Autoservisas - RSE AUTO/RACING

Teigiami ir neigiami atsiliepimai susijė partneriai ir servisais.
Forumo taisyklės
Atsiliepimai tik nuo 2012.04.01 datos. Negalima talpinti įvykius kurie įvyko ankščiau nurodytos datos.
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
Deimazas
Forumo dalyvis

Re: Autoservisas - RSE AUTO/RACING

Standartinė Deimazas »

Arūnas rašė:
Meda.Forester rašė:Panašu,kad man pirma pažintis bus pagal posakį"pirmas blynas visada prisvilęs".Mieloč,no neprijatnaja.Tepalo dėmės po mano foriku dar nėra buvę.
čia tai nieko, prieš metus atvariau pas rSE parpašiau kad bov'o šlangutę atjungtu. Tai nuėmus variklio apdailą radom reples. Prieš RSe buvau tik JMA planuotai apžiūrai :)
Tai kaip geram klientui JMA bonuso reples davė :DDD
Su baru nuo 1999-tų
Vartotojo avataras
Jurijusb
Forumo dalyvis
Auto: Forester ir Outback

Standartinė Jurijusb »

Apsilankyta RSE, pakeistas variklio pagrindinis diržas, surasta ir panaikinta trukčiojimo priežastis.
Viskas išsamiai išaiškinta ir užrašyta, kaip pas gydytoja.
Super aptarnavimas !
Subaru Outback BS 3,6 R, Subaru Forester SG 2,0 atmo
SaskelA 535
Forumo dalyvis
Auto: Subaru forester SF S-Turbo
Valstybinis numeris: GOJ 535
Mobilus: +37064039683

Standartinė SaskelA 535 »

Kokia bėda buvo?
Vartotojo avataras
Gorbas
Forumo dalyvis
Auto: SS
Valstybinis numeris: KMZ000
Mobilus: +37061442626

Standartinė Gorbas »

Padėkom nesimėtysiu, nes nematau už ką. O vat įdomią istoriją galiu nupasakot. Prasidėjo nuo to, kad aplinkelyje greitėjant užgęso variklis. Aišku bandant vesti nieko nesigavo, bet pašalinių garsų nesigirdėjo. Kadangi pas RSE tempti praktiškai buvo pakeliui, tai taip ir nusprendžiau padaryti. Palikau jiems ir laukiau diagnozės. Diagnozė buvo tokia, kad neatlaikė plastikinis pagrindinio diržo ritinėlis, jie surinko su kitu ritinėliu ir pabandė užvesti. Mašina užsivedė, bet tipo negražiai dirbo. Gerai, buvo nuspręsta rauti lauk galvas ir žiūrėti kas ten darosi viduje. Rezultatas, kad neva sulankstyti visi vožtuvai. Sutikau su visais reikalingais atlikt darbais. Galvos neva turėjo būti darytos Asveloje, viskas kitkas jau jų pačių darbas. Suymokėjau pinigus, mašina važiuoja, variklis dirba, kaip ir viskas gerai. Po savaitės važinėjimo bevažiuojant į darbą nulūžo radiatoriaus viršutinis vamzdis, aišku išvarė visą antifryzą ir taip teko pasiekti RSE. Gerai ,kad buvo dar šaltas oras apie -10, bet temperatūra vis vien laikėsi raudonoj zonoj. Po ilgų diskusijų kas tai turi apmokėti, aš Tautvydui gražiai siūliau pasidalint per pusę, o jis aiškino, kad tai ne jų bėda, galiausiai priėjom iki to, kad jis pasakė, kad aš važiuočiau iš jo. Dabar net nesigailiu, kad taip taip baigėsi. Po to atvejo man užgulė tepaliniai žiedai ir variklis pradėjo daryti niam niam tepaliukui. Bet kadangi daugiau kaip ir nieko blogo nebuvo, tai po to nuvažiavau dar 17000km. O dabar kai vienas geras pažįstamas pagaliau atsilaisvino, išsiardėm maniškio varikliuką ir ką gi jūs manot mes pamatėm? Varikis panašu, kad net neardytas, nes kaip išsireiškė pats meistras, "visi varžtai ir chamūtai savo vietose ir viskas originalas", dfažniausiai po tokių remontų tai retenybė. O nuėmus galvas prasidėjo pats smagumas. Galvoms apskritai nieko nedaryta visi vožtuvai originalai tiesut tiesutėliai, galvos vožtuvų įvorių laisvumas atitinka relią šio variklio ridą 220000km (kliba kaip nežinau kas, kas po kapitalinio galvos remonto būtų po 17000km tiesiog neįmanoma), tarpinės galvos dar originalios, ant stūmoklių jokių žymių, kad būtų gavę su vožtuvais, viskas apaugę. Ant galvos ir bloko paviršių jokių žymių, kad būtų šlifuota arba bent jau valyta. Trumpiau tariant, išdūrė konkrečiai, o pinigėlius paėmė. Na bet dabar bent jau tikrai būsiu garantuotas, kad viskas yra padaryta kaip turi būti. Tepaliniai žiedai tiesa iš tiesų buvo užgulę, bet cilindrai dar be didesnio išsidėvėjimo. Galvose dabar sustatė įvores kokias stato gonšikai. Tikiuosi jau kitą savaitę :o_o: Tai vat tokia jau ta istorija apie RSE. Nieko blogo nenoriu pasakyti apie patį Tautvydą, bet kaip įmonės vadovas, manau galėtų labiau prisiimt atsakomybę už savo darbuotojų atliekamus darbus, na ir priežiūra be abejo tokiu atveju bent minimali turėtų būti.
Miškinukas
Vartotojo avataras
azart
Forumo dalyvis
Auto: Subaru Forester

Standartinė azart »

Andriau, nu cia dabar cirkai :???:
Bandei ta pranesti Tautvydui? Koks buvo jo atsakymas? Tave isgirdome, taciau labai idomu kaip ta pakomentuos RSe. Man eksploatuojant jau trecia subaru automobili (mazdaug jau 6-7 metai pas RSe visi remontai) ir atliekant visus aptarnavimus isskirtinai tik pas Tautvyda - gyvenime nieko panasaus nera atsitike.
Istorija idomi, bet kazkokios isvados be antros puses komentaru kol kas butu nekorektiski.
Impreza Station Wagon II '02 125HP
"...у действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла, а при ускорении слёзы восхищения должны стекать по щекам горизонтально в направлении ушей..." Вальтер Рёрль
Vartotojo avataras
Arturas
Forumo dalyvis
Auto: Subaru Forester
Valstybinis numeris: CUG 888
Mobilus: +37065658686

Standartinė Arturas »

Santa barbara jptvm :?
Vartotojo avataras
linukass
Forumo dalyvis
Auto: outback H6
Valstybinis numeris: HEU 001

Standartinė linukass »

Su tais servisais, tai kol tepalus keicia, tai viskas ok. o kai rimtesni darbai, tai kaip pasiseks :? Buvau kaune premus tai ir man ten ispudzio nepaliko :((
Vartotojo avataras
haskis
Forumo dalyvis
Auto: subaru forester 2.0 AT
Valstybinis numeris: BGM 977

Standartinė haskis »

Premusas irgi kazkada buvos dievu buveine, paskui kazkam prikiaulino, pasklido gandai, kad sudmaliauja- nurasem. Panasu kad prasidejo ir RSe pabaigos pradzia...
Geriausi ratai-kojos.
Vartotojo avataras
vicinas
Valdyba
Auto: Forester 2.5 XT
Valstybinis numeris: KGZ 310
Mobilus: +37065638071

Standartinė vicinas »

Kad kliauzu pas Tautvyda buna,pats esu patyres,bet tokiu zmonisku,ka ir pats kita kart pamirstum.O cia jau kvepia samoningu aferizmu :???: Gal pats Tautvydas apie tai nieko ir nezino :?:
Greitis dar niekad nieko nenužudė.Žudo staigus sustojimas. Nu, bet, ne visada...
elektroninis paštas - pvicinas@gmail.com
https://www.youtube.com/watch?v=KspmnR4ZAmE
Vartotojo avataras
Arūnas
Valdyba / Forumo administratorius
Auto: Baltas elektrinis šaldytuvas
Mobilus: +37068786050
Susisiekti:

Standartinė Arūnas »

Greičiausiai darbuotojai. ten vienas naujokas pas jį kurs man nepatinka. kai coilus dėjo rakta sulaužė ir nieko man nepasakė. žinoma čia visiška smulkmė. bet Tautvydas tame net nedalyvavo. Tai gali būti kad ir Andriaus atveju, darbuotojai sumalavo o Tautvydas paskaičiavo. Nesmagu.
Kas negina laisvės, tas nevertas jos!
Juodasis perlas, su greičio skyle :)
Vartotojo avataras
Meda.Forester
Valdyba
Auto: Subaru Forester 2010

Standartinė Meda.Forester »

taip dažniausiai ir būna-įmonės reputacija sugenda,kai įmonė prasiplečia ir savininkas tampa labiau tiekėju,nei darbuotoju.Samdinys šiandien čia,rytoj ten-jam dzin
Nėra nieko neįmanomo,būna tik per mažai noro arba pastangų.
mvygis
Forumo dalyvis
Auto: Forester

Standartinė mvygis »

Bėda ta, kad Tautvydas ten blaškosi ir kaip mechanikas, ir kaip serviso meistras, ir kaip administratorius. Viskas suprantama - taupo jo manymu nereikalingo personalo sąskaita. Mano galva jwm nepamaišytų tūrėt kokią nors mergaitę prie telefono ir kurjerį detalių pristatymui. Tuomet galėtu šiek tiek suskleisti povo uodegą ir užsiimti meistro pareigom ir ganyti savo labatriasus. Viskas vyktų operatyviau, sklandžiau ir kokybiškiau. O dabar - "sam tancuju, sam paju, sam bilety pradaju".
nHaL
Pasyvus skaitytojas :)
Auto: ForesterS
Valstybinis numeris: BDO 555

Standartinė nHaL »

Nu jau davet tai davet . Apie Gorbo pareiskima net neturiu ka pasakyti VEJAS .
Too Arunas visiem neitiksi patinka nepatinka. Del coilo rakto sulauzymo luzta meganai , bc , teinai , pas mus ju kokie 9 yra , ir tu tai zinojai nes esu tau pasakes , ir esu tau ta rakta rodes , ir pasakes nes mes taviski forika ten 3-4 katus kelem leidom kol tau tiko. BET JAIGU KAZKOKIOS PRETENZIJOS . DEL RAKTO BEDU NEMATAU KOMPENSUOSIU !
nHaL

Standartinė nHaL »

nHaL rašė:Nu jau davet tai davet . Apie Gorbo pareiskima net neturiu ka pasakyti VEJAS .
Too Arunas visiem neitiksi patinka nepatinka. Del coilo rakto sulauzymo luzta meganai , bc , teinai , pas mus ju kokie 9 yra , ir tu tai zinojai nes esu tau pasakes , ir esu tau ta rakta rodes , ir pasakes nes mes taviski forika ten 3-4 katus kelem leidom kol tau tiko. BET JAIGU KAZKOKIOS PRETENZIJOS . DEL RAKTO BEDU NEMATAU KOMPENSUOSIU !
Vat iki galo ir nedarasei . Ir paskui gaunasi tas geras tas blogas to myliu to nemyliu.
Arunas jokio pykcio ant taves nmatau sakiau ir dar karta pakartosiu RAKTA KOMPENSUOSIU :) kad liktum patenkintas

Sulauze , apgadino , ispurvino , ir t.t.... DRASIAI SAKOT TIKRAI RASIM ISEITI . Patikekit hebra nesinori paskui skaityti tokiu nepasitenkinimu.
nHaL

Standartinė nHaL »

Perduodu RSe teksta - uz radiatoriu as pinigu neimiau, nemeluok. Paskutini karta kai buvai pas mane ir apsipykom as pasakiau, kad jokiu dalybu per puse nebus, ir nieko nemoki ir laimingo kelio. Ta paliudys du klientai, nes atsimenu jie buvo salia ir viska mate (atsimenu ta situacija gerai, nes tai buvo vienintelis kolkas toks atvejis su tavim per paskutinius 7 metus is VISU klientu). Dabar del detaliu ir darbu - pagalvok (gal kasnors jam parasykit is suprantanciu apie variklius), kokia tikimybe dohc varikliui nekabinti voztuvu kai variklis sukasi bent jau virs 2k rpm ir kai dar tikrai bandei uzvesti kai uzgeso. Nera beveik tikimybes (paskutinis toks atvejis panasus buvo, tai stebuklingai uzkirtes stabdzius klientas trenkesi i medi, bet stebuklas buvo kad variklis spejo uzgesti pries smugi). Antra - as dedu tik oem tarpines. Trecia - pasikonsultuok su motoristais kitais, labiau suprantanciais uz pacius, ar yra kokia nors galimybe pamatyti po 17k km ar buvo lizdai tvarkyti, keisti voztuvai ir pan. Vieninteli ga galima pamatyti, tai ar buvo galva slifuota (gamykliskai kitaip pavirsius atrodo). Dabar sioje situacijoje (gaila kad tik siandien tai perskaiciau) jeigu netycia variklis dar nesurinktas, siulau su mano stebejimu nuvezti tau galvas i betkoki cecha, kuris slifuoja galvas ir paklausti ar jos slifuotos ar oem pavirsius. Jeigu patvirtins, kad jos neslifuotos, tai as tau 2x sumokesiu uz tai ka man mokejai ir dabartinius darbus. Jei pasakys, kad slifavo, tu manes atsiprasysi. As nezaidziu tokiais dalykais ir neaiskinu (kaip tavo atveju) ilgai zmonems, kad negali perverzti slangos hamuto, kuris nuskels radiatoriaus vamzdi. Tu nesiteikiai suprasti ir klausyti (darc rodiziau kitus tokius du radiatorius). Siulau sita reikala is esmes isnarplioti arba keisk meistrus ir suvokima apie technika. Labai man gaila, kad tik siandien si posta pamaciau ir niekas man apie ji nepranese, tai turbut tik pries veja papusiu.
Skelbti atsakymą