Xenon žibintai bei kitas išorinio apšvietimo tiuningas

Jūsų automobiliu galimybių padidinimas
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
Mindaugas
Forumo dalyvis
Auto: Forester&Outback, 4.5ltr

Re: Xenon žibintai bei kitas išorinio apšvietimo tiuningas

Standartinė Mindaugas »

SaskelA 535 rašė:Aš jau nusipirkau senukuose kampuočius cinkuotus, nuimsiu numerius, prigrešiu su samarėzais vertikaliai ir manau kad laikys tikrai, plius pats numeris pridengs beveik viską, o kyšos tik nedidelė dalis kampuočio, kuria gali pasidažyti norima spalva. Šiandien vakare kaiptik montuosiu laikiklius su halogenų bazėm padarysiu foto ryt ikelsiu, ryt praves laidukus pajungs bus ir galutinis vaizdelis.
Įdėk daugiau foto, ne tik galutinio rezultato! ;)

Išsiųsta iš Nokia 3310 using pirštas!
Ex '00 Subaru Forester 2.5 atmo AT USA 121kw LPG
Ex '00 Subaru Forester 2.0 atmo MT 92kw LPG, "Guris"
Ex '97 Subaru Forester 2.0 atmo MT 90kw LPG
02 Subaru Outback 2.5 AT 115kw LPG
SaskelA 535
Forumo dalyvis
Auto: Subaru forester SF S-Turbo
Valstybinis numeris: GOJ 535
Mobilus: +37064039683

Standartinė SaskelA 535 »

Pas mane HELLA FF200. Manau kad netgi tau nebus problemų su kampuočiais montuojant 22cm diametro halogenus. Jei vilnietis bandyk nulėkti i lakūnų g. berots aš pirkau savo, gera nuolaida padaro. Pas mane irgi pirmukas. Beto labai praskėsti negali, nes dengsis jau tada pagrindinės auto faros.
SaskelA 535
Forumo dalyvis

Beje Gazatron tavo ikeltoi žalio foriko foto ir yra 22cm ir jie tvirtinti ties numerių kraštais, tai tikrai neturėtų būti per arti vienas kito.

Mindaugasss, padarysiu daugiau foto :)
Vartotojo avataras
Gezatron
Forumo dalyvis
Auto: Foris 1999

Standartinė Gezatron »

SaskelA 535 rašė:Beje Gazatron tavo ikeltoi žalio foriko foto ir yra 22cm ir jie tvirtinti ties numerių kraštais, tai tikrai neturėtų būti per arti vienas kito.

va laikiklis http://www.automeniu.lt/isores-aksesuar ... iklis.html bet siu atbeju haloenai butu atsikise y prieky :D :D
Nu laukiu tawo rezultato su foto jei gali isamiom. tada as daryshu. turiu pabandymui wesemus atrodo 20 ir da kazkokius 16. Tai ir tuos ir tuos ydesiu padiskutuosim. va ant stogo zaidziau. pats gaminausi skersiny. Holai nauji po 30lt/vnt. man grazu, kitiem gal nelabai

Paveikslėlis

tavo hella ff200 yra tokios diametro Paveikslėlis

o as galvoju apie kazka tokio t.y hella rallye 3000
Paveikslėlis

kadangik turiu wesemus ir kazkokius da, tai palyginimui uzdesiu vienus, uzdesiu kitus ir ziuresiu kas is to iseis.

cia vis ziurineju halu nes kainos tikrai lietuviskos
http://www.automeniu.lt/isores-aksesuar ... halogenai/
p.s ce ne reklama tik parodau ka kur ziuriu. nusiurejau sim'us t.y jie hella rallye 3000 kopija.

va sitie http://www.automeniu.lt/isores-aksesuar ... tiklu.html

yra ir melynu stiklu, bet... tai kai didumo :D nor diemetras norma 21,5 atrodo

Paveikslėlis
SaskelA 535
Forumo dalyvis

Ant stogo gal ir neblogai atrodo, bet aš manau kad man pakaks ir priekyje 2 ilgūjų šviesų papildomų halogenų, ir taip jie po 300 metrų atseit normaliai šviečia. O nuo stogo ant kapoto :D šviečia.
Vartotojo avataras
Gezatron
Forumo dalyvis

Standartinė Gezatron »

SaskelA 535 rašė:Ant stogo gal ir neblogai atrodo, bet aš manau kad man pakaks ir priekyje 2 ilgūjų šviesų papildomų halogenų, ir taip jie po 300 metrų atseit normaliai šviečia. O nuo stogo ant kapoto :D šviečia.
tai va kad ant stogo tik vaizdo daugaiu duoda turbut nei naudos :D

nu laukiu as tavo fotkiu. tada as kuria diena bandysiu konstruoti keleta variantu ziuresiu kaip atrodys :)
SaskelA 535
Forumo dalyvis

Jei vilnietis esi halogenus pasižiūrėk čia http://www.maps.lt/map/default.aspx?lan ... ector_2_5d
Vartotojo avataras
Gezatron
Forumo dalyvis

Standartinė Gezatron »

SaskelA 535 rašė:Jei vilnietis esi halogenus pasižiūrėk čia http://www.maps.lt/map/default.aspx?lan ... ector_2_5d
na nevilnietis, bet nera problemos iki vln nuvykti. o tai ten kainos labai pigios ar kas ? nes vis labaiu linkstu prie helos replicu t.y sim baltu stiklu su gabaritu uz 130lt vnt :)21,5cm skersmens.. turejau ir originalais helas 3000 rally, va ten tai sviete vamzdiec :D
SaskelA 535
Forumo dalyvis

Replika yra replika, aš ir sim žiūrėjau, bet tu perki už 130, o aš klausiau didmenininku tai jų kaina apie 50-70Lt, tai isivaizduok kas ten gero yra, rasos paskui, per šalti gali skilti. Nu nežinau, bet aš stengiuose jau paprastesnes bet originalias.
O dėl kainu tiesiog gera nuolaidėle padarė, kainavo 290, atidavė už 240 komplekta :) Dar per firmele pasiemiau tai ir VPM atsilaisvino :D
Vartotojo avataras
Gezatron
Forumo dalyvis

Standartinė Gezatron »

SaskelA 535 rašė:Replika yra replika, aš ir sim žiūrėjau, bet tu perki už 130, o aš klausiau didmenininku tai jų kaina apie 50-70Lt, tai isivaizduok kas ten gero yra, rasos paskui, per šalti gali skilti. Nu nežinau, bet aš stengiuose jau paprastesnes bet originalias.
O dėl kainu tiesiog gera nuolaidėle padarė, kainavo 290, atidavė už 240 komplekta :) Dar per firmele pasiemiau tai ir VPM atsilaisvino :D
tai del to as viska suprantu apie sios niuansus. nu da ziure devetas hellas be gabarito uz 350 ir uz 250 galtas us gabaritu. nu matysim kaip ce kas, pirma pasiziuresiu uzsidesiu kaip atrodo po to spresiu kas ce geriau deti :) reike isbandyi daug varianrtu kad rasti graziausia akiai :) nu tas pats ir su vesemais, naujas halogenas 70 litu didelis. bet sviecia ok. aisku po keletos metu daznaiusia pradeda rudyti reflektorius jei skandini. jei neskandini nzn, draugeliai naudojasi - sviecia ok.
Vartotojo avataras
Artūrazz
Forumo dalyvis
Auto: X5
Mobilus: +37063438822

Standartinė Artūrazz »

Na pas mane tie SIM didžiausi, ta turi jie savo minusų, kiek atsimenu pas Joną jie po 100 ar pan. kainuoja, tai kur tiek už 4 susimokėt, o kur 4x350 lt ur hellas ... :D
Na kada nors bus ir geresnės, bet ir šitos pakol kas gerai šviečia :)
Vartotojo avataras
Dziugintas
Forumo dalyvis
Auto: SUBARU FORESTER SJ 2.5 6mt
Valstybinis numeris: JBZ 128
Mobilus: +37068659908

Standartinė Dziugintas »

Gezatron rašė:
SaskelA 535 rašė:Beje Gazatron tavo ikeltoi žalio foriko foto ir yra 22cm ir jie tvirtinti ties numerių kraštais, tai tikrai neturėtų būti per arti vienas kito.

va laikiklis http://www.automeniu.lt/isores-aksesuar ... iklis.html bet siu atbeju haloenai butu atsikise y prieky :D :D
Nu laukiu tawo rezultato su foto jei gali isamiom. tada as daryshu. turiu pabandymui wesemus atrodo 20 ir da kazkokius 16. Tai ir tuos ir tuos ydesiu padiskutuosim. va ant stogo zaidziau. pats gaminausi skersiny. Holai nauji po 30lt/vnt. man grazu, kitiem gal nelabai

Paveikslėlis

tavo hella ff200 yra tokios diametro Paveikslėlis

o as galvoju apie kazka tokio t.y hella rallye 3000
Paveikslėlis

kadangik turiu wesemus ir kazkokius da, tai palyginimui uzdesiu vienus, uzdesiu kitus ir ziuresiu kas is to iseis.

cia vis ziurineju halu nes kainos tikrai lietuviskos
http://www.automeniu.lt/isores-aksesuar ... halogenai/
p.s ce ne reklama tik parodau ka kur ziuriu. nusiurejau sim'us t.y jie hella rallye 3000 kopija.

va sitie http://www.automeniu.lt/isores-aksesuar ... tiklu.html

yra ir melynu stiklu, bet... tai kai didumo :D nor diemetras norma 21,5 atrodo

Paveikslėlis

Tas laikiklis iš automeniu per siauras ir per trumpas, net pilnai numerio pločio nesiekia-visai žvaira mašina bus, be to tiesus, o bamperis turi elipsę iš priekio-bus bjauru storą metalą lankstyt, geriausiai kampainiai ir gręži po du samariezus per bamperį į balkį.
Vartotojo avataras
Gezatron
Forumo dalyvis

Standartinė Gezatron »

tai as tik seip ta nuoroda ymeciau :) pats irgi kampainius pirksiu arba pats darysiuosi is storo metalo, bus matyt :)
Vartotojo avataras
Gezatron
Forumo dalyvis

Standartinė Gezatron »

Gezatron rašė:tai as tik seip ta nuoroda ymeciau :) pats irgi kampainius pirksiu arba pats darysiuosi is storo metalo, bus matyt :)
va kolegos apie ka as kalbejau.

https://www.facebook.com/forestertuning ... =3&theater

dideiji halogenai. jie kazkaip prisukti per bampery ir daug placiau nei numeriu kampai. mane ir domina sis tvirtinmo budas. ar cia nera zinanciu kaip taip padaryti ir taip sakant reikia is akies paciam gresti bampery , daryti kazkoky laikikly ir t.t ?
Vartotojo avataras
Artūrazz
Forumo dalyvis
Auto: X5
Mobilus: +37063438822

Standartinė Artūrazz »

Gal kam prireiks arba minčių duos :)
Paskui nufotkinsiu galutinį vaizdą ir įdėsiu.

Pats 3 lempų laikiklis
Paveikslėlis

Perehadnekas nuo 3 į 4 lempas
Paveikslėlis

Laikikliukai į papildomas lempas ir priešrūkinių laikiklių privirinimo vietos
Paveikslėlis

Prie laikiklių įsuktų lempuose sukasi šitie, kad nejudėtų papilgomos lempos ir kad paprasčiau būtų reguliuoti
Paveikslėlis
Skelbti atsakymą