Superinis servisas. Kompetencija ir kvalifikacija.Jonas6x6 rašė:jaroslavas rašė: Aušinimas niekaip nesusijes su užvedimu
aušinimo skystis pakeistas prie 60000 km. tai kaip naujas.
Superinis servisas. Kompetencija ir kvalifikacija.Jonas6x6 rašė:jaroslavas rašė: Aušinimas niekaip nesusijes su užvedimu
aš 55 Ah, ir aišku ne už 130. Už 300 Bosch[/quote]jaroslavas rašė:O koki det? Pagal knyga tai kazkaip silpnai atrodo, nes siulo 52Ah. Parduotuvese maciau 55Ah gal toki ir pabandyt.
Ai dar maximoj maciau no name 55Ah 480 startine uz ~130Lt, 2metai garantija.
Tik neaišku ką ten jma pila, gal geriau būtų pasilikęs gamyklinisjaroslavas rašė:Superinis servisas. Kompetencija ir kvalifikacija.Jonas6x6 rašė:jaroslavas rašė: Aušinimas niekaip nesusijes su užvedimu
aušinimo skystis pakeistas prie 60000 km. tai kaip naujas.
Bosch, varta jau nebe tas, lekuose juos kepa, kaip ir beveik pusę dabar gaminamų europoje lenkuose iškepti.[/quote]Deimazas rašė:aš 55 Ah, ir aišku ne už 130. Už 300 Boschjaroslavas rašė:O koki det? Pagal knyga tai kazkaip silpnai atrodo, nes siulo 52Ah. Parduotuvese maciau 55Ah gal toki ir pabandyt.
Ai dar maximoj maciau no name 55Ah 480 startine uz ~130Lt, 2metai garantija.
Garantiniu manau pila brangiausia, nes tu uz ji mokiDeimazas rašė:Tik neaišku ką ten jma pila, gal geriau būtų pasilikęs gamyklinisjaroslavas rašė:aušinimo skystis pakeistas prie 60000 km. tai kaip naujas.jaroslavas rašė: Aušinimas niekaip nesusijes su užvedimu
Niekada to nedariau, nes kiek esu girdejes nesveika, bet nezinau...Artūras rašė:sekmadieni prie -19 kuresi letokai, sukosi kokias 4 sekundes, tada pagriebe. nieko nemyniau nieko nejungiau tiesiog starteri sukau.
siandie prie -23 kuriau ir gaza truputi spustelejau tai griebe iskart.
isvada: kai salta reikia truputi pagazuot, lengviau ima.
nesveika gazuot kai uzsiveda, o vedant truputi spusteli, kad kuro daugiau myzteltu, kazkur skaiciau, o dabar pats isitikinau kad padeda.gmc rašė:Niekada to nedariau, nes kiek esu girdejes nesveika, bet nezinau...Artūras rašė:sekmadieni prie -19 kuresi letokai, sukosi kokias 4 sekundes, tada pagriebe. nieko nemyniau nieko nejungiau tiesiog starteri sukau.
siandie prie -23 kuriau ir gaza truputi spustelejau tai griebe iskart.
isvada: kai salta reikia truputi pagazuot, lengviau ima.
paskutinis klausimas ten ar nesusidaro ausinimo skystyje burbulai ir ar nedideja tikimybe jog kazka kazkur prapus??jaroslavas rašė:Autoerdve pasakė - tai vairo stiprintuvo siurbliukas. va taip. Aušinimas niekaip nesusijes su užvedimukikimoro rašė:pas mane ir buna tas garsas kelias sekundes kai uzkuri (sian sunkiau bet uzsikure, bel drauges masina tempiau)
manau kad cia skysciai sutirsteje nuo salcio ir siurblys ar pan sukaukia
kai kuriate, peciukas ijungtas ar ne? man idomu ar nekenkia esant tokiam salciui iskart ijungtas pecius?
dar vienas klausimas - kai susyla variklis - ar nereikia nuorint ar kazka, neatsiranda oro burbulu?
Dėl pečiuko - tikari žinau kad pirma šilumos reikia varikliui. Pas mane viskas stovi ant auto režimu. Ir pradeda šildyti gal po 5 min kai stoviu.
Paskutinis tavo klausymas - kas tai?
Siandien ryte normaliai is ANTRO KARTO uzsikuriau ,poto uzkuriau brolio galaxy ,kadangi dyzelis ir automatas ,tai su LAIDAIS ,jokiu problemu ,Jaroslavai jeigu nori kad su tavim sveikintusi ,turi pats PIRMAS pasisveikinti ,jei nori kad tave gerbtu ir myletu ,bendrautu ir t.t. turi pats duoti pirmas visa tai ,ir jei tu negausi TO atgal tai tavo vaikai gaus ,RATAS PAS VIENUS DIDESNIS ,PAS KITUS MAZESNIS ,DARAI BLOGA GRIS ,PATIKEK ,JEI NE TAU TAVO VAIKAMS,DARAI GERA IRGI GRIS .As padedu visiems kiek galiu ,stengiuosiu ,nes blogybiu jau esu pridares per daug,reikia padet zmonem,as gal kartais kietai kai ka pasakau ,bet JUS mane zinot ,visa tai juokais,nors jei reikes,CHEBRA MANO KULIOKAI DA KIETI,PAMACYSIU :ojaroslavas rašė:jo, bet vistiek niekam prikurkės neduosiueugenijus rašė:Uzsikuriau is 3-io karto ,sankaba specialiai neismyniau,vakar is 1-o karto su isminta sankaba ,bet reikia truputi gazo duot,nes ne...chuja negriebia ,o gazo nukteli truputi tada iskart griebia,del prikurkes:akumo instrukcija cituoju.
1. pirmiausia sujungiami teigiami poliai,po to prijungiamas pagalbinio(donoro)auto neigiamas polius.
2. neigiamo kruvio znyples pajungiamos prie avarinio(lavono)auto korpuso(pagal gamintojo rekomendacijas),jokiu budu ne prie akumuliatoriaus neigiamo poliaus!
3 .uzvesti pagalbinio (donoro) auto varikli,po to vedamas automobilio (lavono) variklis ,taciau ne ilgiau 15 sek.
4 .uzvedimo kabelis nuimamas atvirkstine tvarka.
5 .UZDEK SMEGENU ANT RAUMENU :o IR BUS OK.
![]()
Jaroslavai mes abu akumus keitem gruodzio vidury ,ir Inga su garantija gavo INSTRUKCIJA ,akumai tokie patys ,todel ir pas tave turi buti TOKIA PATI INSTRUKCIJA. :mad:
o is kur ten orui atsirast, jei pries tai jo nebuvo?kikimoro rašė:[paskutinis klausimas ten ar nesusidaro ausinimo skystyje burbulai ir ar nedideja tikimybe jog kazka kazkur prapus??