Deimazas rašė:benzas yra Dievo kūrinys o dyzelis velnio išmislas
Ir dar liaudies išmintis byloja: dyzelis- traktoriams, dujos- viryklėms, benzinas- automobiliams :-D
drysčiau ginčytis tokd posakis tik"keliu ereliu" forume populiarus :-D nes ten jei neturi BuMuWu 1,8 IS tai ne vyras :-D Deimazas matau prijaučiantis jiem :-D tai kad naujieji dyzeliukai beveik visais parametrais lenkia benzus ir lyginant tas pacias kubaturas,gan neblogai deda i vieta tie "traktoriukai" benzinus :-D
Deimazas rašė:benzas yra Dievo kūrinys o dyzelis velnio išmislas
Ir dar liaudies išmintis byloja: dyzelis- traktoriams, dujos- viryklėms, benzinas- automobiliams :-D
drysčiau ginčytis tokd posakis tik"keliu ereliu" forume populiarus :-D nes ten jei neturi BuMuWu 1,8 IS tai ne vyras :-D Deimazas matau prijaučiantis jiem :-D tai kad naujieji dyzeliukai beveik visais parametrais lenkia benzus ir lyginant tas pacias kubaturas,gan neblogai deda i vieta tie "traktoriukai" benzinus :-D
lygini turbo dyzelį ir atmo benzą.....
Pagooglink youtube, kaip turbo impreza beviltiškai gauna nuo H integros, atmo. Abi 2.0-16v.
O dyzeliai - suprantu didžiakubatūrius, kaip chevy V8, Hummer, kad ir patrol. bet mažakubatūriai poliukai tai tik sanitexo klerkams važinėti.
čia kai visada b... su pirštu pradedam lygint :-D bet nereikia ant "traktoriuku"stumt...svarbu,kad ne tik "dievo kuriniai" važiuoja ir šventė varom sau su "viryklėm" ir gerai,ne visi gi "milijonieriai" esam,kad 100km kainuotu vien kuras 40lt jei "divo kurinukas" dar turbo tai 60lt /100km ech...baigiu ta tema... `1:
Kazkada turejau kelis dyzelius bet pries pacia krize kai buvo ojojoi geri laikai, tai sugalvojau pirkt BEnzina `1: buvo gerai, o dabar ir vel i dyzeliukus ziuriu, nes 5l ant 100km tai yra gerai
Niekada savo gyvenime nepirkite trijų dalykų, o kad lengiau atsimintumėte juos galite užsirašyti atsitiktine skaičių seka:
1. Prancūziškos mašinos.
2. Prancūziškos mašinos.
3. Prancūziškos mašinos.
sveiki.kažkaip tik dabar prisijungiau į šitą forumą.yra problema,tik dar nežinau ar didelė ar maža.
tai va.ar gali būti,kad mano dyz.forikui parėjo pašildymo žvakės? kai tik šaltesnis rytas,tai užkūrus, motoras ima kalatotis,net mašina visa dreba.atrodo kaip nedirbtų koks cilindras.kuo šalčiau tuo labiau kalatojasi.maždaug po 2-3 min viskas susinormalizuoja.stovi garaže,tai ryte būdavo +3,kai laukia iki -4 buvo.pažiūrėsiu,kaip bus kai rimtesnis šaltukas paspaus. pernai žiemą viskas buvo ok.
p.s.sukūriau ir temą naują tam klausimui,bet po to radau kad,apie dyz.forikus čia labiausiai kalbama
sukūriau naują temą ir po to radau šitą temą.parašiau ir čia,nes matau kad čia šnekasi dyz.foresterių savininkai,gal pakomentuos,ar pas juos kažko panašaus nesijaučia? jai jau reikia kažkurią trint,tai gal tada tą naują? nes jos nebūtų jai pirmiau šitą bučiau radęs.
aš dėl laiko stokos išsisaugau temos puslapį ir einu tiesiai į jį,plačiau nenaršau po kitas temas.todėl kažkaip pagalvojau kad jai ir kiti panašiai daro,tai tos naujos temos greit neras,o šitoj temoj jau kalbama į tema(apie dyzelinius),tai ir čia parašiau.
na dėl dūminimo labai dar neatkreipiau dėmesio.be to stovi suodžių surinktuvai,tai man atrodo slopina tą dūminimą jai jis ir yra.kita vertus kažkoks dūmingumas yra ,bet priskyriau jį parui,kai šiltos dujos iš variklio papuola į šaltą orą.tik dar vis galvoju,kad pernai lygtai taip ir nebuvo.bet neesu tikras dėl to.
subaru centras pasiūlė atvaryt ir palikt mašiną,kas labai neviliojantis pasiūlymas,nes mano mieste atstovų nėra.žiaurus trukdis.bet sutarėm kad pakolkas dar pavažinėsiu palauksim šaltesnių orų ir tada jau varysiu.nes skydely jokios perspėjančios lemputės nedega.
tas žvakes pasitikrint būtų vienas juokas,tik bėda kad pats nagų negali kišt.
vat įdomu ar jma gali jas pratestuot vien kompu,ar tik mechaniškai ptikrina?
tvimm rašė:sukūriau naują temą ir po to radau šitą temą.parašiau ir čia,nes matau kad čia šnekasi dyz.foresterių savininkai,gal pakomentuos,ar pas juos kažko panašaus nesijaučia? jai jau reikia kažkurią trint,tai gal tada tą naują? nes jos nebūtų jai pirmiau šitą bučiau radęs.
aš dėl laiko stokos išsisaugau temos puslapį ir einu tiesiai į jį,plačiau nenaršau po kitas temas.todėl kažkaip pagalvojau kad jai ir kiti panašiai daro,tai tos naujos temos greit neras,o šitoj temoj jau kalbama į tema(apie dyzelinius),tai ir čia parašiau.
pats netikrinau,nes iš vienos pusės prastokas priėjimas.reiktų kai ką atsisukt,tada prieitai.be to jei rasiu kad blogos vistiek reiks važiuot i jma,nes šitam reikalui turi galioti garantija.tai tada geriau jau jie ir patikrins,nes jai matys kad judyta kas nors tai prasidės išvedžiojimai.geriau tam neduot preteksto.
kai buvau pirmam garantiniam aptarnavime pakeitė man ir oro filtrą,kainuojantį netoli 100 litų,nors gamintojas nerekomenduoja jo keisti po 15000km,o tik po 30000.prieš aptarnavimą man pasakius kad nerekomenduojamas filtras keisti,sako mes tik išpučiam,jai apsinešęs būna.
kai atvarė mašiną pareiškė,kad filtras buvo būtina keist.kas man sukėlė didelių abejonių,nes mašina visą laiką važiavus tik plentu,miesto irgi mažai mačius,pagrinde an trasos važiuota.
kaip ten jonas72 ,nebijo dėl garantijos,važiuodamas žaliu dyzeliu? manau jai kas nors atsitiktų motorui ar įpurškimo sistemai,tai jma visas babkes sumestų žaliam dyzeliui ir pasakytų ,kad todėl garantija negalioja.aš kai pirkau klausinėjau dėl žalio,tai tik galvas kratė ir liepė tokiu nevažiuot,nors tai tokia pati saliarka+dažai.