tai tau ir ABS, ir EBD ir visa kita kaip guminė moterisJonas6x6 rašė:as apie ka ir kalbu. vdc yra tar pats kas gumine moteri7
3 kartos Forester VDC atijungimas
Forumo taisyklės
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
- jaroslavas
- Forumo dalyvis
- Auto: Kia e-Soul, Caravelle
- Mobilus: +47 47732451
- Susisiekti:
Re: 3 kartos Forester VDC atijungimas
e-mail: jaroslavas@foresterclub.lt. +4747732451
- Giedrius-Gmc
- Forumo dalyvis
- Auto: VW Passat '08 2.0 TDI DSG
Visiskai pritariu. Pas mane dabar ne forikas, bet Corolla Verso, bet "problema" ta patiazart rašė:Sakyciau pas mus siuo klausimu taip: zmona: saugus vairavimas tik mieste nedideliais greiciais - vienareiksmiskai uz VDC. As: linkes labiau i auto be VDC, taciau vairuojant mieste neatsisakyciau galimybes paciam spresti kada jam buti ON o kada OFF.

Vw Passat'08 2.0 TDI DSG
- Vilmantas.S
- Forumo dalyvis
- Auto: Forester 99m 2.0 s-turbo MT
- Valstybinis numeris: GDT 193
- Mobilus: +37069876703
Visos mašinos kuriamos ir gaminamos konkrečiai paskirčiai. Visos saugumo sistemos yra mašinose, kurios skirtos važinėtis kasdien įprastais kelias ir kad vairavimas būtu saugus. Reika art laukus- sėdam į traktorių, norim pervežt didelį krovinį- važiuojam sunkvežiu. Bėda tame, kad norim visko viename, bet būkim realistais, taip nebūna. Norint važinėt ekstremaliai, reik ir rinktis atitinkamus automobilius, be visų tų įmantrių sistemų. Kiekvienas daiktas turi savo paskirtį.
Silence is better than bullshit
- Arūnas
- Valdyba / Forumo administratorius
- Auto: Baltas elektrinis šaldytuvas
- Mobilus: +37068786050
- Susisiekti:
Tik vieno nesupratu, kodėl II kartos forikams leidžia atjungti, o trečios jau nebe 

Kas negina laisvės, tas nevertas jos!
Juodasis perlas, su greičio skyle :)
- Arturas
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester
- Valstybinis numeris: CUG 888
- Mobilus: +37065658686
Pas mane nera jokio vdc, jau kai ima nesiot, tai ir nesioja po visa kelia, ir kol gazo nepaspaudi nesitiesinaArūnas rašė:Tik vieno nesupratu, kodėl II kartos forikams leidžia atjungti, o trečios jau nebe

- hipy
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester Boxer Diesel
nu kad pas mane issijungia...Arūnas rašė:Tik vieno nesupratu, kodėl II kartos forikams leidžia atjungti, o trečios jau nebe
- jaroslavas
- Forumo dalyvis
- Susisiekti:
Hipy, davai kada aš su tavo, tu su mano saugioje aikštelėje
- Artūrazz
- Forumo dalyvis
- Auto: X5
- Mobilus: +37063438822
Tikrai taip.Jonas6x6 rašė: ABS ne, VDC - taip, nes jis neprognozuojamas slidziam kely
- Artūrazz
- Forumo dalyvis
- Auto: X5
- Mobilus: +37063438822
Čia jau net įdomu pasidarėJonas6x6 rašė: ....... sonaslydziui padarytas antras mygtukas

- jaroslavas
- Forumo dalyvis
- Susisiekti:
nuo saugiklio ir tiek. Aš taip galvojau, bet tiek to, reiks slaloma tada ištrauksiu.
O kas liečia neprognazuojamo - man patiko, visai prognozuojamas
O kas liečia neprognazuojamo - man patiko, visai prognozuojamas
- hipy
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester Boxer Diesel
davaijaroslavas rašė:Hipy, davai kada aš su tavo, tu su mano saugioje aikštelėje
o tai kas dorai, galit papasakot kokiom "programom" tas VDC veikia? nes isjungus ji tikrai nepastebejau, kad jis man dar kazkuo "padetu"... kas ten issijungia kas neissijungia, kas juo valdoma, kas ne?...Jonas6x6 rašė:klysti, soninio neisjungia. Turiu pas save forika 09d ir Obk 08d, abu neisjungia soninio. Isjungia tik prabuksavima. Musu darytas dyzelis su automatu isjungia irgi tik buksavima, sonaslydziui padarytas antras mygtukas
- Arūnas
- Valdyba / Forumo administratorius
- Auto: Baltas elektrinis šaldytuvas
- Mobilus: +37068786050
- Susisiekti:
va šita frazė man nepatinka. įdomu kaip IV kartoje, speju ir vairą mašina pati sukiosJonas6x6 rašė:..., tarsi supancioja

Kas negina laisvės, tas nevertas jos!
-
- Valdyba
- Auto: Subaru Forester s-turbo AT
- Mobilus: +37067447212
kiek iš pasiskaitymų supratau, tai tik vienam rėžime turėsi TIK laikyti vairą. Tapkę dar galėsi valdyti kituoseArūnas rašė:va šita frazė man nepatinka. įdomu kaip IV kartoje, speju ir vairą mašina pati sukiosJonas6x6 rašė:..., tarsi supanciojaTikiuosi bent jau ant tapkės leis paspaust

Bekelės impreza ir savaitgalinis forikas :)
Legasiukas ir Impreziukas atia.
Legasiukas ir Impreziukas atia.
- azart
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester
Ralistas tu ralistas...Raliuoti gali Salcininku aerodrome o ne mieste...Mieste tavo raliavimas - chuliganiskas vairavimasjaroslavas rašė:tai paprasta - kai nemoki buti ralistu tai VDC super, kai moki tai trukdo. Nemanau kai abu jus ralistai.

Impreza Station Wagon II '02 125HP
"...у действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла, а при ускорении слёзы восхищения должны стекать по щекам горизонтально в направлении ушей..." Вальтер Рёрль
"...у действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла, а при ускорении слёзы восхищения должны стекать по щекам горизонтально в направлении ушей..." Вальтер Рёрль
-
- Forumo dalyvis
- Auto: vw golf, subaru forester
tada galima sakyti kad ir as Matijosaicio maserati testaves, nes viena pusdieni praleidau ja fotkindamas
tiesiog daug metu dirbu leidybos imonese ir ziniasklaidoje, tai is vidaus zinau kaip kas vyksta, todel taip ir parasiau

tiesiog daug metu dirbu leidybos imonese ir ziniasklaidoje, tai is vidaus zinau kaip kas vyksta, todel taip ir parasiau
Jonas6x6 rašė:Duotu atveju Matjosaicio sunus turejo testarossa, o pats matjosaitis lygtai maranello (bet galiu klysti del pastarosios)