nueinu ziureti BTV dakara, o jis 22.30 prasidejo, vietoje 23

Moderatorius: tomazas555
po dakaro WRC niekalas, vaizdu mazai, veidu nesimato kaip Dakare ir pan.Artūrazz rašė:net wrc taip neskraido ko gero ir beje gerą kreiserinį greitį paėmęs
Man ir dakaro bolidai smagesnijaroslavas rašė: po dakaro WRC niekalas, vaizdu mazai, veidu nesimato kaip Dakare ir pan.
Gal ir tiktu kasdieniam vazinejimui, jeigu turi savo benzokoloneleArtūrazz rašė:Man ir dakaro bolidai smagesnijaroslavas rašė: po dakaro WRC niekalas, vaizdu mazai, veidu nesimato kaip Dakare ir pan.![]()
Net ir pats tokio norėčiau kasdieniniam važinėjimui
Vien dėl to aš jį gerbiu ir bus tikrai gail jei psitrauks su hameriu iš kitų metų.jaroslavas rašė: malacius jis dirba ziurovams
Na nebūtinai ten su tokiai dideliais motorais 6 ar 7 litrų, kad būtų užtektų ir Subaru 3,6RArturas rašė:Gal ir tiktu kasdieniam vazinejimui, jeigu turi savo benzokoloneleArtūrazz rašė:Man ir dakaro bolidai smagesnijaroslavas rašė: po dakaro WRC niekalas, vaizdu mazai, veidu nesimato kaip Dakare ir pan.![]()
Net ir pats tokio norėčiau kasdieniniam važinėjimui
Na aš dakare nedalyvauriu, tai ir tokios užteks, o esant norui ir lėšoms 3,6R su turbina suksis ne ką prasčiautomazas555 rašė:Dakare didele kubatura pranasuma turi kalnuose, kai lenktynes vyksta 1-3km. virs juros lygio. Nors dyzeliai 3L ir puikiai susitvarko su tuom.
WRC tuo tarpu varikliukai 1,6 kaip ir F1 nuo 2014. Belieka tik sulaukti Kada FIA ir dakarui lieps i situos remus tilpt.
Ir kazkur pradingo velsuboksidas rašė:Šiandien Vanagas startavo 75 o šeštam punkte jau 28![]()
ryškiai supyko jis ant dakaro
Benediktui Jaroslavas viduryje etapo paskambino ir pasveikino su gera pradžia, tai Vanagui taip rankos drebėt pradėjo, kad nepataiko krumplio įkalt, o šturmanas visas stenogramas išbarstė. Dabar pas vietinius kelio klausinėja, kurie pasirodo net žemaitiškai nesupranta...Arturas rašė:Ir kazkur pradingo velsuboksidas rašė:Šiandien Vanagas startavo 75 o šeštam punkte jau 28![]()
ryškiai supyko jis ant dakaro
Taip, gerai vaziuoja. Reik manyt, kad atvaziuosvilmis78 rašė:Finisavo 38 vietoje, o bendroje iskaitoje 66. SAUNU