Būčiau anksčiau žinojęsvytas911 rašė:Jei jau tiek info yra, tai gal ir kainos nukritusios bus, nes skylės bus užkamšytos

Sent from my iPhone using Tapatalk
Būčiau anksčiau žinojęsvytas911 rašė:Jei jau tiek info yra, tai gal ir kainos nukritusios bus, nes skylės bus užkamšytos
MindaugasM rašė:Ech anksčiau jei žinojęsvytas911 rašė:Jei jau tiek info yra, tai gal ir kainos nukritusios bus, nes skylės bus užkamšytos
TaigisMindaugasM rašė:Būčiau anksčiau žinojęsvytas911 rašė:Jei jau tiek info yra, tai gal ir kainos nukritusios bus, nes skylės bus užkamšytos
Pas mane jau antras samsungas ir nutariau daugiau jų nebeturėti. Pusmetį, metus paveikia super greitai, o paskui prasideda striginėjimai, išsijunginėjimai... persirašai androidą ir vėl po kokio mėnesio tas pats... sistra turi lg su perpus silpnesniu ir mažiau ram, veikia be problėmųEimazz555 rašė:As turiu OnePlus X, pirkau is forumiecio azart, nuo geguzes jau turiutikrai geras telefonas, jokio laginimo, tikrai turi gera proca ir operatyviaja atminti. Surinkimo kokybe 10 balu. Turi kombinuota sim kortu slota, kur dedasi 2 mikro sim kortos, arba viena sim ir atminties korta, tai trumpa laika naudojau 2 sim, bet valgo pakankamai daug energijos, tai naudoju dabar tik viena sim. Vieninteli trukuma pazymeciau, tai nedidele baterija, naudojant gerai su max raiska, tai laiko per diena tik, primazinus raiska, tai galima istempti pusantros dienos, nes nakti budejimo rezime ten centus valgo energijos. Uz tokia kaina nesigailiu, kad emiau, tikrai geriau nei analogai samsung ar kiti daug brangesni telefonai.
Apie note visi gerai atsiliepia kiek girdžiu. Draugas turėjęs note lb nustebo, kad mano k zoom toks lėtas su 1,6gb ram. Bet note brangoki ir didoki.habas rašė:Antrus metus naudoju galaxy note 4, oficialiai atnaujintas į android 6.0.1, viskas jame LABAI GERAI, negaliu nieko prikibti, jokio lago ir kitokių nesamonių…
Tiesa, prieš androido atnaujinimą, kartais būdavo trumpas, vos matomas lagas atsidarius pagrindinį ekraną ir verčiant puslapį, po atnaujinimo nieko tokio nėra, viskas super…
Dar daug priklauso kiek programų prifarširuota vidinėj atminty… O šitą appsą rekomenduoju visiems, labai padeda išvalyti nereikalingus foninius programų darbus ir visokius šlamštus…
Gera kamera yra privalumas, bet s-note man visiškai nereikalingas būtų, užtenka color note pilnai. Darbui turbūt nepakeičiamas tel būtų.habas rašė:Dėl note 4 dydžio... Mažesnio ekrano jau nenorėčiau.
Kamera superinė, foto/video kokybė labai gera.
S - Note gamykliškai instaliuotas appsas irgi labai gerai apgalvotas.
Žodžiu super.
I slamstsungu puse as net neziuriuDziugesiukas rašė: Pas mane jau antras samsungas ir nutariau daugiau jų nebeturėti. Pusmetį, metus paveikia super greitai, o paskui prasideda striginėjimai, išsijunginėjimai... persirašai androidą ir vėl po kokio mėnesio tas pats... sistra turi lg su perpus silpnesniu ir mažiau ram, veikia be problėmų![]()
Kaip kamera veikia oneplus x?
Išsiųsta naudojantis SM-C115 Tapatalk 4 Lt
Plačiau galima būtų?zzzubarruu rašė:XIAOMI MI MIX
Bet iš ali atsisiuntus nebus garantijoslinukass rašė:Pas mane xiaomi redmi3 https://ru.aliexpress.com/item/Original ... 55c2bbde47 pas dukra ir zmona redmi NOTE3 PRO https://ru.aliexpress.com/item/Original ... 55c2bbde47
afigieni telefonai, visi samsungai tupi pavesy ir verkiakas abejojat tai paziurekit apzvalgas youtube. Labai neblogos kameros, afigienos baterijos, pirstu anspaudas, metalinis korpusas, jokio lago ir t.t. jei kada ir keisiu tai tik i xiaomi
![]()
p.s. kas bijot pirkt is kinieciu tai pilna ju ir lietuvoi, pvz. Lekto ar tam paciam pigu.lt yra ir dar daug kur, netingekit pasiguglinkitir nepermokekit uz sudukus
p.p.s. jei pirksit tai ziurekit, kad butu global versija