Reikalingos dalys:

Surinktos:

Uždėtos:

VAŽIUOJAM!!!

Pas mane jos buvo stockines susidevejusios, bet jokio ten bildejimo negirdejau ir po pakeitimo jokio skirtumo nepajutau. Bet atrodo jos ten labai jau zaislines. Labiau tiktu kokiam vaikiskam triratukui, nei tokiam automobiliu.eddie_gt4 rašė:nenoriu but pesimistas, bet... nelaikys jos... t.y. laikys, bet BILDES... ir gan greitai
Tu apie stockines, kad jos zaislines?evilkas rašė:Pas mane jos buvo stockines susidevejusios, bet jokio ten bildejimo negirdejau ir po pakeitimo jokio skirtumo nepajutau. Bet atrodo jos ten labai jau zaislines. Labiau tiktu kokiam vaikiskam triratukui, nei tokiam automobiliu.eddie_gt4 rašė:nenoriu but pesimistas, bet... nelaikys jos... t.y. laikys, bet BILDES... ir gan greitai
Aš galvoju gal užteks, beto nebuvo stipresnių, šeip galima rast, bet jie neturėjo.Jonas6x6 rašė:čia išties puikus sprendimas, šio principo traukes naudoja visi sportininkai, nes jos visai neturi laisvumo, kurį duoda guma. Užskaitau![]()
O kas dėl bildėjimo - bildės tik kai išdils, o kai išdils, pasikeitimo kaina tikrai juokinga. Ir laikys tikrai geriau nei stock. Aš tik abejočiau dėl 8.8
Na taip. storis apie 5 mm. Pas mane kitoks tvirtinimas. Ji labiau panasi i vairo trauke, tik labai sumazinta. Ir galai jos taip kaip vairo traukes, t.y. su miniatiuriniais pirstais. Gumu jokiu ten nera.Aivaras rašė: Tu apie stockines, kad jos zaislines?
Tai pas mane jos irgi kitokios siek tiek, negu tas kurias pasidariau. bet principas tas pats. pas mus tokios pat masinos H63Levilkas rašė:Na taip. storis apie 5 mm. Pas mane kitoks tvirtinimas. Ji labiau panasi i vairo trauke, tik labai sumazinta. Ir galai jos taip kaip vairo traukes, t.y. su miniatiuriniais pirstais. Gumu jokiu ten nera.Aivaras rašė: Tu apie stockines, kad jos zaislines?