ok, pakeiskim taip, savo gyvybes gelbejimasJonas6x6 rašė:nesuprantu kam jus ta saugumo savoka isikande kaip kokie europos biurokratai

ok, pakeiskim taip, savo gyvybes gelbejimasJonas6x6 rašė:nesuprantu kam jus ta saugumo savoka isikande kaip kokie europos biurokratai
tai vat imk, duok visiem pavaziuot su isjungtu vdc ir ijungtu, kai pamatysi kad 95% vaznyciotoju "su ramentais" vaziuoja greiciau ir zymiai reciau lanko griovius - atrasi sauguma...kestutis rašė:Na ir kur jus ta sauguma atrandate?
išlėkė iš griovio ar įlėkė į griovį?jaroslavas rašė:bravo, Hipy, kaip visada tiesiai į dešimtuka![]()
Per pokatuškė prie Sudervės, kur audi traukė iš griovio Maruk - Maruk išvažiuodamas iš šalutinio kelio paspaudė gazo ir išlekė į griovy, pabandžiau aš, nedavė taip
kad ilekt i griovi reikia gi is kazkur islekt?Arūnas rašė:išlėkė iš griovio ar įlėkė į griovį?jaroslavas rašė:bravo, Hipy, kaip visada tiesiai į dešimtuka![]()
Per pokatuškė prie Sudervės, kur audi traukė iš griovio Maruk - Maruk išvažiuodamas iš šalutinio kelio paspaudė gazo ir išlekė į griovy, pabandžiau aš, nedavė taip
metu topas: del durnelio mirkstancio Vilnelej kaltas ABS...suboksidas rašė:...na išskyrus abs, kur ten buvo įlėkęs į upelį naujoj vilnioj...
tai taip taiphipy rašė:metu topas: del durnelio mirkstancio Vilnelej kaltas ABS...suboksidas rašė:...na išskyrus abs, kur ten buvo įlėkęs į upelį naujoj vilnioj...![]()
Tavo šitie simptomai panašūs į auto skenduolius kurie atkeliauja iš už atlanto.jaroslavas rašė:po Gaižiunu, atvažiavus į Vilniu užsidegė avarinis režimas (checkcruise+vdc)Jeigu prieš tai pats lindau ir užsidegdavo, tai suprantu , o čia problema. Bandžiau su klemomis žaisti - nepadeda. Užsirašiau į servisą kai pažiūrėtu kas per klaida. Dabar užkuriau ir nėra degančiu lempučių
Nesupratau bajerio. Ir viskas veikia. Tai dėl ko čia taip? ar važiuoti į servisa?
Mano tik viena mintis - po driftu apledėjo viskas kas įmanoma, matyt koks daviklis buvo prišalęs ir kai ištirpo ledai jis vėl veikia