vilmis78 rašė:dekis kaip mano245/40 R18-nesiubuos tikrai
arba gali is manes pasiimti BRIDGESTONE POTENZA 225/55(ar 50-nepamenu) R16 su sustiprintais sonais,nesiubuoja niekur.
nebent i sitas pamainyt (beveik naujos), ir tai kazi ar tiktu pagal ploti
kaip gi gali netikti...
ka tu cia nori mainyti? su manim padangom? man tai nereikia padangu-gali uz simboline bonka pasiimti-ten tik pasibandymui iki ziemos belike mesos,siaip man jos labai patiko,gerai laikosi ant posukiu,nesiubuoja ir ant slapios dangos nepraranda sukibimo,bet...sudilo `1:
Gali isitikint lengvai ar amortai nemire, pasikelk ir paziurek ar amortas neapsitepalaves.
Niekada savo gyvenime nepirkite trijų dalykų, o kad lengiau atsimintumėte juos galite užsirašyti atsitiktine skaičių seka:
1. Prancūziškos mašinos.
2. Prancūziškos mašinos.
3. Prancūziškos mašinos.
kol kas nzn, nes neziureta dar normaliai
neuzilgo keisiu tepalus/filtrus ir kt pries ziema, tada apsiziuresiu kas sudeta ir kokie, na o tada jau ziuresim pirmyn ka daryt
WRX pakabą kas sudaro duotuoju atveju? Tik amortai ar dar kas?
nzn tiksliai zinok, keiciant tepalus reiks pazet, itariu kad amortai ir spyruokles, nes siaip tai visos dalys tinka nuo kitu masinu...bus sunku atskirt
na o del to stabilizatoriaus reiks paziuret irgi prie to pacio
Na va isigyjau ziemai ratus (nebereikes kasmet po 2x permontuot ratu).
Atrodo tai kaip nauji (nuo 2007 foriko) 16" Kainavo po 60lt, manau visai normaliai. Reikes pakrikstyt- i koki dumbla imerkt
gm5 rašė:o kur cia tokiom kainom juos kas parduoda??? gal yra dar? paimciau ir as sau komplekta
Zmogus parvare forika 07 pardavimui, kazachai nupirko ir dave dar atrodo 300$ virsaus- atseik nupirk lietus, nes tie gaidiskai atrodo. Nupirko taivaniskus ir isvaziavo forikas, ratai liko. Kiek prasyt uz skardinius nezino, sako 60lt duosi? Na man kaina tiko
sade rašė:Na va isigyjau ziemai ratus (nebereikes kasmet po 2x permontuot ratu).
Atrodo tai kaip nauji (nuo 2007 foriko) 16" Kainavo po 60lt, manau visai normaliai. Reikes pakrikstyt- i koki dumbla imerkt
nelabai smagu bus is dumblo islipus vaziuoti su jais,nes pilna vietu diskuose dumblui uzsilaikyti.labai panasus i maniskius,tai po kiekvieno dumblyno butina i plovykla lekt,arba letai vaziuot :sorry:
sade - aš irgi kažkur rašiau , blogesniu disku off road nesugalvosi. Blem tu įdėmiau skaytik forumą, arba bent paklausk. Aš tokius dabar nudažiau aukso spalvą ir naudosiu vasarai, o savo letnikus naudosiu žiemai, nes jie labai lengvai valosi
jaroslavas rašė:sade - aš irgi kažkur rašiau , blogesniu disku off road nesugalvosi. Blem tu įdėmiau skaytik forumą, arba bent paklausk. Aš tokius dabar nudažiau aukso spalvą ir naudosiu vasarai, o savo letnikus naudosiu žiemai, nes jie labai lengvai valosi
Neturiu jokiu problemu ratus nusiplaut, kiek ploviau rankos dar nenukrito. Be to ratai yra tik ziemai- jei ziema normali bus-no problem. Kasdien po dumla, kad ratai panirtu nelandzioju. Turejes ir dar smulkesniu "rastu" ratu- kazkaip tragedijos nebuvo karts nuo karto nuplaut. Visada galima rast balu nusiplaut :-D