videoregistratoriai
-
- Forumo dalyvis
- Auto: 2005 Outback 2.5 AT(EU)
- Valstybinis numeris: LIS673
- Mobilus: +37061204860
Re: videoregistratoriai
Dėkui.Bandysime ieškoti kortelę. 

- habas
- Forumo dalyvis
- Auto: subaru forester 2.0 S-Turbo AT
- Valstybinis numeris: LVZ 002
- Mobilus: +37063393599
parsisiunciau ir as sita http://www.aliexpress.com/item/GS8000L- ... 4.html?s=p, pagal kaina visai padorus aparaciuks... nakti dar nebandziau, bet diena visai gera vaizdo kokybe, Kaune turguj maciau kaina 160 lt, cia man gavosi 62 lt, dar be to free shipping, atskrido per menesi...
- Gorbas
- Forumo dalyvis
- Auto: SS
- Valstybinis numeris: KMZ000
- Mobilus: +37061442626
Pas mane lygiai toks pat. Kaip filmuojantis daiktas tai neblogai, bent jau turėsi kažkokį įrodymą. Bet kokybė tai ką aš žinau, kai į kompą sukėliau tai nepyragai, nors už tokią kainą tai nėra ko daugiau ir tikėtis. Jei nori, kad normaliai filmuotu Full HD, tai reikia ganėtinai greitos kortelės ir tai dar ne faktas, kad viskas bus gerai. Aš ant savo nusistačiau 1280. G sensorius kaip Forikui tai per jautrus (jei ką, tai pas maniškį Forį Ultra SR amortikai), aš jau nustačiau patį mažiausią jautrumą ir tai pastoviai užrakintus failus tenka pratrinti, jaučiu teks aplamai jį atjungti. 

Miškinukas
- Dziugesiukas
- Forumo dalyvis
- Auto: FORESTER 2l Bi-Fuel
- Valstybinis numeris: GOD 725
- Mobilus: +37063145726
Pas mane irgi toks daiktas yra Forike. Visai padoriai filmuoja. Padoriau, nei lietuvoje pirktas už 160lt prestigio[emoji3] ir naktį gerai, kai įjungti žibintai. Yra video iš pokatuškių paskutinių su šernais mano nufilmuoti su tuo registratoriu. Kortelę tik gerą iš lt pirkau 10 class.
'07 Subaru Forester 2l Bi-Fuel atmo 116kw lifted by Ironman
http://www.spritmonitor.de/en/detail/682335.html
http://www.spritmonitor.de/en/detail/682335.html
- Jurijusb
- Forumo dalyvis
- Auto: Forester ir Outback
Pas mane irgi uzrakinti failai atsiranda pastoviai, del ko taip ?Gorbas rašė:Pas mane lygiai toks pat. Kaip filmuojantis daiktas tai neblogai, bent jau turėsi kažkokį įrodymą. Bet kokybė tai ką aš žinau, kai į kompą sukėliau tai nepyragai, nors už tokią kainą tai nėra ko daugiau ir tikėtis. Jei nori, kad normaliai filmuotu Full HD, tai reikia ganėtinai greitos kortelės ir tai dar ne faktas, kad viskas bus gerai. Aš ant savo nusistačiau 1280. G sensorius kaip Forikui tai per jautrus (jei ką, tai pas maniškį Forį Ultra SR amortikai), aš jau nustačiau patį mažiausią jautrumą ir tai pastoviai užrakintus failus tenka pratrinti, jaučiu teks aplamai jį atjungti.
Registratorius mano sugedo, reikia issiusti atgal i Kinija, kinas zadejo pakeisti.
Subaru Outback BS 3,6 R, Subaru Forester SG 2,0 atmo
- Gorbas
- Forumo dalyvis
- Auto: SS
- Valstybinis numeris: KMZ000
- Mobilus: +37061442626
Foriko pakaba matyt per kieta ir nuo stipresnio trinktelėjimo suveikia G jėgos daviklis ir rakina failą. Pabandyk pirmiausia nustatyti mažiausią jautrumą.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
Miškinukas
-
- Forumo dalyvis
- Auto: norėč 7 vietų outback
- Mobilus: +37061874459
- Susisiekti:
nepadės, išjunk tą funkciją ir viskas
- habas
- Forumo dalyvis
- Auto: subaru forester 2.0 S-Turbo AT
- Valstybinis numeris: LVZ 002
- Mobilus: +37063393599
šviesiu paros metu filmuoja sakyčiau visai gerai, na, nebent palyginimui pamatyti kažkokio labai šūstro registratoriaus video… matosi valstybiniai numeriai, apžvalgos kampas normalus, ko daugiau reikia, gal tik GPS funkcijos…
naktį nelabai patiko, arba aš kažko neįjungiau nustatymuose, arba micro sd kortelė per lėta, kortelė 32 Gb, siūsta iš kitajozų, klasė neparašyta, siunčiausi ne registratoriui, todėl į klasę nekreipiau dėmesio, todėl reikia įdėti 10 class kortelę, gal naktinis filmavimas stabilizuosis, o dabar pafilmuoja 8-10 sek. ir išsijungia, pats nepradeda filmuoti, kol neįjungi, įjungi vėl taip pat 8 sek. ir vėl off... filmavimo ciklas nustatytas 5,arba 10 minučių, dieną viskas gerai, įjungi degimą įsijungia automatiškai ir filmuoja pagal nustatytą ciklą…
naktį nelabai patiko, arba aš kažko neįjungiau nustatymuose, arba micro sd kortelė per lėta, kortelė 32 Gb, siūsta iš kitajozų, klasė neparašyta, siunčiausi ne registratoriui, todėl į klasę nekreipiau dėmesio, todėl reikia įdėti 10 class kortelę, gal naktinis filmavimas stabilizuosis, o dabar pafilmuoja 8-10 sek. ir išsijungia, pats nepradeda filmuoti, kol neįjungi, įjungi vėl taip pat 8 sek. ir vėl off... filmavimo ciklas nustatytas 5,arba 10 minučių, dieną viskas gerai, įjungi degimą įsijungia automatiškai ir filmuoja pagal nustatytą ciklą…
-
- Pasyvus skaitytojas :)
- Auto: Subaru Forester
- Valstybinis numeris: FZN 275
- Mobilus: +37068263258
Sveiki,
jeigu kam įdomu, tai sau susidėjau G90 Car camera Ambarella A7. Iš aliexpress uz 72 USD su 32GB http://www.aliexpress.com/item/New-2013 ... 32121.html
Maniškis su A7LA30 čipsetu todėl neturi GPS'o ir kitu nebūtinų navarotų, bet filmuoja gerai naktį ir turi gerą kampą. Mažas tvitinimo kronšteinas su pasukumą prisoskę savo darba daro gerai: ty laiko tvirtai. Patį registratorių pritvirinau pačiame stiklo viršuje todėl jis puikiai pasislepė už galinio vaizdo veidrodelio ir neužstoja jokio vaizdo pro stiklą. Vieninteli jo trūkumas tai laaabai silpnas akumas. Kelias minutes teatlaiko, todėl kaip "motion detector" niekam tikęs.
jeigu kam įdomu, tai sau susidėjau G90 Car camera Ambarella A7. Iš aliexpress uz 72 USD su 32GB http://www.aliexpress.com/item/New-2013 ... 32121.html
Maniškis su A7LA30 čipsetu todėl neturi GPS'o ir kitu nebūtinų navarotų, bet filmuoja gerai naktį ir turi gerą kampą. Mažas tvitinimo kronšteinas su pasukumą prisoskę savo darba daro gerai: ty laiko tvirtai. Patį registratorių pritvirinau pačiame stiklo viršuje todėl jis puikiai pasislepė už galinio vaizdo veidrodelio ir neužstoja jokio vaizdo pro stiklą. Vieninteli jo trūkumas tai laaabai silpnas akumas. Kelias minutes teatlaiko, todėl kaip "motion detector" niekam tikęs.
- Arūnas
- Valdyba / Forumo administratorius
- Auto: Baltas elektrinis šaldytuvas
- Mobilus: +37068786050
- Susisiekti:
Pas mane G90 su LA70 chipu. Nudoju jau apie metus. Užvakar atsikabino nuo stiklo ir nebeprisiurbiau aš jo, išlūžo siurbtuko vidinis kronšteinas. reiks užsakyti nauja ~6/uSD iš ebay. bet kamera tai super, prikabinau po veidrodėiu ir pamiršau kad ji ten yra. filmuoja puikiai ypač pairinkus 60fps režimąshunekas rašė:Sveiki,

Kas negina laisvės, tas nevertas jos!
Juodasis perlas, su greičio skyle :)
Juodasis perlas, su greičio skyle :)
- MindaugasM
- Forumo dalyvis
- Auto: Forester EU 2.0XT CrystalBlack
Sveiki,
gal kas žinot, ar yra toks registratorius, kurio kamera ir viduriai būtų atskiri.
Ta prasme galvoju sensorius su objektyvu būtų antlango, o elektroniką paslėpčiau kur nors panelėje.Būtų įmontuotas pastoviai, prireikus išsiimčiau kortelę arba pvz su telefonu peržiūrėčiau.
Nenoriu kabinti antro "veidrodėlio", noriu, kad kuo kompatiškiau pasislėptų...
?
gal kas žinot, ar yra toks registratorius, kurio kamera ir viduriai būtų atskiri.
Ta prasme galvoju sensorius su objektyvu būtų antlango, o elektroniką paslėpčiau kur nors panelėje.Būtų įmontuotas pastoviai, prireikus išsiimčiau kortelę arba pvz su telefonu peržiūrėčiau.
?
Crystal Black Silica Forester 2.0XT EXC CVT
- Egyda
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester 2.0 xt
- Valstybinis numeris: PP-----
Va tokia Buzuka is kart po veidrodeliu pakabint 

Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
- zzzubarruu
- Forumo dalyvis
- Auto: zver
jei nori kad nesimatytu, tai tiktu kamera su veidrodeliu. DOD geri registratoriai tik truputi brangoki.MindaugasM rašė:Sveiki,
?
man imponuoja toks http://clavis.lt/products/produktai/kom ... /vico-wf1/
protingas aparatas ir is isores beveik nematomas butu.
mu ha ha ha ! ! !
- Egyda
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester 2.0 xt
- Valstybinis numeris: PP-----
Gal jau domejais kokia sito daikto kaina??
- MindaugasM
- Forumo dalyvis
- Auto: Forester EU 2.0XT CrystalBlack
Dėkuizzzubarruu rašė:jei nori kad nesimatytu, tai tiktu kamera su veidrodeliu. DOD geri registratoriai tik truputi brangoki.MindaugasM rašė:Sveiki,
?
man imponuoja toks http://clavis.lt/products/produktai/kom ... /vico-wf1/
protingas aparatas ir is isores beveik nematomas butu.

Kaina irgi gera
250 baksų... ir atsiliepimai
http://www.amazon.com/Vicovation-Vico-W ... B00EYM5UZA
Crystal Black Silica Forester 2.0XT EXC CVT