vicinas rašė:va tik ju reguliavimas,tai toks gemarojus...![]()

kestutis rašė:vicinas rašė:va tik ju reguliavimas,tai toks gemarojus...![]()
Ne visu varikliu. Bet jei nori daug kw,tai turekis ir gemaroju

Tautvydas rašė:Pleace, laukiu nesulaukiu
nes is subines pauglyste niekaip neisgaruoja
transervisas rašė:Na labai dėkui bičiukai.Šiaip jau jūs man čia pažėrėt neblogos informacijos.Man subaru salone Panevėžyje pardavimų vadybininkas sakė,kad jei varikliai nepritaikyti dujoms tai,ne tik vožtuvų lizdai susėda,bet ir po 20000km.ridos patys vožtuvai pradega.Toks malačius vadybininkas kalbus ir paslaugus,ir kaip sakant nuo dūšios patarimus davė.Sakė kaip tik tuo metu kai diskutavom ju servise remontavo foristerį 2008 metų laidos, bet dar senesnis modelis tikriausiai kaip aš įsivaizduoju su 116kw 2,0 litro varikliu.Tai jis man ir patarė,kad reikia ieškoti auto su specialiai dujoms paruosta galvute.Dar sakė,kad ant galvutės turėtu būti kažkokie užrašai tik nežino kokie.Jis tik pasakė,kad nuo 2005 metų laidos visi subarikai kurie buvo parduoti ju salone negalejo važiuoti dujomis nes nebuvo pritaikytos jų galvutės,o kas tuo nepatikėjo tai sakė man,kad pats matai kuo žmogui baigėsi remontas apie 3500lt.Aš jam dar pasakiau,kad gal be lašalinės buvo įranga įstatyta tai jis pasakė,kad lašalinė nieko nebūtų nepakeitusi,tik pravažiuotų vietoj 20000km.kokius 50000km.ir tiek.O kaip ten dėl amerikonų pas juos tie 2,5 varikliai nebijo dujų? Šiaip tai aš nieko prieš pirkt amerikona sutaupyčiau litų,nes jie žymiai pigesni,bet bijau,kad poto žymiai daugiau išleisiu kurui.Kiek esu girdėjęs tai jie žymiai daugiau srebia aišku ir geriau traukia,bet kai aš nemėgėjes dalyvauti draguose tai man pilnai ir 110kw turėtu užtekti.Laukiu jūsų nuomonių ir ptarimų.Didelis dėkui jums už paaukotą savo laiką.
Grįžti į Techninė konsultacija
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių