Tai gal zmogas tiesiog vaziuot mokajaroslavas rašė:Artūrai chrenovai tu gazoji kad 12,3 gaunasi. Pas mane tiek, bet ir arkliu pas mane mažiau. O dar automatas pas tamsta. Na silpnai gazuoji

Tai gal zmogas tiesiog vaziuot mokajaroslavas rašė:Artūrai chrenovai tu gazoji kad 12,3 gaunasi. Pas mane tiek, bet ir arkliu pas mane mažiau. O dar automatas pas tamsta. Na silpnai gazuoji
Tik 35.24l/100km Kaip taip imanoma?Stentor rašė:praaita savaite as irgi testavau Legacio suvartojima
visa laika vazinejau po kauna su ijungtu paletintoju
37L- 105km
kas dėl Stentoriaus,tai kokia diena pasėdėk pas ji šturmano vietoje,manau po to tokiu klausimų daugiau nekils :sad:Giedrius-Gmc rašė:Tik 35.24l/100km Kaip taip imanoma?Stentor rašė:praaita savaite as irgi testavau Legacio suvartojima
visa laika vazinejau po kauna su ijungtu paletintoju
37L- 105km![]()
Vakar pyliaus kura foresteriui, gavosi 10.5l/100km 75% miestas, 25% autostrada 120km/h greiciu su pabandymu iki 170sakyciau norma, kaip 2l AT. Tiesa kamsciuose ilgai nestovejau.
Zinai, kazkaip nenoriu :-D :-D :-DTomas rašė:kas dėl Stentoriaus,tai kokia diena pasėdėk pas ji šturmano vietoje,manau po to tokiu klausimų daugiau nekils :sad:
buvau pas Stentoriu šturmanu ne karta,normaliai...skrenda pažeme :sad:Giedrius-Gmc rašė:Zinai, kazkaip nenoriu :-D :-D :-DTomas rašė:kas dėl Stentoriaus,tai kokia diena pasėdėk pas ji šturmano vietoje,manau po to tokiu klausimų daugiau nekils :sad:
Jonai 10 duju cia kokiu greiciu?Nes baisiai mazai atrodo tokiam monstrui (aukstam ir galingam + priekaba)Jonas6x6 rašė:aš ir einu link rekordų - trasoj dujų 10, netgi su priekaba, mieste smaginantis 25