šiame straipsnyje beveik viskas gerai parašyta. Tik tu Arturai ne taip supranti apie mano nuomonė. Aš valgau mėsa, nes ji reikalinga, ir šiame straipsnije rašo, ir tikrai nesuprantu tu kas nevalgo, tipo vegetaras. bet ar tu suprasi pagaliau kad aš visus kviečiu nevalgyti blogos mėsos - su antibiotikais, su GMO, su cheminiais prieskoniais (pvz dešrelės griliui ir t.t.). Ir šis mokslininkas rašo - mėsa, jis turi omeny normali mėsa.
Aš ir kepu, ir malu, ir verdu, ir troškinų. Tik su kuo kepti, kiek, kokiu budu, kada ir koks kiekis - va ka reikia žinoti.
Apie soja patilėsiu, šudas kažkoks, nepasitikiu.
Specialiai skysčio per jėga negeriu, bet vietoj limonadu, kolu, sulčiu iš pakeliu geriu arbatos, vandeni. Ir tikrai nesuprantu tu kas per jėga varo. Pilnai pritariu mokslininkui kad organizmas žino kiek nori, bet ne pritario kad žino ko nori.
Dėl alaus tai jis gryba pajuna, gal čia ir slipi šio straipsnio esmė - apginti aludarius (vienas komentaras -
visi, neigiantys sveiką mitybą, yra tingūs, apsiryję debiloidai..o autoriaus ' ' tyrimai' ' užsakyti suinteresuotų kompanijų... Prieš vaiko gimimo mes abu suplonėjim, ir po vaiko atsiradimo jokio pilvo aš neturėjau. Ir tokiu daug.
na o dėl skrudintu bulvičiu tai jis tikrai debilas. Aiškia jaučiasi kad kai kurie gamintojai nori savo versla apginti. Pvz aš apskritai kuo toliau tuo mažiau valgau bulvių.
Dėl druskos - tai labai reikalingas produktas, bet normaliame kiekyje.
Išvada: straipsnio pavadinimas nelabai tinkamas, nes mano sveika mitiba yra kitokia, kiti kitokia
Arturai, kaip anksčiau minėjau, pakalbėsime šia tema po 10 metų
