Autoservisas - RSE AUTO/RACING

Teigiami ir neigiami atsiliepimai susijė partneriai ir servisais.
Forumo taisyklės
Atsiliepimai tik nuo 2012.04.01 datos. Negalima talpinti įvykius kurie įvyko ankščiau nurodytos datos.
Skelbti atsakymą
SaskelA 535
Forumo dalyvis
Pranešimai: 1466
Užsiregistravo: 2013-04-23, 7:32 pm
Auto: Subaru forester SF S-Turbo
Valstybinis numeris: GOJ 535
Mobilus: +37064039683
Miestas: Vilnius

Re: Autoservisas - RSE AUTO/RACING

Standartinė SaskelA 535 »

Aš šiandien po ilgesnio laiko palieku, tai atsiliepimus kas ir kaip po to parašysiu :)
Vartotojo avataras
mankisss
Forumo dalyvis
Pranešimai: 672
Užsiregistravo: 2014-04-16, 8:31 pm
Auto: SUBARU FORESTER 2.0XT MT
Valstybinis numeris: HFT 036
Mobilus: +37062555786
Miestas: Kėdainiai

Re: Autoservisas - RSE AUTO/RACING

Standartinė mankisss »

Tikriausiai aš vienas būsiu kitos nomuonės apie RSE, nes prisiskambinau pirmakart per savaitę skambučių viena kart tai buvo prieš savaitę, na kaip ir viską aptarėm, noriu dėt dėžę su palėtintoju, susiradau dėžę sako atsiūsk kodą pasakysiu perdavimą ar tinka ir ką dar prie jos imti, nusiunčiu tą patį vakarą ir dabar jau nuo to laiko kas dieną prisiskambinu ir niekaip negali atsakyt vis kažkokie pasiteisinimai, tai daug darbo, tai interneto nebuvo, tai kompą taisiau, tai puslapį redagavau nebuvo kada, tai dabar šiandien: jo vakar pažėjau turiu ant lapuko atsiūsiu už 20min, kurios virto pusdieniu ir daugiau ragelio nekelia nors signalas yra, ir taip prabėgo dar viena savaitė( viso dvi). Ar čia normalu? Kas per žmogus tada jis yra ir ko pas jį visi važiuoja? ar čia man tik taip nesiseka su juo kontaktuot? Tai pagal elgesi tokį, kaip darbus atlieka ar jau tikrai taip gerai kaip čia visi rašot? :?:
Vartotojo avataras
zzzubarruu
Forumo dalyvis
Pranešimai: 6306
Užsiregistravo: 2008-12-21, 7:58 pm
Auto: zver
Miestas: Vilnius

Re: Autoservisas - RSE AUTO/RACING

Standartinė zzzubarruu »

mankisss rašė:Tikriausiai aš vienas būsiu kitos nomuonės apie RSE, nes prisiskambinau pirmakart per savaitę skambučių viena kart tai buvo prieš savaitę, na kaip ir viską aptarėm, noriu dėt dėžę su palėtintoju, susiradau dėžę sako atsiūsk kodą pasakysiu perdavimą ar tinka ir ką dar prie jos imti, nusiunčiu tą patį vakarą ir dabar jau nuo to laiko kas dieną prisiskambinu ir niekaip negali atsakyt vis kažkokie pasiteisinimai, tai daug darbo, tai interneto nebuvo, tai kompą taisiau, tai puslapį redagavau nebuvo kada, tai dabar šiandien: jo vakar pažėjau turiu ant lapuko atsiūsiu už 20min, kurios virto pusdieniu ir daugiau ragelio nekelia nors signalas yra, ir taip prabėgo dar viena savaitė( viso dvi). Ar čia normalu? Kas per žmogus tada jis yra ir ko pas jį visi važiuoja? ar čia man tik taip nesiseka su juo kontaktuot? Tai pagal elgesi tokį, kaip darbus atlieka ar jau tikrai taip gerai kaip čia visi rašot? :?:
mankisss, noriu paklaust, ar tu ten buves?
mano nuomone,Tautvydas labai geranoriskas zmogus, turi labai daug ziniu apie subaru. turi reputacija meistro mokancio ispresti bedas kuriu nesugeba kiti. kai buni pas ji, tas telefonas skamba nuolat ir dazniausiai ne tam, kad uzsirasyti remontui, o tam kad gaut nemokama konsultacija, tam jis tikrai gaista laika, daug laiko. esi vienas is simto skambines ta diena, nepyk kad pasimirsta jam.
zinoma klientus erzina, kad nerodomas norimas demesys.
yprastai yra vertinama 1.darbu kokybe, 2.kaina ir 3.aptarnavimas(uzsirasymas, prisiskambinimas,darbu atlikimo laikas). su pirmais dviem punktais viskas labai neblogai, trecias slubuoja.
bet gali rinktis, galbut kitur busi demesio centre, gausi kavos, uzsakyma priimanti mergina pasisypsos, be matomai gal nebusi patenkintas kaina arba darbu kokybe.
tikriausiai Tautvydas turetu mokama linija turet konsultacijom, is vis serviso nebereiktu :)

ps: as dabar remontuojuosi kitame servise, irgi subaru specializuojasi. taciau ne del to, kad pas Tautvyda blogai, sakykim del geografines padeties, pora minuciu pestute nuo darbo. o prisiskambint tikrai lengiau :)
mu ha ha ha ! ! !
Vartotojo avataras
azart
Forumo dalyvis
Pranešimai: 1447
Užsiregistravo: 2010-10-31, 10:55 am
Auto: Subaru Forester
Miestas: Vilnius

Re: Autoservisas - RSE AUTO/RACING

Standartinė azart »

Vat tokie ieskotojai ir gaista meistro laika su savo skambuciais, konsultacijom ir t.t. Atseit pats surasiu deze, pats nupirksiu srote dar kazko o veliau tai prailgina remonto laika kelis kartus nes: deze ne ta nupirkta, detales ne tokios parinktos ir t.t. Visi nori nemokamu konsultaciju ir dar operatyviai. Atvaziuoji pas RSe ir pasakai ko tau (pvz. noriu pakeisti deze) ir kada reikia; palieki auto; sutartu laiku atsiemi.
Is tikruju uzknisa kai atvarai masina remontui o jis negali laiku su ja pradet nes aplinkui zujina kruva konsultaciju/patarimu ieskotoju ir dar tiek pat tokiais durnais klausimais skambinanciu.
Nieko asmenisko bet nebukim vaikais. Uzvaziuojame i servisa vakare;susitariame ir uzsirasome konkreciam laikui; atvaziuojame laiku ir paliekame auto remontui, viskas. Taip taisiau visus tris savo subarikus (pastarieji 10 metu buvo praleisti butent su subaru markes auto) ir nei karto neturejau nei menkiausio nesusipratimo su Tautvydu.
Impreza Station Wagon II '02 125HP
"...у действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла, а при ускорении слёзы восхищения должны стекать по щекам горизонтально в направлении ушей..." Вальтер Рёрль
Vartotojo avataras
mankisss
Forumo dalyvis
Pranešimai: 672
Užsiregistravo: 2014-04-16, 8:31 pm
Auto: SUBARU FORESTER 2.0XT MT
Valstybinis numeris: HFT 036
Mobilus: +37062555786
Miestas: Kėdainiai

Re: Autoservisas - RSE AUTO/RACING

Standartinė mankisss »

Esmė tame kad sakau gal geriau atvažiuot ir viską vietoje aptarti ne telefonu, ir palikčiau automobilį, neprivažinėsi iš Kėdainių ir ypač kai foris beveik nebevažiuoja. Skambinuos klausiuos tam kad tinkamas dalis nusipirkt ir nebutų bėdų vėliau kaip kad kolegos sakot, bet kaip tu gali jas nusipirkt kad jis negali atsakyti ar jos tinka, per ta savaitę tą dėžę kurią buvau susiradęs kitam lietuvos gale jau tikriausiai nupirko, o dėl ko dėl to kad kažkas žada, guma tempiasi ir niekas nevyksta. Taip aš nesu pas jį buvęs ir tikriausiai nepabuvosiu ir nežinosiu darbų kokybės ir kainų, o tik tą neigiamą 3 punktą kaip kolega vardini, nes neįmanoma susitvarkyt tokiais tempais mašinos, tai jei pasakei vieną kart pažėsiu, nu gerai antrą kart, nes užmiršai, o dabar visą savaitę. Ir pats atsako nevažiuot, o veliasi kalbas telefonu, sakytų atvažiuok viską sutarsim vietoj. Dalių kaip sakė jis pats neieško, o man netinkamų dalių prisipirkt ir nėra noro. Taip tokie kaip aš ir kiti gaišinam skambučiais, bet ko nepadarė per vieną vakarą į PC kodo pažėt perdavimo negalėjo tai gavosi skambučių iš manęs tada n-kartų ir gaišinimo, nes jei daugiau taip kam žada tie patys ir gaišina, ir taip ratu sukasi ir telefonas skamba ir skamba, spręstusi iškart taip nebūtų (iš mano pusės man taip atrodo). Taip tokie dalykai erzina, visi žmogų giria, aš jo nešmeižiu, bet nusivyliu esama situacija. Ir atostogų metu nevažiuojančiu foriu. Sekmės, visiems kitiems registruojantis ir taisantis savo Forius. :)
Vartotojo avataras
LaimonasUr
Forumo dalyvis
Pranešimai: 799
Užsiregistravo: 2013-03-13, 11:21 am
Auto: T/tb
Valstybinis numeris: FJG 898
Miestas: Mažeikiai

Re: Autoservisas - RSE AUTO/RACING

Standartinė LaimonasUr »

Paveikslėlis
Edislovas
Forumo dalyvis
Pranešimai: 566
Užsiregistravo: 2013-11-10, 12:43 am
Auto: Subaru Outback '03
Valstybinis numeris: GRF 635
Miestas: Vilnius

Re: Autoservisas - RSE AUTO/RACING

Standartinė Edislovas »

mankisss rašė:Esmė tame kad sakau gal geriau atvažiuot ir viską vietoje aptarti ne telefonu, ir palikčiau automobilį, neprivažinėsi iš Kėdainių ir ypač kai foris beveik nebevažiuoja. Skambinuos klausiuos tam kad tinkamas dalis nusipirkt ir nebutų bėdų vėliau kaip kad kolegos sakot, bet kaip tu gali jas nusipirkt kad jis negali atsakyti ar jos tinka, per ta savaitę tą dėžę kurią buvau susiradęs kitam lietuvos gale jau tikriausiai nupirko, o dėl ko dėl to kad kažkas žada, guma tempiasi ir niekas nevyksta. Taip aš nesu pas jį buvęs ir tikriausiai nepabuvosiu ir nežinosiu darbų kokybės ir kainų, o tik tą neigiamą 3 punktą kaip kolega vardini, nes neįmanoma susitvarkyt tokiais tempais mašinos, tai jei pasakei vieną kart pažėsiu, nu gerai antrą kart, nes užmiršai, o dabar visą savaitę. Ir pats atsako nevažiuot, o veliasi kalbas telefonu, sakytų atvažiuok viską sutarsim vietoj. Dalių kaip sakė jis pats neieško, o man netinkamų dalių prisipirkt ir nėra noro. Taip tokie kaip aš ir kiti gaišinam skambučiais, bet ko nepadarė per vieną vakarą į PC kodo pažėt perdavimo negalėjo tai gavosi skambučių iš manęs tada n-kartų ir gaišinimo, nes jei daugiau taip kam žada tie patys ir gaišina, ir taip ratu sukasi ir telefonas skamba ir skamba, spręstusi iškart taip nebūtų (iš mano pusės man taip atrodo). Taip tokie dalykai erzina, visi žmogų giria, aš jo nešmeižiu, bet nusivyliu esama situacija. Ir atostogų metu nevažiuojančiu foriu. Sekmės, visiems kitiems registruojantis ir taisantis savo Forius. :)
Čia šiaip, lyg ir į temą, lyg ir pro šalį truputį:
Kalbėjausi su vieno autoserviso vadovu ir įsiminiau tokį dalyką, apie kurį kuris laikas galvoju: "laikai, kai žmonės ieškojo kuo pigiau pasibaigė, dabar žmonėms reikia pirmoje vietoje CUSTOMER CARE, o tada kokybės, ir paskutinėje vietoje kainos."
Vartotojo avataras
goild
Valdyba
Pranešimai: 6104
Užsiregistravo: 2011-07-19, 5:48 pm
Auto: Subaru Forester 2,5X
Mobilus: +37065079640
Miestas: Vilnius

Re: Autoservisas - RSE AUTO/RACING

Standartinė goild »

Du kart paskambinau ir daugiau nebeskambinu , man netoli , uzvaziavau, susitariau ir viskas buna sutvarkyta ( net ppora kartu dave savo wrx kaip pakaitini) . Taip , zmogus nespeja, visu neapzioja.\,kai buna bananams akcija irgi visiems neuztenka :D
Is esmes nera blogu zmoniu , yra tik tie kurie netinka .
Ps. Yra alternatyva -UAB Premus , paskambini , visada atsiliepia, visada suremontuoja , visada saskaita israso , papasakoja graziu dalyku, suzinai apie savo fori nebutu dalyku, pasitaiso tai kas jau buvo pataisyta ir visada turi priezasti sugryzti kol paciam nenusibosta gryzinet
Tas kuris knarkia, užmiega pirmas.
Vartotojo avataras
Arūnas
Valdyba / Forumo administratorius
Pranešimai: 7298
Užsiregistravo: 2009-07-15, 9:20 am
Auto: Baltas elektrinis šaldytuvas
Mobilus: +37068786050
Miestas: Vilnius
Susisiekti:

Re: Autoservisas - RSE AUTO/RACING

Standartinė Arūnas »

Kas negina laisvės, tas nevertas jos!
Juodasis perlas, su greičio skyle :)
Vartotojo avataras
Arūnas
Valdyba / Forumo administratorius
Pranešimai: 7298
Užsiregistravo: 2009-07-15, 9:20 am
Auto: Baltas elektrinis šaldytuvas
Mobilus: +37068786050
Miestas: Vilnius
Susisiekti:

Re: Autoservisas - RSE AUTO/RACING

Standartinė Arūnas »

Dar pridursiu iš savo pusės. Buvau pas jį kai mnao forį tvarkė, prasedėjau ten apie 1.5val. gal daugiau, tai patikėk per tą laiką telefonas beveik nenutildavo. Vienu momentu jis telefona numetė šalin, nes negalėjo darbų daryt. viduje 3 auto, prie durų dar 3 stovi laukia. Man pačiam prisiskambint iš pirmo karto niekada nepavyksta, jei po trijų/keturių kvietimų nekelia, dedu ragą ir skambinų po 2-3 val. daugiau nei 2 kartus neskambinu.

jei jau prisiskambinu tai savo bėdas išdėstau dviem sakiniais ir sutariam kada pasirodau. ir taip jau 5 metai. niekad nekvestionuoju jo darbų kainos.
Kas negina laisvės, tas nevertas jos!
Juodasis perlas, su greičio skyle :)
Vartotojo avataras
Mindaugas
Forumo dalyvis
Pranešimai: 5342
Užsiregistravo: 2012-03-26, 11:07 pm
Auto: Forester&Outback, 4.5ltr
Miestas: Vilnius

Re: Autoservisas - RSE AUTO/RACING

Standartinė Mindaugas »

pritariu Arūnui 100 proc

Išsiųsta nykščiu per Nokia 3310!
Ex '00 Subaru Forester 2.5 atmo AT USA 121kw LPG
Ex '00 Subaru Forester 2.0 atmo MT 92kw LPG, "Guris"
Ex '97 Subaru Forester 2.0 atmo MT 90kw LPG
02 Subaru Outback 2.5 AT 115kw LPG
Vartotojo avataras
Meda.Forester
Valdyba
Pranešimai: 4153
Užsiregistravo: 2012-08-30, 11:07 pm
Auto: Subaru Forester 2010

Re: Autoservisas - RSE AUTO/RACING

Standartinė Meda.Forester »

Kaip aš juos suprantu,kad telefonu neatsiliepinėja :DD Aš irgi taip darau :C
Aš tai tik porą kartų RSE servise buvus.Turiu pasakyt,kad bent jau moteriškoji interesantų dalis turėtų važiuot, o ne skambint. Tautvydo gražios akys ir malonus balsas :D
Nėra nieko neįmanomo,būna tik per mažai noro arba pastangų.
Vartotojo avataras
Jurijusb
Forumo dalyvis
Pranešimai: 927
Užsiregistravo: 2012-09-22, 12:26 pm
Auto: Forester ir Outback
Miestas: Pabradė

Re: Autoservisas - RSE AUTO/RACING

Standartinė Jurijusb »

Tiek mašinu aikštelej prie RSE nesu mates, o dar ir atvažiuoja kas 15-20 minučiu subarikai.
Buvau užsirašes tepalu keitimui, tai kažkiek teko palaukti, kaip visada padare tvarkingai, su paaiškinimais.
Subaru Outback BS 3,6 R, Subaru Forester SG 2,0 atmo
Vartotojo avataras
eugenijus
Forumo dalyvis
Pranešimai: 1517
Užsiregistravo: 2009-01-07, 10:41 am
Auto: OBK 3,6R & OBK 3,0H6
Valstybinis numeris: 858+206
Mobilus: +37061288523

Re: Autoservisas - RSE AUTO/RACING

Standartinė eugenijus »

Liuks ,labai tiksliai :)
Ps. Yra alternatyva -UAB Premus , paskambini , visada atsiliepia, visada suremontuoja , visada saskaita israso , papasakoja graziu dalyku, suzinai apie savo fori nebutu dalyku, pasitaiso tai kas jau buvo pataisyta ir visada turi priezasti sugryzti kol paciam nenusibosta gryzinet[/quote]
Slava Ukraine!
Vartotojo avataras
goild
Valdyba
Pranešimai: 6104
Užsiregistravo: 2011-07-19, 5:48 pm
Auto: Subaru Forester 2,5X
Mobilus: +37065079640
Miestas: Vilnius

Re: Autoservisas - RSE AUTO/RACING

Standartinė goild »

Meda.Forester rašė:Kaip aš juos suprantu,kad telefonu neatsiliepinėja :DD Aš irgi taip darau :C
Aš tai tik porą kartų RSE servise buvus.Turiu pasakyt,kad bent jau moteriškoji interesantų dalis turėtų važiuot, o ne skambint. Tautvydo gražios akys ir malonus balsas :D
Mes visi tik del graziu akiu ir jo malonaus tame servise lankomes :D
Tas kuris knarkia, užmiega pirmas.
Skelbti atsakymą