Renkuosi Foresterį su N/A varikliu. Ką rinktis - 2.0 ar 2.5?

techniniai klausimai ir atsakymai, eksploatacija ir t.t. apie Jūsų Subaru Forester
Forumo taisyklės
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.

Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
zzzubarruu
Forumo dalyvis
Auto: zver

Standartinė zzzubarruu »

Aladdin rašė:
zzzubarruu(Artūras) rašė:o kodel ne turbo?
Jei cia klausimas man - tai atsakau, kad masina imu zmonai, o ji tikrai nera lakstytoja ar uzkietejusi offroad'ere, kam jai tas turbo? Juo labiau turbo lyg ir 14 mieste jau srebia, siaip ir 12 jau nera mazai.
o pats kokia vairuoji :???:
mu ha ha ha ! ! !
Vartotojo avataras
Stentor
Forumo dalyvis
Auto: Legacy, Forester x2, Grizzly
Valstybinis numeris: SKG 767
Mobilus: +37061240315
Susisiekti:

Standartinė Stentor »

pas mane forike gale bugnai ir abs yra
o pas legacy gale ir diskiniai ir rankinis(bugniniai) atskirai taipogi abs yra- kitas klausimas ar jis veikia :-D
Subaru Legacy EU '92 2.2L 100KW http://www.youtube.com/watch?v=zmNHPhtktW0
Subaru Forester US '00 2.5L 121KW
Subaru Forester US '03 2.5L XS 121KW
Aladdin
Forumo dalyvis
Auto: Subaru Forester 2.5 XT

Standartinė Aladdin »

zzzubarruu(Artūras) rašė: o pats kokia vairuoji :???:
BMW :)
Andron
Pasyvus skaitytojas :)

Standartinė Andron »

Aladdin rašė: Andron, dekui tau uz sian info. Mes tikrai apie ta pacia masina snekam, kur linka daviau? Apie sunu jis nieko nepasakojo, sake kad parduoda del sunkios finansines situacijos. Man siaip is karto rida uzkliuvo, mano akimis yra per maza tokio amziaus masinai. Jei masina buvo palamdyta ir taisyta, tas variantas atpuola, nes noriu nedauztos masinos, palauksiu tada toliau kokios nors su dar likusia garantija. Tu netycia tos masinos numerio neatsimeni? Galetumem sutikslinti.
Visai nesenai draugas jieskojo foriko, buvome apziureje tikrai nemazai, todel numerio neprisimenu, ir del susitikimo apziureti skambino irgi draugas, as tik kaip patarejas buvau, bet variantas is USA su maza rida ir labai patrauklia kaina buvo tik 1 ir spalva atitinka...
Barzda

Standartinė Barzda »

evilkas rašė:
jaroslavas rašė:Pas mane, ir kitus EU atmosferikus 2.0 tik bugniniai gale (tai dėl off roado), o turbo visi diskiniai. Ir kas čia blogo? Man tik pliusas, joks purvas dar nebuvo papuolės i bugninius, o diskinius buvo
2.5 AT USA visi keturi diskiniai. O kaip ten bugniniuose ABS daviklius itaiso?
Ant galines stebules stovi vainikelis,o daviklis tvirtinasi is bugno nugaros.
Vartotojo avataras
Vidas
Forumo dalyvis
Auto: Subaru Forester
Valstybinis numeris: VVH 108

Standartinė Vidas »

Mano 98' 2,5 doch'o automatinio amerikono gale stovi bugnai :valio2: Tik aš neišmanau ar tai gerai ar blogai :???:
Forester...
vilmis78
Forumo dalyvis
Auto: 2 forester`iai, 2 legacy`iai
Valstybinis numeris: DHP 345
Mobilus: +37065063615
Susisiekti:

Standartinė vilmis78 »

Vidas rašė:Mano 98' 2,5 doch'o automatinio amerikono gale stovi bugnai :valio2: Tik aš neišmanau ar tai gerai ar blogai :???:
kai jau pajusi jog nebestoja masina taip kaip anksciau tada vadinasi ir reikia ziureti kas blogai-mano nuomone tai nera blogai,jei kokiu modifikaciju nedarai vardan AG...
Forester MY01,(bus 2.5l ???AG 5/6?MT), Legasy MY05 2,5 AT, Forester MY98 J6, MP 07, NP 06.
+37065063615
Vartotojo avataras
Vidas
Forumo dalyvis

Standartinė Vidas »

vilmis78 rašė:
Vidas rašė:Mano 98' 2,5 doch'o automatinio amerikono gale stovi bugnai :valio2: Tik aš neišmanau ar tai gerai ar blogai :???:
kai jau pajusi jog nebestoja masina taip kaip anksciau tada vadinasi ir reikia ziureti kas blogai-mano nuomone tai nera blogai,jei kokiu modifikaciju nedarai vardan AG...
Na savojo senuko jau nekankinu kaip pradzioj...santuriau jau akseleratoriu spaudau...tai ir papildomu AG nereikia
Forester...
Vartotojo avataras
Vidas
Forumo dalyvis

Standartinė Vidas »

Jonas6x6 rašė:vajezau vajezau. 2,5 dohc. Vajezau. Su dujom ar be?
Benzinas... Kai planavau dujas dėt prisiklausiau komentarų, kad USA gali nesuprast dujinės įrangos...degti check engine lempute ir pan...kadangi dujos dega kitaip nei benzinas...ir gali duot kitokį degimo kampą ar kažką panašaus :???: Tada berods greičiau vožtuvai sudega...o tam, kad juos pašlifuot - reik išimt variklį...o tai prabanga kas 20 000 remontuot... Na sunku pasakyt kiek tiesos...bet čia man JMA servise konsultavo :???:
Forester...
Vartotojo avataras
Vidas
Forumo dalyvis

Standartinė Vidas »

Na taip...pradžioj lyg ir užteko...Suprantama, kai iš golfiuko 1,6 įsėdau :valio: Dabar jaučiu, kad mažoka, bet labai jau prisirišau prie jo.
O ryja kaip suprantu tiek pat...gal netgi daugiau, nei naujas 3 ltr...
Forester...
Vartotojo avataras
Vidas
Forumo dalyvis

Standartinė Vidas »

Va čia jau aš žalias... :???: Na maždaug suprantu, kad tas sukimo momentas tai jėga momentinė ar kažkas panašaus ...
Forester...
bocman

tradicinė 2.5 motoro bėda-kreiva galva (ar pramušta tarpinė)

Standartinė bocman »

sveiki, turiu problema. pradejo varvinti mano forikas, kaip suprantu, antifriza, nes tepalo lygis nesikeicia. Kas cia galetu buti? Antifrizo bakelyje jau nera, siandien uzsipilsiu. ryt pabandysiu dar pacekinti. Koki gal meistriuka Vilniuje zinot, kuris sia smulkmena sutvarkytu?
Vartotojo avataras
Vidas
Forumo dalyvis

Standartinė Vidas »

Aš savajį žvėrelį į Zujūnus varau...meistras rankas turi...prijaučiantis subaru. Mindaugas 861261094
Forester...
Vartotojo avataras
zzzubarruu
Forumo dalyvis
Auto: zver

Re: Varva (antifrizas arba tepalas)

Standartinė zzzubarruu »

bocman rašė:sveiki, turiu problema. pradejo varvinti mano forikas, kaip suprantu, antifriza, nes tepalo lygis nesikeicia. Kas cia galetu buti? Antifrizo bakelyje jau nera, siandien uzsipilsiu. ryt pabandysiu dar pacekinti. Koki gal meistriuka Vilniuje zinot, kuris sia smulkmena sutvarkytu?
ilgai netempk, prisizaisi.
man taip jau buvo, paskui galva nuiminet reikejo. tvarkiau megamesta servise, ten draugelis savininkas, galiu rekomenduot.
mu ha ha ha ! ! !
Vartotojo avataras
vicinas
Valdyba
Auto: Forester 2.5 XT
Valstybinis numeris: KGZ 310
Mobilus: +37065638071

Standartinė vicinas »

tokiam nesklandumui esant gerai butu pirma susirasti is kur varva.daznai buna kad gali pats viska susitvarkyti ir nereikia jokiu meistru ieskot ;)
Greitis dar niekad nieko nenužudė.Žudo staigus sustojimas. Nu, bet, ne visada...
elektroninis paštas - pvicinas@gmail.com
https://www.youtube.com/watch?v=KspmnR4ZAmE
Skelbti atsakymą