Aišku, dėl ko taip pasielgei aš supratau...

Kokiu tikslu man pas tavę užsukti?

dėl to aš visiškai nesiskundžiau...Jonas6x6 rašė:kokios detalės, tokie ir pinigai brol...
Jaras rašė:dėl to aš visiškai nesiskundžiau...Jonas6x6 rašė:kokios detalės, tokie ir pinigai brol...tik priek o tas na...hui?
p.s. atsiprašau goldi, mums viešumas patinka, gal gali išskirti mums temąjuokauju
Dar vienas lengvas klausimas, ką tokiu atveju daryti? arba galima kitaip paklausti kas atsako už dėžę?Jonas6x6 rašė:dėžė pirkta pas Suubaru, tiek apie ją težinau.,
Uz deze atsako pardavejasJaras rašė:Dar vienas lengvas klausimas, ką tokiu atveju daryti? arba galima kitaip paklausti kas atsako už dėžę?Jonas6x6 rašė:dėžė pirkta pas Suubaru, tiek apie ją težinau.,
Jeigu tu manęs prašai pakeisti dėžę į kitą, aš ją iš kažkur nuperku ir įdedu. Pasirodo bloga ji, manau tu nesigilinsi iškur aš ją gavau? Tu tik gali pasakyti, eee dėžė bloga ką darom arba ką siūlai...?Briedis rašė:Uz deze atsako pardavejasJaras rašė:Dar vienas lengvas klausimas, ką tokiu atveju daryti? arba galima kitaip paklausti kas atsako už dėžę?Jonas6x6 rašė:dėžė pirkta pas Suubaru, tiek apie ją težinau.,