi jau nuo isradinejimu pavargau,noreciau isgirsti specu nuomone,ar man tiktu tik nuo 2.2 sedano deze ir reduktorius,ar galimi kiti varijantai.Kadangi forume niekur nera apie sedanus,noriu atsakymo del mano varijanto.Tik aisu paprastais terminais,nes ne specas kaip matote.Gal kas galite ptarti,ka pasiulyti,buciau labai dekingas.RYMKA.TAURAGE