Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 2
jabra drivebes rašė:Pas tave Jabra drive ar ausine?
Nupirkau Jabra drive, retkarciais pasnekovas skundziasi, kad blogai girdi.jaroslavas rašė:Kai buvusioje darbovietėje davė Nokia C7, nauja, jis gliučino nuo pat pradžiu, dažnai reikėjo išjungti/ijungti. O su Jabra laisvų rankų įranga tai visai problemos. Dabar Sony Xperia Go - jau 2 savaitės ir liuks, jokiu gliuku, su Jabra puikiai. Daugiau Nokia nebus pas mane
Gali būt kad flash atmintis byrėt pradėjo, bandyk į mttc gabentjaroslavas rašė:nauja Sony Xperia Go - tiesiog pakimba ir negaliu paskambinti, ir man negali, perkrovus viskas gerai iki sekančio pakibimo. Galvojau kad bluetuth kaltas- ne. Perinstaliavau android ir mobiliako sistemos - nepadėjo. Kas pas fignia?
Vakar kaip tik toki pati nauja darbini gavaujaroslavas rašė:nauja Sony Xperia Go - tiesiog pakimba ir negaliu paskambinti, ir man negali, perkrovus viskas gerai iki sekančio pakibimo. Galvojau kad bluetuth kaltas- ne. Perinstaliavau android ir mobiliako sistemos - nepadėjo. Kas pas fignia?
MTTC nepades, nes nera sprendimo, pakimba tik su omnio ir tele2 kortom. nes ivaziavus i Lenkija visi pakibimai dingsta, o Latvijoje ir pakimba. cia nesusiderina 2 Lietuvos operatoriu turima mob. stociu iranga. Defektacaijos akto ir negausi.Geriausiu atveju perrasys softa ir atiduos.jaroslavas rašė:nauja Sony Xperia Go - tiesiog pakimba ir negaliu paskambinti, ir man negali, perkrovus viskas gerai iki sekančio pakibimo. Galvojau kad bluetuth kaltas- ne. Perinstaliavau android ir mobiliako sistemos - nepadėjo. Kas pas fignia?