atvežk pakibusį telefoną, tada išsikovosijaroslavas rašė:ta prasmė jei garantinis nežino kaip sutaisyti tai tipo pažiurės ir man atiduos? ir taip nori sakyti 2,3,4 kartus daris?![]()
va jims, per savo vadybininka išmušiu
turimesitras patvirtinti gedima, onepriimantis zmogus ir gamintojas turi israsyti defektacijos akta, o jei yra su telefonu viskas gerai, o beda pas operatoriu taiArūnas rašė:atvežk pakibusį telefoną, tada išsikovosijaroslavas rašė:ta prasmė jei garantinis nežino kaip sutaisyti tai tipo pažiurės ir man atiduos? ir taip nori sakyti 2,3,4 kartus daris?![]()
o, variantas, matyt taip ir bus. Bet pirma su omni vadybininku, tada matysiuArūnas rašė:atvežk pakibusį telefoną, tada išsikovosijaroslavas rašė:ta prasmė jei garantinis nežino kaip sutaisyti tai tipo pažiurės ir man atiduos? ir taip nori sakyti 2,3,4 kartus daris?![]()
vysniux rašė:garantinio isvados bus: Gedimu nerasta, rysio testas geras. Perrasyta programine iranganes pagal sony reiklavimus jame gedimo nera yra cia ne telefono problema, o Omnitel ir Tele2 problema.
Laukiam Jaroslavo komentaro, kaip pasiseke ir tada galesim sprestiksm rašė:vysniux rašė:garantinio isvados bus: Gedimu nerasta, rysio testas geras. Perrasyta programine iranganes pagal sony reiklavimus jame gedimo nera yra cia ne telefono problema, o Omnitel ir Tele2 problema.
Jei kiti telefonai nekimba o šis kimba aš daryčiau kitokias išvadas
Sim kitame telefone veiks gerai, ar bus su androidu ar paprasta nokia, nebent idesi i sony toki pati.sim gali nekeisti problema vistiek isliks. Pilni forumai yra aprasyti su sia problema... niekas nepadeda tik telefono arba operatoriaus pakeitimas. Nunesimas pakibusio nei trupucio nepades. Jei Vadybininkas susitars su savo vadais, kad pakeistu tau telefona tai pakeis, bet tik 1proc. kad taip atsitiks, nes jiem gamintojas nekompensuos uz keitima. Tai jie nebent sutiks is savo kisenes nupirkti tau telefonajaroslavas rašė:kalbėjau su vadyb. - pirma pasiulė pažiurėti ar ta pačia SIM gerai veikia kitame telefone. Antras variantas - užeiti į salona ir paprašyti kitos SIM. Tada ant galo jei neveiks tinkamai į servisa. Na šiaip galima daryti bet koki varianta.
Aš darisiu taip - pirma lauksiu kada užluž. Tada nešu į servisa. to pačiu SIM i kita telefona idedu ir naudoju. Ir kažkur problema paaiškės
kiek speju ats bus toks.Kad kreiptis i oficialu servisa ir is ju pristatyti defektacijos akta (DAP), bet jis israsytas nebus, nes telefona testuojant pagal gamintojo reikalavimus gedimo nera. Tada gali issirasyti pirmines patikros akta (PP),bet jis yra mokamas kaina ~20lt. ten,kad garantines salygos nepazeistos irt.t. Bet pardavejai, o labiausiai musu operatoriai parodo riebiajaroslavas rašė:dėkui, parašiau vadybininkui kad pakeistu į kita telefona, žiurėsiu kaip bus, gal tas 1 proc suveiks. Pats netikiu, tikiu kad reikės vežti į servisa