Man atrodo viskas ten gerai. 5 sekundes ir 10s tai didziulis skirtumas. Subarikai megsta pavanot starteri. Tad geriau pakeisk zvakes su laidais ir starteri pries ziema perrink.donciawas69 rašė:na gal meluoju, gal apie 5sek sukt reikia, (pamatuot reiks), dar pastebejau, kad kai usgesini ir is karto vel kuri-greiciau paima, bet buvo ir ryte greit paime. Del starterio sukimo-galetu ir greiciau sukt... matyt visu pirma avakes reiks keisti, kokias rekomenduotumet?
Ilgas sukimas starteriu
Forumo taisyklės
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
- azart
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester
Re: Ilgas sukimas starteriu
Impreza Station Wagon II '02 125HP
"...у действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла, а при ускорении слёзы восхищения должны стекать по щекам горизонтально в направлении ушей..." Вальтер Рёрль
"...у действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла, а при ускорении слёзы восхищения должны стекать по щекам горизонтально в направлении ушей..." Вальтер Рёрль
- evilkas
- Valdyba
- Auto: H6'02, Forester'01
- Mobilus: +37069803843
Nu nežinau ar 5 sekundės gerai?azart rašė: Man atrodo viskas ten gerai. 5 sekundes ir 10s tai didziulis skirtumas. Subarikai megsta pavanot starteri. Tad geriau pakeisk zvakes su laidais ir starteri pries ziema perrink.
Mano OBK max 0.5-1 sek. suka, Foresteris apie 1 sek. Nu nebent šalčio apie 30. Dar OBK ilgai pasukdavo, kai buvau užpylęs gryno bioetanolio (e85) ir spustelėjo šaltukas apie -15.
Buvo dar ir dujų purkštukas vienas nesandarus, tai šiltą truputį pastovėjusį sunku užkurt būdavo. Šaltas ir ką tik užgesintas iškart užsivesdavo.
Русские называют дорогой то место, где собираются проехать
(Rusai keliu vadina tą vietą, kur ruošiasi pravažiuoti)
Pas mano Legacy buvo kad reikėdavo pasukti 4-5 sek. Keistos ir žvakės, AI laidai, temp. daviklis, vožtuvų reguliavimas. Visa tai kažkiek padėjo bet labiausiai padėjo sutvarkius dujas - pakeitus reduktorių į naują ir perrinkus dujų purkštukus.
- azart
- Forumo dalyvis
Ex legacy ir pas mane suko 4-5 s nemaziau, ir pofig jai buvo ar kartsa ar lauke -30, kurdavosi is pirmo karto ir visada tiek suko starteriupOWERS rašė:Pas mano Legacy buvo kad reikėdavo pasukti 4-5 sek. Keistos ir žvakės, AI laidai, temp. daviklis, vožtuvų reguliavimas. Visa tai kažkiek padėjo bet labiausiai padėjo sutvarkius dujas - pakeitus reduktorių į naują ir perrinkus dujų purkštukus.

Dabar pas mane apie 2sazart rašė:Ex legacy ir pas mane suko 4-5 s nemaziau, ir pofig jai buvo ar kartsa ar lauke -30, kurdavosi is pirmo karto ir visada tiek suko starteriupOWERS rašė:Pas mano Legacy buvo kad reikėdavo pasukti 4-5 sek. Keistos ir žvakės, AI laidai, temp. daviklis, vožtuvų reguliavimas. Visa tai kažkiek padėjo bet labiausiai padėjo sutvarkius dujas - pakeitus reduktorių į naują ir perrinkus dujų purkštukus.

- azart
- Forumo dalyvis
Pakeitei membrana reduktoriuje ir guminius ziedelius purkstukuose?
Reduktorius kitas, dujininkas įkalbėjo kad neapsimokaazart rašė:Pakeitei membrana reduktoriuje ir guminius ziedelius purkstukuose?

-
- Pasyvus skaitytojas :)
vat pas mane dabar irgi panasiai, saltas ir iskart uzgesintas greit uzsikuria, o jej truputi pastovejes-ilgiau reik pasukt. Bet keista kaip tai itakoja dujos? juk visada kuriasi benzinu...
- azart
- Forumo dalyvis
Bet gesini ant duju programos. Vedi ant benzo.donciawas69 rašė:vat pas mane dabar irgi panasiai, saltas ir iskart uzgesintas greit uzsikuria, o jej truputi pastovejes-ilgiau reik pasukt. Bet keista kaip tai itakoja dujos? juk visada kuriasi benzinu...
- evilkas
- Valdyba
- Auto: H6'02, Forester'01
- Mobilus: +37069803843
Būtent, kad kuriasi benzinu. Jei dujų purkštukai nesandarūs, kolektoriuje prisikaupia dujų. Tas pats gali įvykti, jei purkštukai prijungti prie kolektoriaus ilgomis šlangomis, kuriose lieka daug dujų. Vedant į kolektorių dar myžtelna benzino. kartu benzinas ir dujos sudaro gerokai riebesnį mišinį nei reikalingas. Galima sakyti variklis "užsisiurbia".donciawas69 rašė:vat pas mane dabar irgi panasiai, saltas ir iskart uzgesintas greit uzsikuria, o jej truputi pastovejes-ilgiau reik pasukt. Bet keista kaip tai itakoja dujos? juk visada kuriasi benzinu...
Русские называют дорогой то место, где собираются проехать
Ne tik per purkštukus dujų prieina bet būna kad ir per apsauginį vožtuvą reduktoriuje praleidžia todėl į įsiurbimo kolektorių per vakuumo vamzdelį taip pat prieina dujų per naktį.evilkas rašė:Būtent, kad kuriasi benzinu. Jei dujų purkštukai nesandarūs, kolektoriuje prisikaupia dujų. Tas pats gali įvykti, jei purkštukai prijungti prie kolektoriaus ilgomis šlangomis, kuriose lieka daug dujų. Vedant į kolektorių dar myžtelna benzino. kartu benzinas ir dujos sudaro gerokai riebesnį mišinį nei reikalingas. Galima sakyti variklis "užsisiurbia".donciawas69 rašė:vat pas mane dabar irgi panasiai, saltas ir iskart uzgesintas greit uzsikuria, o jej truputi pastovejes-ilgiau reik pasukt. Bet keista kaip tai itakoja dujos? juk visada kuriasi benzinu...
-
- Pasyvus skaitytojas :)
na pagaliau prisiruosiau pas dujininkus, tai pazejo ir nusprende, kad reduktorius praleidzia, rem komplekta pakeite(nors atdodo kad nieko nedaryta
), tipo buvo plysus diafragma, na dabar kuriasi kur kas geriau 

- tomazas555
- Forumo dalyvis
- Auto: legacy'94 2.2AT; '99 2.5AT
- Mobilus: +37064445553
Nereikia kad ji ir plystu, reduktoriu reik keist ar bent perinkt po tam tikro laiko. Nera nieko amzinodonciawas69 rašė:na pagaliau prisiruosiau pas dujininkus, tai pazejo ir nusprende, kad reduktorius praleidzia, rem komplekta pakeite(nors atdodo kad nieko nedaryta), tipo buvo plysus diafragma, na dabar kuriasi kur kas geriau

LEGACY I wagon '94 2.2 AT
LEGACY II wagon '97 2.0 MT LPG EX
OUTBACK II wagon '99 2.5 AT LPG
LEGACY II wagon '97 2.0 MT LPG EX
OUTBACK II wagon '99 2.5 AT LPG