suboksidas rašė:apatiniame pdf faile sumaišyti duomenys Xt su paprastu
kurioj vietoj?
Variklio skyrelyje, eilutė TIPAS. turbokompresorius turėtų būt dešiniausiame, nes ten mieste ima 11l/100km, o ne 7l/100km
oficialioje brošiūroje tas pas.... bet tai nėra esminė klaida nes xt irgi toks pat tik su turbokompresoriumi. klaidą pastebėjau skyriuje "Automobilio svoris su vairuotoju, kg" prie grafos "2,0 X/ 2,0 XS" su CVT svoris turi būti ne 157-1606 o 1575-1606
╭∩╮(◣_◢)╭∩╮╭∩╮(◣_◢)╭∩╮
2007 [S11] FORESTER 2.5XS WAGON 253 EMPI SOHC NA RAISED SUSPENSION FULLTIME AWD AT US FLEX FUEL E85 & LPG
Degalų sanaudos https://www.spritmonitor.de/en/detail/669821.html
pirmas įspūdis gan neblogas, lyginau su savuoju SG foresteriu, jausmas, kad visiškai kitos klasės auto....
patiko erdvė and galinių sėdynių, bei papildomos durelių gumos kurios apsaugo slenkstį nuo purvo.
http://www.youtube.com/watch?v=8CEVet095GI
va čia jau normalus bandymas, jau matau skirtumą - su mano reikėtu daugiau gazo, o čia vos spaudžia ir juda bet suveikimo laikas tai tas pats
Visos temos neskaiciau, kaip dabartinis 2009 foriko savininkas esu nusivyles ta trecia karta ir labai tykiuosi kad naujoji karta nebus tokia spartaniska ir archaiska. Norisi modernumo.
Taciau ar niekam neuzkliuvo reklamoj rodomas kuro sanaudas kazkas apie 26 litrus Netikiu kad kada subarikai bus ekonomiski bet tie skaiciai per reklama ryskus pereboras kuris gali ir klientus potencialius atbaidyt
wzikas rašė:Visos temos neskaiciau, kaip dabartinis 2009 foriko savininkas esu nusivyles ta trecia karta ir labai tykiuosi kad naujoji karta nebus tokia spartaniska ir archaiska. Norisi modernumo.
Taciau ar niekam neuzkliuvo reklamoj rodomas kuro sanaudas kazkas apie 26 litrus Netikiu kad kada subarikai bus ekonomiski bet tie skaiciai per reklama ryskus pereboras kuris gali ir klientus potencialius atbaidyt
Matyt prieš tai paskraidė ir gavosi tokios sąnaudos, o taip tai žymiai mažesnės yra.
Na, o jei nepatinka Forester'is visą laik gali persėsti ant kitos pvz. Outback