Moderatorius: tomazas555
Tai kad kaip tik saloną giria. ale didesnis nei foriko, žinoma bagažinė sąskaitą.erikanas rašė:Pries pora savaiciu apziurinejom, man tai nepatiko nes bagazines praktiskai nera (lyginu su dabartiniu foresteriu), net vieta atsarginiam ratui nenumatyta, ziauriai mazas salonas. Na siaip neturetu but keista, juk tai ta pati impreza. O kas liecia cvt deze, tai nezinau, bet man patiko, turubut todel, kad megstu vazinet motoroleriu
Bekelei nebandziau. Bet pagal charakteristika neturetu but blogai, bo baisiai trumpas.
Arūnas rašė: Tai kad kaip tik saloną giria. ale didesnis nei foriko, žinoma bagažinė sąskaitą.
Jonas6x6 rašė:beraktė sistema. Prasideda......
Rolkis rašė:Topgear.ru apie XV:
http://www.topgearrussia.ru/videos/153728/0aca87ca.html
Beja, atsarginis ratas tai yra, ir normalus, kaz cia rase kad ner?
Tai gal ten buvo i pacia zapaske ta dezute dedasi, kaip ir senesnes kartos Forikuose? Atsidarai dangti, o ten dar vienas dangtis ir jo viduryje sdeze, kuri isistato i zapaske. To tuo kitu dangciu pati zapaske.erikanas rašė:as rasiau, apziurinejau tokia kur prezentacijoms skirta, ji komplektuojasi su "flat tire kit" (kompresoriukas ir ta fignia kur i rata prisipila ji pradurus). Buvau kilima pasikeles ir radau tik vaistineles dydzio dezute. Gali but, kad kokia bazine turi ir zapaske, bet tada jos bagazines dydis turetu but dar mazesnis?
o kitiems paskelbt negalejaijaroslavas rašė:šiandien buvau su subaristais iš Sk Subaru centre, JMAC, XV pristatime. Na nustebino viena dalykas - jo prošvaisa 22 cmKai chebra išgirdo visi metė žvilgsnius ant manes
(bus video). Idomus aparatas, realiai jis didesnis. Visiems buvo pasiulyta užsirašyti bandomajam važiavimui, tai bandisiu su CVT, variatoriumi