Dega check engine!!!
Forumo taisyklės
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
-
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester 2.5 XT
Zinojo nezinojo, pries tai savaite as vazinejau tuo auto ir jokiu lempuciu nedege, dave jie man testuotis. Bet kokiu atveju taisys savo saskaita, man tik tas blogai, kad vazinetis negaliu ir zmonos vairuot mokyti irgi ne:) Duoda gi jie 3 menesiu garantija.
Subaru Forester 2.5XT AT, 2006, 230AG raketa
-
- Forumo dalyvis
Anokia cia sena:) Buciau nauja paemes, buciau pravazinejes 3 metus, garantija baigiasi oficiali ir is karto bac sita problema - va ir buciau tada uz savo pinigus mokejes:) O dabar to isvengiau:) Siaip bent kol kas Autoerdve patenkintas, labai smagiai jie ten bendrauja.
-
- Forumo dalyvis
- Auto: Forester 2.5 LBLean
- Mobilus: +37068567999
- Susisiekti:
Nežinau Alladin ar tas pats ant Europinio, bet pas mane ant benzo dangtelio užrašyta , kad užsukti iki galo(sandariai) kitaip gali užsidegti Check engine lemputė. Kai užsidega Check būtinai išsijungia Cruise control ir tada dega Cruise < dėl vcd nežinau, bet manau čia surišta irgi.
Jei nepadės Autoerdvė sakyk duosiu savo masterokų numerį gal padės, nes man padėjo...
Jei nepadės Autoerdvė sakyk duosiu savo masterokų numerį gal padės, nes man padėjo...
2006(USA) 2.5 Atmo L.B.Lean Edition
+ GANtuning.lt power
"Gyvent nebūna liūdna"
+ GANtuning.lt power
"Gyvent nebūna liūdna"
-
- Forumo dalyvis
Bakas ne bakas, man Autoerdve nauja voztuva ar ka ten uzsake, kazka aiskina kad esamas lyg ir uzstriges, mazgas nesiardo. Pirmadieni ateis ta detale, ides ir ziuresim ar uzgeso viskas kas reikia. O baka uzsuku normaliai. Atsukinejant tai net jauciasi kaip bako viduje lyg ir koks vaakumas butu, nes girdziu kaip oras snypscia.Roliss rašė:Nežinau Alladin ar tas pats ant Europinio, bet pas mane ant benzo dangtelio užrašyta , kad užsukti iki galo(sandariai) kitaip gali užsidegti Check engine lemputė. Kai užsidega Check būtinai išsijungia Cruise control ir tada dega Cruise < dėl vcd nežinau, bet manau čia surišta irgi.
Re: Dega check engine!!!
Zodziu taip, pajungem mes Forika i service rezima ir pradejo jis mum mirgseti (mat japonu masinu kompai moka morzes abc :-D ) tada mes jam atgal su proziku pamirgsejom, pakeitem liamda zonda priekini ir dabar mano kuru, padangu sanaudos ryskiai isaugo, nes Forester S turbo rulezzzzzzz
http://www.youtube.com/watch?v=jbUwAnhA ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

Re:
Pas mane visada šnypštė nuo pat pirmo pylimo.Aladdin rašė:Bakas ne bakas, man Autoerdve nauja voztuva ar ka ten uzsake, kazka aiskina kad esamas lyg ir uzstriges, mazgas nesiardo. Pirmadieni ateis ta detale, ides ir ziuresim ar uzgeso viskas kas reikia. O baka uzsuku normaliai. Atsukinejant tai net jauciasi kaip bako viduje lyg ir koks vaakumas butu, nes girdziu kaip oras snypscia.Roliss rašė:Nežinau Alladin ar tas pats ant Europinio, bet pas mane ant benzo dangtelio užrašyta , kad užsukti iki galo(sandariai) kitaip gali užsidegti Check engine lemputė. Kai užsidega Check būtinai išsijungia Cruise control ir tada dega Cruise < dėl vcd nežinau, bet manau čia surišta irgi.
Su baru nuo 1999-tų
Pas mane niekada nešnypšia, nes bako vedinimas yra. Sužinojau kai buvo chek engine užsidegęs, mete klaidą, kad bako vedinimo ventiliatorius neveikia.
Nu nežinau 6 subaru turėjau pas visus atsukant dangtelį šnypštė pradedant 14 metų senumo,baigiant 0 iš salono visi panašiai
Su baru nuo 1999-tų
- Stentor
- Forumo dalyvis
- Auto: Legacy, Forester x2, Grizzly
- Valstybinis numeris: SKG 767
- Mobilus: +37061240315
- Susisiekti:
principas toks kad kurasyra siurbiamas ir sudaromas slegis kad lengviau ji paimt
paprasciausias pvz: acisedu ant keturracio, uzsivedu, atsuku benzo ipilima ir keturatis uzgesta. su legaciu tas pac.
ta pati eksperimenta galit su forikais pasidaryt.
paprasciausias pvz: acisedu ant keturracio, uzsivedu, atsuku benzo ipilima ir keturatis uzgesta. su legaciu tas pac.
Subaru Legacy EU '92 2.2L 100KW http://www.youtube.com/watch?v=zmNHPhtktW0
Subaru Forester US '00 2.5L 121KW
Subaru Forester US '03 2.5L XS 121KW
Subaru Forester US '00 2.5L 121KW
Subaru Forester US '03 2.5L XS 121KW
- vicinas
- Valdyba
- Auto: Forester 2.5 XT
- Valstybinis numeris: KGZ 310
- Mobilus: +37065638071
gerasStentor rašė:principas toks kad kurasyra siurbiamas ir sudaromas slegis kad lengviau ji paimt

Greitis dar niekad nieko nenužudė.Žudo staigus sustojimas. Nu, bet, ne visada...
elektroninis paštas - pvicinas@gmail.com
https://www.youtube.com/watch?v=KspmnR4ZAmE
-
- Forumo dalyvis
- Auto: 2 forester`iai, 2 legacy`iai
- Valstybinis numeris: DHP 345
- Mobilus: +37065063615
- Susisiekti:
nesamone,bent pas mane tai laisvai gali piltis kura neuzgesinus,as Norgej ziema beveik niekada neisjungiu variklio kai kura piluosi ir niekada neuzgesdavo...
Forester MY01,(bus 2.5l ???AG 5/6?MT), Legasy MY05 2,5 AT, Forester MY98 J6, MP 07, NP 06.
+37065063615
+37065063615
- vicinas
- Valdyba
- Auto: Forester 2.5 XT
- Valstybinis numeris: KGZ 310
- Mobilus: +37065638071
o dirbant varikliui pilnas bakas uzsipila??? :-D
Greitis dar niekad nieko nenužudė.Žudo staigus sustojimas. Nu, bet, ne visada...