i ploti daugiau ir nereikia nes apsauga daryta tam kad variklio nepazeist, sonus nupjoviau nes netilptu/remtusi i duslintuva, o jis kaip ir variklis juda/vibruoja. siuksles ten nesikaupia siaip arba vanduo isplauna...
lankstyt noro nebuvo o ir nebutina nes taip po smugio i tarkim akmeni yra didesnis tarpas tarp variklio ir apsaugos, o ir lengviau nuslysta per nelankstyta apsauga. na o prosvaiste lieka ta pati nes priekyje apsauga yra auksciau bamperio, ne taip kaip pas legacy kur apsauga zemiau
Stentor rašė:i ploti daugiau ir nereikia nes apsauga daryta tam kad variklio nepazeist, sonus nupjoviau nes netilptu/remtusi i duslintuva, o jis kaip ir variklis juda/vibruoja. siuksles ten nesikaupia siaip arba vanduo isplauna...
lankstyt noro nebuvo o ir nebutina nes taip po smugio i tarkim akmeni yra didesnis tarpas tarp variklio ir apsaugos, o ir lengviau nuslysta per nelankstyta apsauga. na o prosvaiste lieka ta pati nes priekyje apsauga yra auksciau bamperio, ne taip kaip pas legacy kur apsauga zemiau
čia kas juodas metalas??? nedažai???koks storis???
tiesiog plienas 5mm. nedazau nes vistiek bus braukoma i visokius akmenis, krumus ir smelynus- ilgai dazai neissilaikys.
ir siaip as kai padauzau savo masinas tai nemanau kad ta apsauga trumpiau gyvens negu masina
Ant mano žvėriaus galinio tilto yra originali apsauga.Galėtumėt tiesiog nusikopijuoti kam tinka.O varikliui ir aš noriu.tik dar neapsisprendžiu kokios-juodo metalo ar diuralio?Noriu sgrabnos.
sudetingiausias dalykas apsaugos daryme yra issimatuot kokio dydzio metalo reikia
jej jaroslavai nori kad padaryciau tai reik apsiziuret ir pasipiest su matmenim. pac darymas uztruktu pora val, tik metala reik nuvaziuot ir issirinkt
o is kokio daryt tai cia pagal jusu norus. metalas smugio metu linksta, duralis trukineja
ant galinio tilto pas mane irgi originali, bet kad tokia pasidaryt tai jau be svarkes nieko nebus
nusipirko tevas 07 outback, sakiau kad leistu perdaryt dugna. neleido.
prakirto gr deze, jau isimete nauja ir dave uzsakyma padaryt visam dugnui apsaugas.
dabar ieskau tokio pat outbacko kaune kad galeciau issimatuot. kai pradesiu daryt bus ir foto ir samata..
Ar gerai atsimenu, kad kažkas SUBARU FORUME ŽADĖJO FIRMINIŲ APSAUGŲ FORESTER'IAMS IŠ ESTIJOS PARVEŽTI, NES KIEK MATAU , NORINČIŲ DAUG DARANČIŲ IRGI, PADARYTŲ - NEAIŠKU. Po GM2009 apsauga tapo aktuali ir man.
originalios yra is stiklo audinio(ar kaip ten vadinasi) bet ne is metalo. tokia tevas nusipirko, ji linksta nesunkiai tai per ja praslydo ir su gr deze pataike- nes sitos yra tik varikliui. butu buvus bent is metalotai butu pajutes kad i kazka acireme ir butu sustojes..
cia reikalinga visam dugnui, kad ciuoztu ir nebutu ka nulupt
vicinas rašė:Arnoldai,siandien kazkaip netycia vienas klausimas pasistojo- o kaip su tepalo filtro keitimu iseina negi visa apsauga imt reikia :sorry:
nebent darytum apsauga su papildomu tepalo filtrui dangteliu tada manau nereiketu nuimti visos apsaugos,bet o kokks tau skirtumas negi pats keisi tepalus?
Jonai 6x6, nuotraukėlę Subaru dugno apsaugos įdėk, aš savo apsauga Forikui GM'e palikau 8) . Kiek pasiskaitinėju, tai ne aš vienas normalios apsaugos noriu, kad nuiminėt nereiktų, kad bekelę ištvertų, kad su dūšia padaryta :razz: būtų...
Taigi kas norite pasidaryti galinio diferencialo apsaugą skaitykite ir kopijuokite... kas pasigamina iš to bokalas šalto
OEM prekės kodas B031SSA000
REAR DIFFERENTIAL PROTECTER KIT FOR 1998-2009 FORESTERS
Originalių varžtų kietumo klasė yra 10.9 (silpnesnių nerekomenduoju). Apsaugos plieno lakšto storis ~4mm. Brėžinys ir nuotraukos čia: https://plus.google.com/photos/11136396 ... 3536076049
Brėžinyje viskas matuota iš vidinės apsaugos dalies, tad jeigu naudosite storesnį plieno lakštą duomenys tiks. Apsaugos dugne esančios skylės niekur nenaudojamos (jų nebraižiau ir nematavau), manau jog jos skirtos vandens išbėgimui.
Sėkmės
Paskutinį kartą redagavo Remis7 2014-01-23, 11:25 pm, redaguota 7 kartą(us).
╭∩╮(◣_◢)╭∩╮╭∩╮(◣_◢)╭∩╮
2007 [S11] FORESTER 2.5XS WAGON 253 EMPI SOHC NA RAISED SUSPENSION FULLTIME AWD AT US FLEX FUEL E85 & LPG
Degalų sanaudos https://www.spritmonitor.de/en/detail/669821.html