Kai uz 200 lt pasidaryt gali tai tikrai riebiai skamba.forester99 rašė:Kažkaip riebiai gaunasi tokia apsauga už 615Lt.![]()
![]()
tokia tai nereiskia is cia..is kitos firmos,bet ta pati apsauga gavosi 330..aisku galima pasidaryti..bet pamasciau,ir patingejau zaist.uz 600 tikrai nebuciau pirkes..net uz 400 nebuciaugoild rašė:Kai uz 200 lt pasidaryt gali tai tikrai riebiai skamba.forester99 rašė:Kažkaip riebiai gaunasi tokia apsauga už 615Lt.![]()
![]()
A kur tu randi tokiu vietu,kad net baka sugebi sulankstytArūnas rašė:Man apsaugos ne reduktoriui reikia o bakui, jaučiu kad antrą kartą būsiu aplankstęs, nes po paskutinių orientacinių mažiau benzo telpa į baką.
kiek buvau sostinej,niekas nesodino mano foriko ant bakoArturas rašė:... zaproshami pas Vilniecius, rasim tau neapartu pievu
Na nu tu ir palyginai. Pasikėlęs foriką iki debesų, jis nori kad jam kliūtų kas nors. Pasiimk standartą ir atvažiuok į gariūnų karierą. Ne tik baką sulankstysi, bet ir dugną gerai padroši. Čia tau ne po kazlų rūdos miškus maltis, kur samanėlės švelnios. Buvau ten, klimpau, palyginti galiu.vicinas rašė:A kur tu randi tokiu vietu,kad net baka sugebi sulankstytArūnas rašė:Man apsaugos ne reduktoriui reikia o bakui, jaučiu kad antrą kartą būsiu aplankstęs, nes po paskutinių orientacinių mažiau benzo telpa į baką.blin,as kiek belandyciau,nuo bako net smalos nenudroziu. Jug jis ausciau uz reduktoriu zenkliai.Cia turbut tik IT specams zinoma paslaptis
Jei kas yra su tokiom susidūręs (ypatingai aktualu Imprezai) - būtų malonu, jei pasidalintumėtvicinas rašė:tai jums reikia galvot tuomet apie viso dugno istisa apsauga,kaip pas ralinius bolidus
Be kalbu tik jis butu.vicinas rašė:manau,nagingas meistriukas padarytu,tik lapo didelio reikia ir geriau jau diurali imti,nes plienine bus ziauriai sunki