Jonas6x6 rašė:bet tik vienintelė nokia 1610 galėdavo įkalti vinį, ir tik su vieninteliu philips fizz galėdavai žaisti stalo tenisą.
Su sita galejai drasiai eiti zudyti
Niekada savo gyvenime nepirkite trijų dalykų, o kad lengiau atsimintumėte juos galite užsirašyti atsitiktine skaičių seka:
1. Prancūziškos mašinos.
2. Prancūziškos mašinos.
3. Prancūziškos mašinos.
po pastoviu Mozzilos užlūžinėjimu pabėgau i Opera. O Google chrome nesupratau
Mozila per diena kokius 3-4 lūždavo, o svarbiausia atidarius virš 3-4 langų labai sulėtėdavo
Žiūrėsiu kaip su Opera bus. O kol kas man ji labiau patinka , daugiau funkcijų, patogesnė
jaroslavas rašė:po pastoviu Mozzilos užlūžinėjimu pabėgau i Opera. O Google chrome nesupratau
Mozila per diena kokius 3-4 lūždavo, o svarbiausia atidarius virš 3-4 langų labai sulėtėdavo
Žiūrėsiu kaip su Opera bus. O kol kas man ji labiau patinka , daugiau funkcijų, patogesnė
Man mozila pradejo esti daug kompo resursu, ypac atminties kazin ar nereiks ir man perbegt i opera
Niekada savo gyvenime nepirkite trijų dalykų, o kad lengiau atsimintumėte juos galite užsirašyti atsitiktine skaičių seka:
1. Prancūziškos mašinos.
2. Prancūziškos mašinos.
3. Prancūziškos mašinos.
nesuprantu iš kur pas jumi tokios problemos. Gal priedų visokių prisidiegėt (aka plug-ins)?
Aš asmeniškai naudoju Chrome, stabilus, greitas ir didžiausias privalymas visi mano bookmarkai synchronizuoti, nesvarbu prie kurio kompo sėdžiu
Kas liečia operos, tai jos "rending" variklis labai jau nuo realybės atsilikdavo. Žinoma senai naudojau, bet įpudžio gero nepaliko. Be to ir resursų opera valgo daugiau. IMHO.
jaroslavai,tai gal tu ketvirta versija isidiegei mozilos.Ji nors ir reklamuoja kad yra greitesne,bet realiai sudas.As kai ja isidiegiau,man isvis pradejo nevartyt puslapiu,netgi narsant musu forume,paspaudus atverti kita langa,galedavai eiti perrukyt.Daba gryzau prie 3,6 versijos ir viskas vel vaziuoja puikiai
As naudoju Opera vos ne nuo pirmuju versiju. Man Opera fainiausias.
Vienas kas nervina, kaip kazkas ir minejo, kad jie iki siol nepadaro, kad visi tinklapiai veiktu gerai. Yra tokiu, kur tiesiog neveikia ir viskas. Supportas gana geras, praeina apie savaite ar pan ir jie atkreipia demesi i kzkoki trukuma.
Anksciau turejo daug problemu su Flashais, Javom, dbr nebe.
Labiausiai patinkancios funkcijos - Mouse Gestures, MultiTabinimas ir Tabu dejimas i kupetas. Fast load thumnailai (kurie refreshinasi tau pasirinktu intervalu, jei nori.
Ir man Opera tokia... kaip cia pasakyt: griesta, neuzglotninta, neblizgi. Tas man patinka.
Beto del Torrentu, yra build in. Nereikia atskiros programos tam.
Pvz nesu bandes, ar turi kitos narsykles bajeri toki:
Pvz atsidares langa rasyt atsakyma, prirasai teksto - paspaudi Back. Tada Forward ir ka jus matote lange? Tuscia ar visa buvusi teksta? :]
Neminint kalbos taisyma... "LogIn" funkcija ir daug kitu. Zodziu man Opera best.
Nors prisipazinsiu Chrome nesu bandes. Manau turetu but gera narsykle, turint omeny, kad naudojame nemazai produktu susijusiu su Google :] Viskas ten integruota turetu but. Labai intuityvi narsykle turbut :]
Subaru Legacy 2.0 GL MT (2005) - patinka!
Subaru Forester 2.0 GL AT (1998) - pasiilgsiu iki naujo Foresterio