Kviečiame ne tik Subaru Forester valdytojus, bet ir kitus SUV klasės atstovus pasisakyti, prisijungti ir sudalyvauti mūsų, kartu su jumis rengiamose "POKATUSKESE"
tik dabar permeciau sita tema ir man pasirode kad pirmasis hondistas kazkaip nemandagiai buvo eliminuotas is temos :sorry:
o siaip tikrai noretusi matyti hondikes musu pokatuskese
labas kolegos ! tai kada mane pakviesit po purva pasislaistyt :o , teko biskeli cia man vandeningom pievom pavazinet , cr-v nepavede :sad: beje buvo dar ir priekaba gale , senokai cia besilankiau , sakau gal uzmirsot dvikova H vis SUBARU :lol:
ecka rašė:labas kolegos ! tai kada mane pakviesit po purva pasislaistyt :o , teko biskeli cia man vandeningom pievom pavazinet , cr-v nepavede :sad: beje buvo dar ir priekaba gale , senokai cia besilankiau , sakau gal uzmirsot dvikova H vis SUBARU :lol:
Sveikas !
Na šiek tiek pavėlavai į purvynus... prieš gerą savaitę lakstėm Zarasuos
uzlek kada i kazlus,duodu 100% kad pasodinsim tavo zirga :-D tik priekabos neimk,nes tada ir islupt vargu ar pavyks :-D galim netgi kokia nedicka pokatuske paorganizuot,kol dar vasara.tik va reik su darbais siek tiek susitvarkyt ir masiniuka pakoreguot :-?