Šiaip aš esu optimistas. Manau, kad vėliau neliks nei chemizuotų ūkių, nei sintetinių maisto produktų. Tai tėra trumpalaikė žmonijos klaida, skirta gelbėtis po karo nuo bado.
Protingas mokosi ant kitu klaidu, pasinaudokite kol ne per vėlu

Tu gal KOMUNISTAS BUVAI ,as tai normalaus pardatkei nemaciau ,nes jo ten nebuvo,o apie desra zinau ,nes kriksto tevas yra dirbes ,states Kaune mesos fabrike ,tai pasakojo kaip pacai cypia kai konvejeri ijungia tarp peresmenkiu ,Jonai tu gi Kaunietis turi zinot ..O apie SSSR ATSARGIAU ,NES AS LIETUVIS smiles-flagsjaroslavas rašė:blin Augi, aš ir valgau ta paprasta kaimiška maista. Prie SSSR kitas maistas buvo, kokybiškas. Tai dabar š...
Pagal tavo posta aš suprantu kad tu visai nežinai kas darosi maisto pramonėje. Žirneliai beveik visi GMO, su pescicidais. Majonezas - katastrofa..Konservai - su levais actais
tiesiog aš tai matau, žinau ir apie tai rašau, ko nepasakisi apie kitus, ir apie tave. Ka aš žinau tuo pasidalinu, ir tau tik čia. Na dar tevus kankinu. O jei kiti bijo pasisakyti - tai ju problema. Jei bent vienas vėlaiu pasakis man dėkui už išgelbėta sveikata - aš busiu laimingesnis. I pajokavimus nekreipiu demesio - pripratau, supratau kokie žmonės.Jonas6x6 rašė:Jarikai, pagal mane tai susensi ar susirgsi anksčiau ne nuo blogo maisto, bet nuo nervų - šitiek pergyvenimų!
Maistas aplink blogas, vairuotojai aplink blogi, už xenonus tuoj nubaus, forikas neužsivedė pagal instrukciją....
Gal tikrai - relax?...
- na taip yra, ka čia padarisiMaistas aplink blogas, vairuotojai aplink blogi, už xenonus tuoj nubaus, forikas neužsivedė pagal instrukciją.
o tu namie tyrimus padaryk su pelem - duok pavalgyti tik maista su GMO ir suprasi. Suprask- vieni supranta dabar kiti per lygas, gal ne savo, tai vaikuevilkas rašė:Nu blin, niekaip nesuprantu kaip suvalgytas maistas per skrandi ar kita virskinimo trakto vieta gali suvalgiusiojo genus pakoreguoti. Cia pagal mane tas pats, kaip vaika padaryti ne pro tam skirta vieta :-D