butent. tik pakeitus padangas supratau kad guolis subyrejesevilkas rašė:Aš prieš tai sutryniau keletą komplektų Nokian H2 ir H4. Triukšmas man labai nepatiko.
Jis labiau panašus į jokios greičių dėžės kaukimą, o ne į padangų keliamą triukšmą.

butent. tik pakeitus padangas supratau kad guolis subyrejesevilkas rašė:Aš prieš tai sutryniau keletą komplektų Nokian H2 ir H4. Triukšmas man labai nepatiko.
Jis labiau panašus į jokios greičių dėžės kaukimą, o ne į padangų keliamą triukšmą.
Man panašiai buvo, taip sutapo, kad pasikeitus į žiemines padangas aš jas pradėjau kaltinti, kad greičiausiai guzuotos ir baisiai triukšmingos bet paskui paaiškėjo, kad du guoliai tuo pačiu metu susivėžinozzzubarruu rašė:butent. tik pakeitus padangas supratau kad guolis subyrejesevilkas rašė:Aš prieš tai sutryniau keletą komplektų Nokian H2 ir H4. Triukšmas man labai nepatiko.
Kamikadze blynArtūrazz rašė:Žiemai nusipirkau 255/55r17 "hakkapeliitta 5" 2007-2008 metų, nes tipo senos ir kaina ne dedelė buvo![]()
Na galvojau kaip bus taip, ne vis vien žiemų pas mus kaip ir nebūna, bet va iš sekmadienio į pirmadienį teko važiuoti 1000 km, iš kurių kokių 50 km grynas ledas, nes lauke buvo -2 ir lijoir toliau kokie 250 km daug daug sniego.
Ant ledo ir 130 važiavau, bet saugumo sumetimais 80-90, kad kur nenulėkti, kaip kitiems eismo dalyviams pasisekė.
Per sniegą irgi super, lenkimą reikėjo daryti per antrąją juostą, kur sniego ir netik sluoksnis nemažas, tai lenkdavau ant 100-110, na spėju su siauresnėmis būtų geriau, bet ir su šitomis nesiskundžiu irgi labai gerai parodė save
Normaliai... Kai prisimenu, kaip iš Klaipėdos į Vilnių ir atvirkščiai žiemą su Tranzit'u skraidydavau per sniegus ir demisezoninemis padangomis, tai dabar šiurpas nukrato, o tada atrodė normaliai... Tiesa, tada turėjau 22 metus ant šio svieto, bet užtai koooks drąsus buvau.Arturas rašė:Kamikadze blynArtūrazz rašė:Žiemai nusipirkau 255/55r17 "hakkapeliitta 5" 2007-2008 metų, nes tipo senos ir kaina ne dedelė buvo![]()
Na galvojau kaip bus taip, ne vis vien žiemų pas mus kaip ir nebūna, bet va iš sekmadienio į pirmadienį teko važiuoti 1000 km, iš kurių kokių 50 km grynas ledas, nes lauke buvo -2 ir lijoir toliau kokie 250 km daug daug sniego.
Ant ledo ir 130 važiavau, bet saugumo sumetimais 80-90, kad kur nenulėkti, kaip kitiems eismo dalyviams pasisekė.
Per sniegą irgi super, lenkimą reikėjo daryti per antrąją juostą, kur sniego ir netik sluoksnis nemažas, tai lenkdavau ant 100-110, na spėju su siauresnėmis būtų geriau, bet ir su šitomis nesiskundžiu irgi labai gerai parodė save
Arturas rašė:Kamikadze blynArtūrazz rašė: Ant ledo ir 130 važiavau, bet saugumo sumetimais 80-90
Tikslesnį modelį prašom.Arūnas rašė:Šiemet antras sezonas su Michelin X-ICE puikios padangos, tylios, sniege ir ant šlapio asfalto laiko puikiai. Tik purve dėja ne kažką, greit slikai patampa apsukos sukiai išmetą purvą. Prie tau važinejau su hakkapalita.