sertifikuoti galėsi tik pas dilerį, kuris tave pasiūs kuo toliau, nes jie suinteresuoti parduoti naujus auto
Pritariu...vytas911 rašė:geriau jau neruoštų...
Pats dešiniavairį perdarytą vairuoji.LaimonasUr rašė:Pritariu...vytas911 rašė:geriau jau neruoštų...
Nu aš turbūt neEdislovas rašė:Pats dešiniavairį perdarytą vairuoji.LaimonasUr rašė:Pritariu...vytas911 rašė:geriau jau neruoštų...
Ir aš taip disputo esmę supratau... Kuo tai susieta su mano perdarytuvytas911 rašė: Nu aš turbūt neBet kalba gi ne apie draudimą ar ledimą perdaryti, o apie leidimą įteisinti ir važinėti su vairu dešinėje. Pataisykite jei klystu.
Važinėti su dešinevairiu ir pasilikti vairą dešinėje - tik debilams. Bet leidžiant registruoti atsidarys keliai ir perkelti vairus. O čia tai jau šventė. Įsivaizduok, kokį Legacy TT atsivarai ir persikeli vairą. Kur čia ne šventė?LaimonasUr rašė:Ir aš taip disputo esmę supratau... Kuo tai susieta su mano perdarytuvytas911 rašė: Nu aš turbūt neBet kalba gi ne apie draudimą ar ledimą perdaryti, o apie leidimą įteisinti ir važinėti su vairu dešinėje. Pataisykite jei klystu.
Tai esminis klausimas ar leis registruoti ar ir eksploatuoti auto su vairu dešinėje. Nes debilų manau atsiras ir ne vienas...Edislovas rašė:Važinėti su dešinevairiu ir pasilikti vairą dešinėje - tik debilams. Bet leidžiant registruoti atsidarys keliai ir perkelti vairus. O čia tai jau šventė. Įsivaizduok, kokį Legacy TT atsivarai ir persikeli vairą. Kur čia ne šventė?LaimonasUr rašė:Ir aš taip disputo esmę supratau... Kuo tai susieta su mano perdarytuvytas911 rašė: Nu aš turbūt neBet kalba gi ne apie draudimą ar ledimą perdaryti, o apie leidimą įteisinti ir važinėti su vairu dešinėje. Pataisykite jei klystu.
SulyginaiMindaugas rašė:Nafig, užtenka youtubej pažiūrėti rusyne kiek su dešiniavairiais išsitaško. gi realiai nieko nesimato lenkiant, kad ir ką jie aiškintų...
O su perkeltų tvarkingai vairu nežinau kuo prasčiau už iš trijų sulipdytą...