vicinas rašė:trumpai teko isbandyti dvieju korteliu telefona.Is vienos puses gal ir nieko,kai vienu aparatu atsiliepi i visus skambucius,bet kai nusedo baterija ir neturejau kuo ja ikrauti,grizes iskart meciau ji salin.Turedamas du telefonus,vienam sustreikavus,turi kita,gali pakaitaliot korteles,reikalui esant,bet visgi islieki pasiekiamas.O va su tuo,is kart likau be rysio.Zodziu gaidys
Zodziu siais laikais man atrodo visi turi auto pakrovejus ir zmones pamirsta korteliu kaitaliojimus ir pan.
Impreza Station Wagon II '02 125HP
"...у действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла, а при ускорении слёзы восхищения должны стекать по щекам горизонтально в направлении ушей..." Вальтер Рёрль
vicinas rašė:trumpai teko isbandyti dvieju korteliu telefona.Is vienos puses gal ir nieko,kai vienu aparatu atsiliepi i visus skambucius,bet kai nusedo baterija ir neturejau kuo ja ikrauti,grizes iskart meciau ji salin.Turedamas du telefonus,vienam sustreikavus,turi kita,gali pakaitaliot korteles,reikalui esant,bet visgi islieki pasiekiamas.O va su tuo,is kart likau be rysio.Zodziu gaidys
Man atrodo cia tiesiog zmogaus isankstinis nusistatymas toks, ir pasamones priesinimasis naujovems.
"...у действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла, а при ускорении слёзы восхищения должны стекать по щекам горизонтально в направлении ушей..." Вальтер Рёрль
O tai ne papraščiau antra batareika nešiotis?
Ipratimo reikalas, bet man lengviau viena tel. pasikraut, nei ziuret kelis, kuri dabar is ju reik kraut
Jau treti metai naudoju 2sim tel. Ir jokiu problemu
LEGACY I wagon '94 2.2 AT
LEGACY II wagon '97 2.0 MT LPG EX
OUTBACK II wagon '99 2.5 AT LPG
O kuriems galams iš viso reikalingos tos 2 sim kortelės? Yra gi visokių planų, kur vienodai į visus tinklus. Nu nebent tiek kalbama į įvairius tinklus, kad susitaupo bent koks 100Lt/mėn naudojant atskiras korteles. Kažkaip niekada nesuprasdavau žmonių, kurie nešiojasi 2 telefonus ar daugiau.
Русские называют дорогой то место, где собираются проехать
(Rusai keliu vadina tą vietą, kur ruošiasi pravažiuoti)
evilkas rašė:O kuriems galams iš viso reikalingos tos 2 sim kortelės? Yra gi visokių planų, kur vienodai į visus tinklus. Nu nebent tiek kalbama į įvairius tinklus, kad susitaupo bent koks 100Lt/mėn naudojant atskiras korteles. Kažkaip niekada nesuprasdavau žmonių, kurie nešiojasi 2 telefonus ar daugiau.
senas įprotis ir kručiau atrodai
pas mane du telefonai, nes kitaip neišeina, yra darbinis kuris nešiojuosi tik darbo valandomis ir asmeninis kurio numeris nesikeičia nuo 1998 metų.
Na as irgi privalau du tampytis. Vienas asmeninis, kitas darbo. Ir negaliu jo nesitampyt kartu.
galiu pvz apie dabartine mano sutuacija
vokieciai duoda sim kortele be jokiu pokalbio, interneto apribojimu
lietuvos valdzia duoda sim - lietuvai pigiau prisiskambint
turiu savo asmenine ir sitavisada turiu su savim, visus kitus masinoj palieku kad dirbt netrugdytu
evilkas rašė:Nu o pas mus dauguma savo asmeninius numerius perrašo įstaigai, gauna normalų planą ir užtenka vienos kortelės.
Cia jei kalbame tik apie pokalbius, o jei asmeniniams reikalams reikia duomenu perdavimo ar sms? Dauguma verslo planu siulo tik pokalbius pigiau.
azart rašė:
Cia jei kalbame tik apie pokalbius, o jei asmeniniams reikalams reikia duomenu perdavimo ar sms? Dauguma verslo planu siulo tik pokalbius pigiau.
Nu ką aš žinau. Pas mus sms nemokami į visus tinklus ir į užsienį, duomenų perdavimas 1.5 Lt/mėn už 1 GB arba 6 Lt/mėn. už neribotą srautą ir 10 Lt/mėn minimalus mokestis už pokalbius, į kurį įeina 2000 minučių. Viršijus 0,5 ct (būtent, pusė cento) į visus tinklus. Reišklia už 16 Lt/mėn praktiškai gali daryti ką nori.
Русские называют дорогой то место, где собираются проехать
(Rusai keliu vadina tą vietą, kur ruošiasi pravažiuoti)
pas mus kiek kitaip-nemokamai i visus tinklus visalaik. taciau be sms ir duomenu perdavimo. Specifika darbo kad reikia daug kalbet, o asmeniniams tikslams reikia daugiau duomenu perdavimo su galimybe leist ir kitiems prietaisams naudotis per wi-fi.
Esu priverstat naudoti dvi korteles (nuosavą ir tarnybinę) todėl labai patenkintas 2 sim telefonu LG GX200 . Nors jame nieko mandro nėra, bet pagrindinių funkcijų užtenka, nesudėtingas sim valdymas ir kas svarbiausia ilgai budintis akumas. jei naudoju abi korteles užtenka 2 kart per mėnesį kraut, o jei viena vos ne mėnesį traukia.
Džiugintas rašė:Esu priverstat naudoti dvi korteles (nuosavą ir tarnybinę) todėl labai patenkintas 2 sim telefonu LG GX200 . Nors jame nieko mandro nėra, bet pagrindinių funkcijų užtenka, nesudėtingas sim valdymas ir kas svarbiausia ilgai budintis akumas. jei naudoju abi korteles užtenka 2 kart per mėnesį kraut, o jei viena vos ne mėnesį traukia.
menesi?!? cia budejimo rezime ar su pokalbiais, kokio didumo tas aparatas?