Ta, kad vairuotojui visada vietos ganaMindaugas rašė:Nu ir ka?goild rašė:man dar neteko vairuojant ant galines sedynes vaziuotMindaugas rašė:Forike vetos mažai. Gale kojoms mažai vietos ir bagažinė ne stebuklas, nebent atsarginio rato nesivežiosi.
Renkuosi Foresterį su N/A varikliu. Ką rinktis - 2.0 ar 2.5?
Forumo taisyklės
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
- goild
- Valdyba
- Auto: Subaru Forester 2,5X
- Mobilus: +37065079640
Re: Renkuosi Foresterį su N/A varikliu. Ką rinktis - 2.0 ar
Tas kuris knarkia, užmiega pirmas.
- vytas911
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester
- Valstybinis numeris: FHD ***
Vėjai. Jei kažkas gale kojų nesukiša, vairuotojas turi mažinti savo erdvę. Arba vaikai su batais kai sėdynė prie pat ją nutepa.
Šikna nusėdus, balionas mažasTomNO rašė:http://m.autogidas.lt/subaru-forester-i ... owOiIiO319
Man sitas kazkaip patrauke aki ka manot?:)
-
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester 2.0 Turbo A/T
Jei reikia vietos, imk Toyota Corolla Verso, vietos kaip šieno. O šiaip, jei dviese, vietos tikrai užtektinai. Nebent jei yra dujos, tai normalaus dydžio atsarginis ratas tikrai daug vietos atima.Mano ūgis 175, tai gale sėdintys tikrai nesijaučia nuskriausti.TomNO rašė:Na mes jei vaziuojam tai daugiausiai 2 zmones tai gale svarbu susidet daiktus ir tiek, vistiek manau bus talpiau nei dabar buvo bmw sedane. Bet vat kazko traukia mane forika vairuot ir viskas. Nepatiks atsikasiu ir bus pamoka kaip sakant
-
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester 2.0 Turbo A/T
Bus kokie 35-40 L tas balionas, man užtenka ant 270-300 km.121212 rašė:Šikna nusėdus, balionas mažasTomNO rašė:http://m.autogidas.lt/subaru-forester-i ... owOiIiO319
Man sitas kazkaip patrauke aki ka manot?:)
Tai, kad noris pravazumoVirgis75 rašė:Jei reikia vietos, imk Toyota Corolla Verso, vietos kaip šieno. O šiaip, jei dviese, vietos tikrai užtektinai. Nebent jei yra dujos, tai normalaus dydžio atsarginis ratas tikrai daug vietos atima.Mano ūgis 175, tai gale sėdintys tikrai nesijaučia nuskriausti.TomNO rašė:Na mes jei vaziuojam tai daugiausiai 2 zmones tai gale svarbu susidet daiktus ir tiek, vistiek manau bus talpiau nei dabar buvo bmw sedane. Bet vat kazko traukia mane forika vairuot ir viskas. Nepatiks atsikasiu ir bus pamoka kaip sakant

-
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester GX
- Valstybinis numeris: GFP 104
- Mobilus: +37067436608
Jeigu važiuoti į žvejyba dviese tai atlenkus galines sėdynes vietos tiek kad visa valtį įgrūsiTomNO rašė:Tai, kad noris pravazumoVirgis75 rašė:Jei reikia vietos, imk Toyota Corolla Verso, vietos kaip šieno. O šiaip, jei dviese, vietos tikrai užtektinai. Nebent jei yra dujos, tai normalaus dydžio atsarginis ratas tikrai daug vietos atima.Mano ūgis 175, tai gale sėdintys tikrai nesijaučia nuskriausti.TomNO rašė:Na mes jei vaziuojam tai daugiausiai 2 zmones tai gale svarbu susidet daiktus ir tiek, vistiek manau bus talpiau nei dabar buvo bmw sedane. Bet vat kazko traukia mane forika vairuot ir viskas. Nepatiks atsikasiu ir bus pamoka kaip sakant
. Pakaks manau vietos tikrai ir siaip noris aukstesnes masinos kazkaip foresteris atrodo tinkamiausias variantas mano kelemiem reikalavimam
zuklej kai kurie privaziavimai sunkiai pavadinami net keliukais.. dabar tekdavo nesiotis daiktus apie 1.5km iki zuklavietes kazkaip atsibodo..

Del vietos as kazkaip ramus, tik dar del to variklio truputi galva sopa.. To 2l kaip ir uztektu man mieste, turetu buti pilnos akys. Nors ner ko ir lakstyt kai kainos tokios.. 

Dar toks klausimelis, galbut durnas, tai jei ka iskarto atsiprasau, kiek teko gyvai matyt foresteriu, vieni atrodo zemi, mazais ratais ir panasiai, tokie universalai, kiti kazkaip pasirode auksti, stambus tokie grynai dzipai, tai cia gamykliski yra kazkokie skirtumai ar cia pagal save pasidaro zmones?

- Jurijusb
- Forumo dalyvis
- Auto: Forester ir Outback
Po bmw gali pritrukti komforto ir garso izoliacijos
Bet uztad i zvejyba davaziuosi i vieta nepergyvendamas ar neiklimsi.
Pasirinkimo ar 2,0 ar 2,5 vistiek nera, nebent pirkti turbo, kuriu irgi nera skelbimuose.
As pirkciau toki varikli kokia surasciau masina geresnio stovio.
Pavazynejes su 2,0, gal noretusi turbo, bet kai darbinei masinai aktualiau kazkiek mazesnes sanaudos ir pigesnis islaikymas.

Bet uztad i zvejyba davaziuosi i vieta nepergyvendamas ar neiklimsi.
Pasirinkimo ar 2,0 ar 2,5 vistiek nera, nebent pirkti turbo, kuriu irgi nera skelbimuose.
As pirkciau toki varikli kokia surasciau masina geresnio stovio.
Pavazynejes su 2,0, gal noretusi turbo, bet kai darbinei masinai aktualiau kazkiek mazesnes sanaudos ir pigesnis islaikymas.
Subaru Outback BS 3,6 R, Subaru Forester SG 2,0 atmo
-
- Forumo dalyvis
- Auto: Outback 2.5 AT, 2006, USA
- Valstybinis numeris: EOZ 954
- Susisiekti:
Foresterius labai nesunku pakelt, ir tie kurie nenori visureigio su visais jo trūkumais ir privalumais perka forikus, juos daugiau ar mažiau pakelia, užmeta stogo bagažinę dėl vietos poreikio, dažnai uždujina ir varinėja kas į žvejybą, kas į medžiokles, dar dirba miškuose, prie ūkio ar panašiai.TomNO rašė:Dar toks klausimelis, galbut durnas, tai jei ka iskarto atsiprasau, kiek teko gyvai matyt foresteriu, vieni atrodo zemi, mazais ratais ir panasiai, tokie universalai, kiti kazkaip pasirode auksti, stambus tokie grynai dzipai, tai cia gamykliski yra kazkokie skirtumai ar cia pagal save pasidaro zmones?![]()
O tie universalai, tai dažnai su standartiniais ar per mažais ratais, ir pavargusiom spyruoklėm, amortikais. Ir šiaip man pakelti forikai atrodo rimčiau ir gražiau.
-
- Valdyba
- Auto: Subaru Forester s-turbo AT
- Mobilus: +37067447212
Labai teisingai parasyta.
Bekelės impreza ir savaitgalinis forikas :)
Legasiukas ir Impreziukas atia.
- Vaiduoklis
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester (EX)
- Mobilus: +37061835039
Icagel rašė:Foresterius labai nesunku pakelt, ir tie kurie nenori visureigio su visais jo trūkumais ir privalumais perka forikus, juos daugiau ar mažiau pakelia, užmeta stogo bagažinę dėl vietos poreikio, dažnai uždujina ir varinėja kas į žvejybą, kas į medžiokles, dar dirba miškuose, prie ūkio ar panašiai.TomNO rašė:Dar toks klausimelis, galbut durnas, tai jei ka iskarto atsiprasau, kiek teko gyvai matyt foresteriu, vieni atrodo zemi, mazais ratais ir panasiai, tokie universalai, kiti kazkaip pasirode auksti, stambus tokie grynai dzipai, tai cia gamykliski yra kazkokie skirtumai ar cia pagal save pasidaro zmones?![]()
O tie universalai, tai dažnai su standartiniais ar per mažais ratais, ir pavargusiom spyruoklėm, amortikais. Ir šiaip man pakelti forikai atrodo rimčiau ir gražiau.

subaru forester sf - buves... :(
- Arturas
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester
- Valstybinis numeris: CUG 888
- Mobilus: +37065658686
Esi labai ssuuuubjektyvussuboksidas rašė:Labai teisingai parasyta.
-
- Valdyba
- Auto: Subaru Forester s-turbo AT
- Mobilus: +37067447212
Labai teisingai parasyta.Arturas rašė:Esi labai ssuuuubjektyvussuboksidas rašė:Labai teisingai parasyta.
Bekelės impreza ir savaitgalinis forikas :)