techniniai klausimai ir atsakymai, eksploatacija ir t.t. apie Jūsų Subaru Forester
Forumo taisyklės
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą: topic2881.html
Kaip jusu foresteriai reagavo i stipru saltuka ?
Maniskis tai kuresi ir vaziavo be jokiu problemu, tik jautesi kad visas toks sustinges
O tevo foresteris si ryta atsisake uzsikurt akumas suka gerai, bet nera jokio griebimo
Galvojau, kad neuzsikurs, nes akumas originalus ir jam tuoj 4 metai. Bet uzsikure, pasilo kokias 5min ir nuvaziavau. Ypatingu garsu nepastebejau, tik iskart uzvedus apsukos buvo didesnes.
vidmukas rašė:siaip akumas pas man ir paduses toks. bet gerai uzsikure. tik kad salta masinoj buvo kaip siaurej. kubush sultys susalo masinoj :sorry:
Sakai salta? Pries -5 dyzelinej Corsoj silta ora pusti pradeda po 7min, foresteryje po 3. Spekim kas darosi Corsoj prie -16? Foresteris man normaliai syla.
gmc rašė:
Sakai salta? Pries -5 dyzelinej Corsoj silta ora pusti pradeda po 7min, foresteryje po 3. Spekim kas darosi Corsoj prie -16? Foresteris man normaliai syla.
vidmukas rašė:siaip akumas pas man ir paduses toks. bet gerai uzsikure. tik kad salta masinoj buvo kaip siaurej. kubush sultys susalo masinoj :sorry:
nelyginkit dyzelio su benzu, prie zemesniu temperaturu, dirbant "ant laisvu" dyzelis, del auksto naudingumo koeficiento, gali ir nesusilt visai...
nelyginkit dyzelio su benzu, prie zemesniu temperaturu, dirbant "ant laisvu" dyzelis, del auksto naudingumo koeficiento, gali ir nesusilt visai...
Taip, as tai suprantu, ale kai sedet reikia nuo to supratimo man kazkaip silciau nepatampa
Jonas6x6 rašė:pas mane nėra foresterio
Bet impreza tai puikiai užsikūrė kaip ir kas rytą iš distancinio, kol atsiboginau su vaikais, viduj jau buvo stiprus pliusas, sėdynės pašildytos, langai nutirpę.... kaifas.
gerai tau as tai salau, kol isilo siandien ryte `1: