Mūsų kompiuteriai

Kompiuterija, planšetija, išnamioji telefonija ir kitos diskusijos apie Informacines Technologijas
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
Arūnas
Valdyba / Forumo administratorius
Auto: Baltas elektrinis šaldytuvas
Mobilus: +37068786050
Susisiekti:

Re: Mūsų kompiuteriai

Standartinė Arūnas »

vicinas rašė:Gerai,o kaip su zaidimais,draugauja taip pat kaip 7 windai,ar savi navarotai prasides. Sakykim,jei teks WOT dvi paras perinstaliuot,tai eina jie naaa...
O dar toks variantas,jei sakykim man nepatiko tie desimtokai,yra galimybe gryzt pas septintokus :?:
Man nieko perinstaliuoti neriekėjo. Po atnaujinimo turi mėn. laiko grįžti atgal, jis laiko senos OS kopiją. Po mėn. jis ją automatiškai ištrina ir atgal grįžti nėra galimybės, tik perinstaliuoti.
Kas negina laisvės, tas nevertas jos!
Juodasis perlas, su greičio skyle :)
Vartotojo avataras
Arūnas
Susisiekti:

Standartinė Arūnas »

Eimazz555 rašė:Tai va, kad pas mane abu kompu langai nelegalai, tai nieko as nenaujinsiu :pp:
sulauksi crack'o ir naudosi tuos win10 :D kai išleis multicore grafikos palaikymą :)
Vartotojo avataras
vicinas
Valdyba
Auto: Forester 2.5 XT
Valstybinis numeris: KGZ 310
Mobilus: +37065638071

Standartinė vicinas »

na tai trumpai drutai,ar verta instalintis tuos desimtokus???
Greitis dar niekad nieko nenužudė.Žudo staigus sustojimas. Nu, bet, ne visada...
elektroninis paštas - pvicinas@gmail.com
https://www.youtube.com/watch?v=KspmnR4ZAmE
Vartotojo avataras
martin
Forumo dalyvis
Auto: Forester 2.5 XT AT 2007
Valstybinis numeris: KDE 231
Mobilus: +37060021469

Standartinė martin »

Win 10 yra geriausi windowsai ever. Galiu tiek pasakyti, kaip programuotojas ir ilgametę patirtį turintis gykas.

sent from tapšnatok
Vartotojo avataras
vytas911
Forumo dalyvis
Auto: Subaru Forester
Valstybinis numeris: FHD ***

Standartinė vytas911 »

smarkus pareiškimas :) kadangi ir aš nesu labai susipykęs su kompais, tai net įdomu pasidarė - kas ten tokio gero arba geriausio, tarkime lyginant su 7?

mane kiek erzina šie reikalai (https://www.google.lt/search?q=F+to+C&b ... +microsoft) bet čia aišku ne tik microsoft taip elgiasi
Vartotojo avataras
martin
Forumo dalyvis
Auto: Forester 2.5 XT AT 2007
Valstybinis numeris: KDE 231
Mobilus: +37060021469

Standartinė martin »

Kas tokio gero? Viskas veikia. Be jokių parkių. Tiesiog veikia. Imho geriau nei win7 ar 8.1. Kas dėl reportinimo - instaliuojamt bet kokią programinę įrangą (net ir operacines sistemas) visada reikia peržvelgti diegimo nustatymus. Puikiai pamenu, kad nužymėjau visas nereikalingas varneles instaliuodamas win10. Bet net jeo nebūčiau to padaręs, nieko baisaus tie windowsai nereportintų.

sent from tapšnatok
Vartotojo avataras
vytas911
Forumo dalyvis
Valstybinis numeris: FHD ***

Standartinė vytas911 »

martin rašė:Kas tokio gero? Viskas veikia. Be jokių parkių. Tiesiog veikia. Imho geriau nei win7 ar 8.1. Kas dėl reportinimo - instaliuojamt bet kokią programinę įrangą (net ir operacines sistemas) visada reikia peržvelgti diegimo nustatymus. Puikiai pamenu, kad nužymėjau visas nereikalingas varneles instaliuodamas win10. Bet net jeo nebūčiau to padaręs, nieko baisaus tie windowsai nereportintų.
Hmm, viskas veikia IMHO silpnas argumentas :) pas mane ant 7 lyg irgi viskas veikia :) o dėl varnelių nužymėjimo tai taip, bet kažkiek paskaičius panašu, kad vistiek eina reportai į microsoft.

Nu nžn, nenoriu veltis į gilias diskusijas, bet kažkaip man gerai ir tie kurie veikia.
Vartotojo avataras
vicinas
Valdyba

Standartinė vicinas »

Kadangi turiu atsargini kompa,tai pabandziau suinstalinti tuos desimtokus.Nu ir suds.Kaip reklamuoja,kad jums nieko nereikes daryti,tik sekti ir vykdyti instaliatoriaus nurodymus. Nu ir ka,sekiau tais nurodymais ir nieko,kaip buvo kompe 7 windai,taip ir liko,kas ten kur instaliavosi,pora kartu kompa perkrove ir niekas nepasikeite `!`` :DD
Greitis dar niekad nieko nenužudė.Žudo staigus sustojimas. Nu, bet, ne visada...
Vartotojo avataras
Gorbas
Forumo dalyvis
Auto: SS
Valstybinis numeris: KMZ000
Mobilus: +37061442626

Standartinė Gorbas »

Jis praktiškai nieko ir nepakeičia, pasikeičia tik meniu išvaizda.
Miškinukas
Vartotojo avataras
vicinas
Valdyba

Standartinė vicinas »

ir meniu toks pat liko,ir uzsikraunant rodo,kad windai yra 7
Vartotojo avataras
Arturas
Forumo dalyvis
Valstybinis numeris: CUG 888
Mobilus: +37065658686

Standartinė Arturas »

vicinas rašė:ir meniu toks pat liko,ir uzsikraunant rodo,kad windai yra 7
Kazka pramiegojai :D Padare rollbaka nes tavo kompas nepatiko
Vartotojo avataras
Arūnas
Susisiekti:

Standartinė Arūnas »

kelios pastabos dėl dešimtokų. homegroup veikia normlaiai tiek su aštuntukais tiek su septintukais, septintukai normlaiai su aštuntukai nedraugavo.
Tiesioginis vaizdo išvedimas į telika veikia, su septintukais be papildomo nagų prikišimo neveikdavo.
ant dešimtuko nebeveikia serviio dlna bet čia pačio serviio bėdos, tad reiks laukti atnaujinimo.
visa kita lieka panašiai tas pats. veikia tie septintukai tiek dešimtukai. start meniu pasidarė geresnis, gali keisti dydį tiek pačio meniu tiek įkonų. su dešimtukais bendrauju nuo pat jų išleidimo pradžios ir nėra jokių problemų pas man.visi namų kompai su dešimtukais, ir pas uošvius dešimtukus sukišau :D visa šeimyna naudoja MS profilius, tad labai patogu jei dukra prisėda prie mano kompo jis prisijungia prie savo profilio ir visi nustatymai tokie patys kaip ir jos kompe.

patinka septintukai, sedėk su septintukais, vistiek ateis laikas kai turėsi pereit prie dešimtukų :D
Vartotojo avataras
arturiux
Forumo dalyvis
Auto: SUBARU FORESTER

Standartinė arturiux »

Su win10 yra dar vienas niuansas dėl kurio aš jų nenaudoju tai kvailokas parrent controll :DDD administravimas (aš jį naudoju savo atžalos praleidimo prie PC kontrolei). Win10 tėvų kontrolė veikia tik vaikui sukūrus elektroninį paštą (būtiną tą accountą "sulinkinti" su MS acountu) ir valdymas tik iš MS web svetainės.... Jei kas naudojant parrent control tai su win10 nebebus taip paprasta :-(
Vartotojo avataras
Dziugesiukas
Forumo dalyvis
Auto: FORESTER 2l Bi-Fuel
Valstybinis numeris: GOD 725
Mobilus: +37063145726

Standartinė Dziugesiukas »

Patys pirmi win 10 nepriėmė mano mezon wi-fi. Dabar viskas OK. Man labai nėra skirtumo win 7 ar win 10.

Išsiųsta naudojantis SM-C115 Tapatalk 4 Lt
'07 Subaru Forester 2l Bi-Fuel atmo 116kw lifted by Ironman
http://www.spritmonitor.de/en/detail/682335.html
Vartotojo avataras
Arūnas
Susisiekti:

Standartinė Arūnas »

arturiux rašė:Su win10 yra dar vienas niuansas dėl kurio aš jų nenaudoju tai kvailokas parrent controll :DDD administravimas (aš jį naudoju savo atžalos praleidimo prie PC kontrolei). Win10 tėvų kontrolė veikia tik vaikui sukūrus elektroninį paštą (būtiną tą accountą "sulinkinti" su MS acountu) ir valdymas tik iš MS web svetainės.... Jei kas naudojant parrent control tai su win10 nebebus taip paprasta :-(
Aš naudoju ir viena iš prieząščių dėl ko dukros atnuajinau. galima reguliuoti valandų kiekį per dieną kiek vaikas raleidžia prie kompo. t.y. daugiau parental nustatymų.
Skelbti atsakymą