nieks taves nelazdavija,ir nepravardziouja,tiesiog yra kaip yrajaroslavas rašė:i tema, bet kokia nuomonė gali buti ir turi likti
Bet ne lazdavojimai, pravardžiojimai

nieks taves nelazdavija,ir nepravardziouja,tiesiog yra kaip yrajaroslavas rašė:i tema, bet kokia nuomonė gali buti ir turi likti
Bet ne lazdavojimai, pravardžiojimai
Pas mane šildymui variniai vamzdžiai sudėti, tai čia irgi skaitosi blogai?jaroslavas rašė:suvirintos vietos tikrini ? kokiu budu? prašvieti? jei ne tai žopa Na ir t.t.Jonas6x6 rašė:jaroslavas rašė:kad užtenka tavo parašymo kad nenaudoji dinamometrinio rakto. Patikrinus - dar surasčiau
bandisiu palyginti šildyma su rato montavimu. Pvz montuojant ventili su sriegiu ant vamzdžio ir persukus perdaug jis laikui begant truks. Nedasuksi - tekės. Va taip ir žaidžiam. bet mes nekeliam pavojaus gyvybei, o ratai - ne juokas
Nu bl, Jaroslavai, tai tada ką kalbam apie visus modifikuotus mašinos mazgus - suvirinimus ir t.t.? Čia visai žopa taip išeitų?
Krč, Tu paranojikas, ir dar blogiau - su iniciatyva.
Čiau.
Jonai aš sprendžiu apie bardaka pagal savo specialybe - kai specai montuoja grindiniam šildymui paprasta daugiasluoksni vamzdi, man juokas ima. Ir dar tvirtina kad tinka, taip t.b. Po to kenčia užsakovas daug pvz yra, nes priprato dirbti pagal stereotipus
Tikriausiai ne grindu sildymui ir ne betone? Kitaip jie labai greitai prakirmys. Pas mane irgi visur variniai vamzdziai. Del to, kad su jais labai patogu dirbti buvo, o tai aktualu kai pats darai. Bet visur kur per betona eina izoliuoti.Deimazas rašė:
Pas mane šildymui variniai vamzdžiai sudėti, tai čia irgi skaitosi blogai?