Aš užGiedrius-Gmc rašė:As UZ be diskusiju. Uz bet kokia nepriklausomybe nuo Rusijos

atominės energijos savikaina visada bus mažesnė už visų kitų eko rūšių energiją

Aš užGiedrius-Gmc rašė:As UZ be diskusiju. Uz bet kokia nepriklausomybe nuo Rusijos
Artūras rašė:kasetes buvo is rusijos nes senoji atomine rusiska buvobes rašė:Kuras atominei vistiek bus is rusu perkamas.
Tokia cia ir neprikalusomybe.
Degtine ir alus parduotuveje ir tai beveik visa rusiska, o ne europietiska.
Mums valdzia vis makaronus kabina apie nepriklausomybe, o patys su rusais bizni suka.
gal tu kokiuose salcinin kuose gyveni, kad viskas russiska pas tave.
nepastatysim mes, pastatys rusai 20km nuo lietuvos sienos, be to pas juos bus du reaktoriai, o pas mumis tik vienas. kokia rūsų kokybė kokia japonų?Meda.Forester rašė:vienareikšmiai prieš.Kartą atsitiktinai pažiūrėjau filmą apie Černobylio vaikus.Nuo tada esu prieš AE.Jokia nepriklausomybė neverta vaiko kančios.Į savikainą man giliai nusispjauti:koks skirtumas už kiek kilovatvalandė yra pagaminta,svarbu kiek iš manęs už ją nuplėš.VAE statyba yra biznis,o ne kokia labdaros programa.Kas ten dar buvo?Rusijoje nematau jokio baubo,kaip ir ES.Lietuva per maža šalis,kad galėtų būti nepriklausoma.Beja,iš studijų laikų ekstremalių situacijų kurso atsimenu,kad įvykus avarijai AE 30 km spinduliu gyvenantys gali susisupti į paklodes ir slinkt į kapines.
kurą atominei parduoda 16 šalių iš kurių galėtume pirkti.bes rašė:Kuras atominei vistiek bus is rusu perkamas.
Tokia cia ir neprikalusomybe.
Degtine ir alus parduotuveje ir tai beveik visa rusiska, o ne europietiska.
Mums valdzia vis makaronus kabina apie nepriklausomybe, o patys su rusais bizni suka.