Man rodos vdc su lsd sumaišei.Mykolas rašė:Reikia pilno bloko geriausia. Su vdc jeigu ratas ore iš vdc jokios naudos. Su vdc smagu žiemą aikštelėj, toks jausmas kad tik galas varo ir seip posūkiuose atsargiau reikia.
Jei stovetu tavo outbeke tokia bloka kaip pas niva,visai kitaip kalbetum. Ja isijungi tik tada,kada tau jos reikia. Visais kitais atvejais vaziuoji kaip su paprastu difu. Bet kokia diagonalke tokia blokiruote isvez,nebent abu galiniai ratai ore kabos,kas itin retas atvejis.Artūrazz rašė:Na Vytui reikia 100 proc. blok, aš kai taip nelendu žiauriai, tai gal ko paprasčiau užteksCusco spėju kiek brangoka, gal kas nuo STI tiks bent jau mano atvejui, kai aplamai gale atviro tipo stovi, nors ir taip su VDC diagonalkę nesunku įveikti, bet jei jai padėsi tai spėju blogiau nebus
Aš visada per ParcelABC pastaruoju metu siunčiuosi didesnius ir trapesnius siuntinius, nes jie su kurjeriais pristato, tai patikimiau atrodo. mestelk akį, gal pagelbės: https://www.parcelabc.lt/siunta-c1/siuntos-i-rusija/181vicinas rašė:Is esmes taip. Vaziuojant slidziu keliu,reikia tai tureti mintyje,perprasti valdyma. Ji atblokuoja viena rata posukiuose.
Naujausia info, mums,t.y. i lietuva duoda maziausia 5,daugiausia 10 stuku. Dabar vyksta norinciu isigyt registravimas. Tada kiekvienas perveda atitinkama suma i tos gamyklos saskaita(kai bus pranesta daryti pervedimus) Gavusi pinigus,gamykla surenka mums siunta ir issiuncia musu nurodytu budu. Keblumas lieka su muitinemis. Kas geriau gaudosi,kaip pigiausiai parsivezt preke is rusijos,rasykit.O gal kas ir kontaktus turit kokios transporto imones,kuri galetu pargabent.
ačiū uz nuorodajucagn5 rašė:Aš visada per ParcelABC pastaruoju metu siunčiuosi didesnius ir trapesnius siuntinius, nes jie su kurjeriais pristato, tai patikimiau atrodo. mestelk akį, gal pagelbės: https://www.parcelabc.lt/siunta-c1/siuntos-i-rusija/181vicinas rašė:Is esmes taip. Vaziuojant slidziu keliu,reikia tai tureti mintyje,perprasti valdyma. Ji atblokuoja viena rata posukiuose.
Naujausia info, mums,t.y. i lietuva duoda maziausia 5,daugiausia 10 stuku. Dabar vyksta norinciu isigyt registravimas. Tada kiekvienas perveda atitinkama suma i tos gamyklos saskaita(kai bus pranesta daryti pervedimus) Gavusi pinigus,gamykla surenka mums siunta ir issiuncia musu nurodytu budu. Keblumas lieka su muitinemis. Kas geriau gaudosi,kaip pigiausiai parsivezt preke is rusijos,rasykit.O gal kas ir kontaktus turit kokios transporto imones,kuri galetu pargabent.
Tik šalis apkeisk