techniniai klausimai ir atsakymai, eksploatacija ir t.t. apie Jūsų Subaru Forester
Forumo taisyklės
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą: topic2881.html
tai gal kokio vandens pateko i pacia deze(pvz pro sciupa),nes kazkaip nesinoretu suzinoti jog AT dezei uzsmaugt tik tiek tereikia :o Kai issiaiskinsi butinai parasyk kas buvo
Mano alio 869582756 bet prisiskambint sunku,rasykit sms ir bus perskambinta :-D
JGC V8 SU DAUG VISKO
o po viso ivykio ar ziurejai tepalo lygi dezeje?Man panasiai su legaciu buvo,pabuksavus gerai,neatlaike riebokslis ir isvare visa tepala lauk,pats pavaziuoti jau negalejau.O vat drebejimas,tai keistas simptomas ar tikrai jis is dezes sklinda? gal tiesiog ratuose molio pilna,jis jug sunkus,tikrai isbalansuotu ratus
Gal kokia granata priekyje islakte i sipulius ir varo tik galu. Kazkam siame forume panasiai jau yra buve kiek pamenu. O vibracija del pabirusios granatos gali buti labai didele.
Русские называют дорогой то место, где собираются проехать
(Rusai keliu vadina tą vietą, kur ruošiasi pravažiuoti)
Po truputį galvoju apie esamo automobilio keitimą. Mintis buvo apie Imprezą universalą, bet per maža. Užsikabinau už Foresterio. Kaip pagal dydį, jei lyginti su Legacy universalu? Kaip būtų ilgose kelionėse su kokiu 1998-2000 metų Foresteriu su 2,0 L paprastu varikliu, M/T? Ar nevargina? Kokios būtų apsukos variklio prie V pavaros važiuojant 100km/h, 130 km/h/? Ačiū.
Po truputį galvoju apie esamo automobilio keitimą. Mintis buvo apie Imprezą universalą, bet per maža. Užsikabinau už Foresterio. Kaip pagal dydį, jei lyginti su Legacy universalu? Kaip būtų ilgose kelionėse su kokiu 1998-2000 metų Foresteriu su 2,0 L paprastu varikliu, M/T? Ar nevargina? Kokios būtų apsukos variklio prie V pavaros važiuojant 100km/h, 130 km/h/? Ačiū.
Apsukos aukštes nei kitų ne AWD automobilių. Važiuojant virš 90km/h jau pakeltu balsu reik kalbet, kad susišnekėtum (variklis girdisi ir veidrodžiai švilpia), prie mažesnių greičių tik veidrodžiai švilpia. Vietos priekyje normalei, gale mažai. Jai dėsi dujas ir zapaske vežiosies tai visai bus liudną su vieta bagažinėje.
Jonas6x6 rašė:Apsukos aukštokos modeliuose iki 2003m - vėlesniuose žemesnės.
Tai vat noriu konkretumo. Mano BMW prie 100km/h eina apie 2800 apm, prie 130 km/h jau netoli 4000 apm.
BMW mano E30, universalas. Dujų balionas stovi šone, bet akmens vatos paką sukišu. Kai reikia, telpa ir 3m brusai... ta pagal šiuos kriterijus ir lyginu...
Jonas6x6 rašė:Apsukos aukštokos modeliuose iki 2003m - vėlesniuose žemesnės.
Tai vat noriu konkretumo. Mano BMW prie 100km/h eina apie 2800 apm, prie 130 km/h jau netoli 4000 apm.
BMW mano E30, universalas. Dujų balionas stovi šone, bet akmens vatos paką sukišu. Kai reikia, telpa ir 3m brusai... ta pagal šiuos kriterijus ir lyginu...
S-turbo su dujomis ant 100 km/h - apie 2300 rpm , 130 - apie 3100 rpm. Mechanika . Bet jei įdomu, tai galima ant 3 pavaros 130 km/h lengvai ispausti
henyte rašė:Labai tikiuosi kad granata,japoniska 140 litu.
siandien varau i subarita bandysiu priduoti. paziurejau tepalo dezeje yra.
Kodėl tai brangiai? Aš Lirostoje 80 Lt už japonišką mokėjau, ir tikrai japoniška, nes ant dėtalės suštampota MADE IN Japan. O subarita kainų nezagnuvšy?