na pagaliau išbandėm su Hipy VDC. Suradome posukį ir driftinome. Jis pabandė kaip mano VDC veikia, sakė kad tikrai gesina ir išlygina. Tada aš su Hipy, jis už vairo, antipraslidimas išjungtas, ir tikrai auto nebando išsiliginti, bet lemputė viršuje mirksėjo, Hipy sake ABS to metų veikė. Pabandžiau aš su Hipio Foriku. Na tikrai neišligina, variklio negesina. (primenu kad pas Hipy dyzel mechanika 2009 m iš EU, mano benzas At 2009 iš USA). Hipy išbandė mano - išligina ir gesina su garsais, pats tai patvirtino. Suboksidas davė minti- gal mechanika neturi tiek elektronikos kiek turi automatas? Automate yra kai veikti elektonikai, permeta jėga į gala, tai į prekį ir t.t. O mechanika per viskomova ir tiek. Na man dar neaišku kodėl taip.
Tada su Suboksidu ir jo draugu nuvarėm išbandyti maniški išėmus saugikli. Pirma driftas ratu su ijungta VDc- sukasi ratų

bet apsukos virš 2800 nekelia, nors gazas dugnas, ir taip vangiai viskas veikia, garsu jokiu nebuvo. Antipraslidima išjungiau - beveik viskas tas pats, tik apsukos gal daugiau iki 3200. Keista. Tada Ištraukiau saugiklį, užvedu, dega check+cruise+antipraslidimas+at oil temp+ABS. Išsigandau dėl temp at oil, atgal ikišau saugiklį - užvedus jau nedegė, o kitos dega. Driftinu ratu- jau linksmai, ir vyrai sakė kad kitas reikalas, ant posukio negesina, neišligina. Liuks, ir apsukos jau iki 5000. Bet reikėjo atbulon pavažiuoti - ta iš D tik i N ir viskas, R nesijungia

Ant rankinio ir greitai ikišu saugiklį, tada isijungė R. Klaidos nedingo kai ikišau saugiklį, tik ABS jau nedegė. Pabandžiau nuimti 1 sekundei klema- nepadėjo, tada 10 minučiu- nepadėjo (VDC neveikia ir driftinti gaunasi). Dabar prie namu 1 valandai darau. Nepadėjo.
Tai išvada tokia - AT VDC skiriasi nuo MT (nebent kažkas neveikia pas kažka). Norint atjungti VDC- užtenka net užvestame Forike ištraukti saugiklį ir ji įkišti (Būtinai ikišti dėl atbulinės). Kad vėl veiktu VDC - geriausia pašalinti klaida per kompa, o tai nepatogumai. Ir dar - padarius atijungimą per saugiklį galima, bet klaidos nenumesi. Dėl kliadų numetimu per klemos- supratau viena, yra skirtingos klaidos, vienos gali pašalinti per klemos atjungimą (mano istorija su dujomis) kitu nepašalinsi.