techniniai klausimai ir atsakymai, eksploatacija ir t.t. apie Jūsų Subaru Forester
Forumo taisyklės
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą: topic2881.html
Dziugesiukas rašė:Yra pedders komplektai galui apie 1400lt kainuodavo, grazina i stock auksti ir galima siektiek pasiaukstinti ir pasikietinti su Ironman spiruoklem ir kyb amortikais isejo man apie 1700lt plius darbas.
Hmmm, o pigiau kažko nėra? Aš žiūrėjau kur buvo kodai pirmukui, tai ten gal po 90eur amortikai ir po 20eur spyruoklės buvo.
Dziugesiukas rašė:Skaityk suboksido pateiktą konspektą. Ten yra aprašyta kaip pigiau spresti šitą ligą.
Išsiųsta naudojantis SM-C115 Tapatalk 4 Lt
Atrodo radau
18.(Forikams po 2003m.) Paprasti amortikai + USA spyruoklės.
Tai dabar žiūrėkit. Amortikai gaunasi tiks bet kurie pagal katalogą (?), ir ieškot spyruoklių nuo 2003+ amerikono? Gal kas turit spyruokles? Kažin, pardėse yra jų naujų? (Einu ieškot dabar)
Amortikai berots tik KYB už maždaug 350lt vienas. Man buvo tokia kaina pigiausių. Nepamenu ar buvo kitas variantas.
Spiruoklių naujų nžn ar yra.
O dėvėtos yra deficitas kiek girdėjau, po 100lt už 1 ar 2 nepasakysiu.
Dziugesiukas rašė:Amortikai berots tik KYB už maždaug 350lt vienas. Man buvo tokia kaina pigiausių. Nepamenu ar buvo kitas variantas.
Nu vis tiek daug pigiau nei ten rašė žmogus prieš tai. Bet tai pala, o jei sudėjus paprastus amortikus pagal katalogą (KYB ar kitus) ir spyruokles irgi ką katalogas duoda, tai bus susėdę vis tiek? Kaip ten gamina tada. Kad reikia sukt galvą pačiam ir bandyt pritaikyt viską.
Nėra spiruoklių antrukui. Yra tik self-leveling spiruoklės, kurios netinka paprastiem amortikam. Todėl dedama amerika+KYB arba mano vardinti brangesni variantai.
Dziugesiukas rašė:Amortikai berots tik KYB už maždaug 350lt vienas. Man buvo tokia kaina pigiausių. Nepamenu ar buvo kitas variantas.
Nu vis tiek daug pigiau nei ten rašė žmogus prieš tai. Bet tai pala, o jei sudėjus paprastus amortikus pagal katalogą (KYB ar kitus) ir spyruokles irgi ką katalogas duoda, tai bus susėdę vis tiek? Kaip ten gamina tada. Kad reikia sukt galvą pačiam ir bandyt pritaikyt viską.
Katalogas duos self-levelingui spyruokles. Taves paklaus, aisku pasakysi kad reik paprastam amortikui, tai darbuotojas paziures alternatyva ir duos kitas. O Tu prasyk pagal amerikos koda, sako amerikoniskos spyruokles yra milimetru (ar daugiau) storesnes, tai uzpakalis pakyla gerai.
Pigiau bus keliais šimtais litų už normalų komplektą. Priklauso viskas už kiek gausi dalis. Gali ir ant nedidelio skirtumo gautis. O su pakeltu Ironman gaunasi perpus pigiau. Bet čia nėra kaip lyginti, nes Ironman 4 spiruoklės išeina+foris pakyla +3cm visas nuo stock, pasidaro stabilesnis, bet kietesnis. Prieš kažką renkantis apgalvok kas verta.
Jei ką, tai antrukui yra spyruoklės paprastiem amortikam: Kilen 61-63336 ~60 Eur/vnt.
O kitas variantas: visi pirmuko amortikai KYB ULTRA SR, kurių SG modeliui negamina, ir pirmuko spyruoklės su galinėm atramom, nes skiriasi spyruoklių atraminis skersmuo.