ABS ir kalniukai
Forumo taisyklės
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
-
- Forumo dalyvis
- Auto: chevrolet volt
- Susisiekti:
Re: ABS ir kalniukai
pas man darbinis citroenas c5 yra.- tai jis irgi turi tokia funkcija, kad pradedant vaziuot kokias 3-5 sekundes laiko masina su stabdziu o tik veliau pradeda riedet jin. arba dar yra vienas prikolas, kad sustoji sankryzoj, be begio. visada reik laikyt stabdi ijungta, tai toj masinoj stipriau viena karta paspaudi, tai kazkur 5 sekundes masina nejuda. ir visa gyvenima kai isjungi motora isijungia elektroninis stabdis.
- jaroslavas
- Forumo dalyvis
- Auto: Kia e-Soul, Caravelle
- Mobilus: +47 47732451
- Susisiekti:
Aš irgi su darbiniu C5 važinėju
tais tas elektroninis stebuklas visai neblogas. Dabar slidu, tai mygtuką nuspaudi, žieminį rėžimą įjungi ir visai smagiai važinėji. auto pajuda išlėto, pavaras jungia lėčiau. žodžiu tikrai mažiau rūpesčių 
sveikinimai C5 ir Forikų vairuotojams.

sveikinimai C5 ir Forikų vairuotojams.
-
- Forumo dalyvis
- Auto: chevrolet volt
- Susisiekti:
kad tam c5 kosminis laivas idetas visas. jo geras aparatas, o jei dar butu awd
nes kai jis pasikelia tai man regis aukstesnis uz forika pasidaro