Tai siulyk, juk ieskau ir galvoju deti, nes esu pries gaspromo dujas. Nors baisiai idomu butu pasidaryt anglies monoksido duju generatoriu. Ir vazinet ant malku. Nu gaal kada norsRemis7 rašė:galiu pasiūlyti

Tai siulyk, juk ieskau ir galvoju deti, nes esu pries gaspromo dujas. Nors baisiai idomu butu pasidaryt anglies monoksido duju generatoriu. Ir vazinet ant malku. Nu gaal kada norsRemis7 rašė:galiu pasiūlyti
Tai kad dujos ne Gazpromo, o OrlenoArturas rašė:Remis7 rašė: Tai siulyk, juk ieskau ir galvoju deti, nes esu pries gaspromo dujas.
Nu nesvarbu ar orleno ar nestes, vis viena is gaspromo perka. Ar nori pasakyt, kad suskystintos dujos tai ne gamtines? Josios tos kur lieka naftos perdirbimo procese?evilkas rašė:Tai kad dujos ne Gazpromo, o OrlenoArturas rašė:Remis7 rašė: Tai siulyk, juk ieskau ir galvoju deti, nes esu pries gaspromo dujas.
gamtinės dujos ir LPG ne tas pats.
Būtent. Tai tos, kurios lieka kaip atlieka perdirbant naftą. Liquefied Petroleum Gas.Arturas rašė: Josios tos kur lieka naftos perdirbimo procese?
Nichriena ten ne 10%. Mano atveju benzo ima apie 15, etanolio apie 20 tas pats auto su tuo pačiu vairuotoju.Arturas rašė:Ir kodel be naudos? Etanolis degalinese maziausiai 1lt pigiau kainuoja. Jei pas mane benzo dega 10l/100km, ojis po 5lt, tai per metus nuvaziavus 30kkm sudegs 3kl benzino kuris kainuos 15kLt benzinui. Etanolio ims 10proc daugiau->11l/100km, tai tie patys 30kkm 3,3kl etanolio kuris kainuos 13.2kLt. Lieka 1800Lt . Adapteris apie 600Lt. Vis viena lieka 600Lt navaro. Be to maziau kenksmingu dumu, maziau sieros tepale.
isidedi dujas ir puse metu vaziuoji su dujom, o puse metu su benzu ir bus leeedas. nereikes niekad voztuvu reguliuoti...Jonas6x6 rašė:su benzu reikia reguliuoti nes tarpai didėja nuo natūralaus išdilimo.
su dujom - mažėja
Todėl jei rida 200,000 su benzu, tai dujas drąsiai dedi, ir po 50,000 kogero tik tikrini