Sveiki vyrai, seniai besilankiau cia

dar truputi turiu palaukt, kol galesiu prie jusu prisijungt.
Bet noreciau apie nauja forika pasisakyti, buvau paemes ji patestuoti. Kol jis stovejo, man jis labai patiko, viduje ziauriai patiko, isore patiko, patiko jo komplektacija ir kaina, taciau pravaziavau... Blyn! Jis oziuojasi kaip koks uazikas, kratoai visas, lynguoja i sonus su tokiom trumpom amplitudem, atrodo visai neturi amortiku

as buvau ziauriai nusivyles... Tiek subariku turejas, bet sitas mane ziauriai nuvyle.. Mano senas lagacys vaziuoja ramiai ir atrodo plaukia per duobes. Gal del to, kad per daug is jo tikejausi, nes man patinka forikai. Aisku nebandziau jo bekeleje ar ant zvyro, nes masinai busima savininke nekelia tokiu reikalavimu, del ko kasdieniniam vaziavui jis nelabai tinka del suteikiamo diskomforto. Automatas CVT dirba graziai, idomi ta viena pavara

reaguoja greitai, jokiu trukciojimu. start stop sistema skonio reikalas, man ji nereikalingas zaislas. garso izoliacija tikrai nebloga, bet vaziuojant per nelygu kelia juciasi truputi toks kaip kebulo kvepavimas, kaip buna kad viduje paneles kvepuoja, truksta tokio tvirtumo pojucio, nors panele minksta, kokybiskai atrodo, pavaru perjungejas kaip is gariunu, visas kliba, toks pigus plastikinis, duru apmusalai is vientisos plastmases, xmod migtukas toks pigus..ir dar sedesena labai jau dzipiska, sedi aukstai, panele zemai, cia jau skonio reikalas, subjektyviai. Nors matomimas nerealus. Zodziu isrinkom toyota rav4 uz tuos privalumus, kuriuos ji suteikia, o forika matyt pirks zmones vertinantys truputi kitus kriterijus, nei ramu komfortiska vaziavima.