jauciu man ten aisku peciukas pripucia tu duju i salona dar jas pasildo tai isvis buna kaifas viduj, net bloga.

O pats reduktorius neleidžia? Pas mane buvo vienu metu taip. Pro reduktoriaus tarpinę leido. Jis gi ten iš gabalų surinktas. Bet tas buvo prieš kokius 5 metus.scalman2 rašė: ↑2019-10-27, 4:50 pm
o ant tu visu slangu ir sujungimo purskiau ta muilo vandeni nuo niekur neburbuliuoja, bet ant laisvu apsuku ji ir taip nelabai smirda tai sunku patikrint nes stovint vienaip yra o vaziavus ir sustojus jau kitaip.... meginau greit prisokt atidares kapota ir isuostyt is kur eina kvapas tai nu is rajono reduktoriaus grynai , ne nuo purkstuku nes purkstukai sone visai ne toj vietoj , o man grynai bent jau taip jaucias nuo reduktoriaus ir jei lauke tai nuo priekinio rato keleivio puses... ir aisku is ten i vidu viskas sueina lengvai.
bet toks sudetingas priejimas prie visko tai oho. ant 2.5 viskas virsuj ten butu easy ir ieskot , o cia kur tau sukista viskas uzkaisiota ir padaryt tik reikiamo ilgio tai nieko niekur nepajudinsi net. aisku grazu nesimato nieko , bet jau prieit kur nors.![]()
![]()
Na vėl tu tą patį, tau buvo atsiustos nuorodos, kur tavo purkštukai kainuoja normalius pinigus, 53 su siuntimu
O nuorodos tau ne baltų purkštukų duotos? Jei kažko nesupranti, klausk, nedaryk neteisingu išvadų, ten visur nauji purkštukai su garantijom (ebay - išbandžiau asmeniškai). Jei tau netinka nes tu nenori, kitas reikalas, bet nesakyk kad kainuoja 90 ir ne kitaip ...scalman2 rašė: ↑2019-11-18, 10:10 pm gerai kas man duos garantija uz tuos atsiustus purkstukus. duosiu as juos meistruj kad idetu bet jokio garantijos is jo puses. tikrai verta ? be to man reikia omegas baltu o ne siaip sau ten kokiu purkstuku. manau ne visi tinka dar. manau uz tuos purkstukus kur jis pats ideda ir sureguliuoja bent jau duoda kazkokia garantija jei kas.
Kodėl neduos garantijos savo darbui??? Jo purkštukas bus kitoks, naujesnis už naują???
Aš pirkau konkrečiai iš šio pardavėjo, komunikacija, patikimumas, garantija, viskas ok: