http://klubas.autos.lt/index.php?subj=showchp&id=2
idomu palyginti
Moderatorius: tomazas555

vicinas rašė:su padangu dydziu skaiciuokle viskas aisku patogi naudinga variklio turio skaiciuokle kam reikalinga nelabai supratau-jei jau as zinosiu stumoklio eiga skersmeni tai jau 100% bus zinomas ir turis.su kuro sanaudom irgi nesuprantama kam jas versti i galonus![]()

vicinas rašė:tai kiba su juodais akiniais buvai pabradej-pas mane amerikonas![]()
padangu kaip ir sakiau geras daiktas.o kura skaiciuoju daug paprasciau-isipili pilna baka(iki pat gorlovinos virsaus)ir vaziuoji iki kito isipylimo tada vel iki pat pili kiek buvo. tada mylias pasiverciu kilometrais ir litrus padalinu is kilometru.gauni 0,......... skaiciai po kablelio yra litrai 100 km.

vicinas rašė:siandien vaziuodamas bandziau primesti ka tos padangu skaiciuokles rodo.pagal jas mano greitis turejo neatitikti pagal spidometra apie 4 km.kontrolei naudojau GPS. Keista padangos aukstesnes nei gamintojo numatytos o GPS rode 90, tiek pat 1x1 ir ant spidometro.idomu kuris prietaisas meluoja
siaip logiskai mastant,saugumo sumetimais,turetu rodyti daugiau nei is tikruju yra.cia tik mano asmenine nuomone 

), gamintojas apsidraudes nuo teismu ir kito briedo spydike truputi raso didesni greiti.hipy rašė:GPS rodo realu ir pakankamai tikslu greiti (zemes sukimosi greicio koeficientas - originalno), gamintojas apsidraudes nuo teismu ir kito briedo spydike truputi raso didesni greiti.

Grįžti į Naujienos ir informacija apie Forester
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių