Itariu kazkokia klasta

jokios klastos, tai standartinis forumo administravimo funkcionalumas. Pagal nutylėjimą kai parašai pranešimą, tavo skaitliukas "+1" punktas. Ištrynus pranešimą skaitliukas -1 punktu nesukamas. Tad yra mygtukas kuris iš naujo skanuoja visą duomenų bazę ir perskaičiuoja vartotojo egzistuojančius pranešimusgoild rašė:Kazko man tas parselis ,dar itartinesnis padadare![]()
Itariu kazkokia klasta
bus, paspaust?goild rašė:viskas cia gerai ,pas ka mygtukas tas ir valdo ! a kokios spalvos? raudonaas?nebus va taip kai paspausi
o kam? Tam kad kažkam individualiai sumažint reikia knisti po duomenų bazę. tingiu.Jonas6x6 rašė:mano sumažink per pusę
o tai gal tada daryt kazka panasaus i kitu forumu praktika,eglutes zaliuojancios,ar subaru zenkliukai melynuojantys,tada ne taip kris i akis tas skaicius,gal ir jonui lengviau busArūnas rašė:o kam? Tam kad kažkam individualiai sumažint reikia knisti po duomenų bazę. tingiu.Jonas6x6 rašė:mano sumažink per pusę
Buvo sneketa ir prieita isvados, kad rangai cia nereikalingi. Visi lygus turi buti.vicinas rašė: Nors,kazkada sia tema jau buvo sneketa,tik nepomientam kur